46

до Берлин

преди 5 години

"*** откога сте чували за самобръсначки че давате мение?"Когато българинът е започнал да се бръсне, САЩ все още е бил дива територия, обитавана от ***, пра-пра-пра-пра-пра....... пра дядото на Кинг Камп Жилет още е бил в Европа и не е подизирал за съществуването на Северна Америка.

45

69

преди 5 години

Както е тръгнало скоро ще забранят и секса, че жените се чувстват дискриминирани от проникването.

44

Евроатлантик

преди 5 години

Хааай гаййз, на мен клипа ми направи фън, намирам го много куул, няма значение за коя таргет група е.

43

Berlin

преди 5 години

*** откога сте чували за самобръсначки че давате мение?

42

Анонимен

преди 5 години

Жилет,съжалявам ,че наскоро купих ваш продукт.Повече няма.

41

Анонимен

преди 5 години

Друг потребител е написал:"И това го казва компанията, която таксува жените с 44% повече за дамски самобръсначки."

40

до 41

преди 5 години

Логнах се в тубата и пуснах палеца надолу. Забележи топ коментара с 33 ХИЛЯДИ харесвания (превод):"Благодаря за моралните съвети от многонационалната компания, която наскоро беше уловена, че печели от принудителен детски труд и участие в ценови картел"

39

Минка Свиррката

преди 5 години

Първият на снимката много ми харесва направо ми се нажежи катерицата от желание

38

Анонимен

преди 5 години

Целта на либералите е да се отърват от истинските мъже и след това да контролират населението по-лесно. Римляните като са завземели тритория са избивали мъжкото население над 12 години.

37

Анонимен

преди 5 години

"Но ***, големия мачо...засегнат се чувства."Айде да се омиташ оттука с клишетата си. Само в рамките на 2 дни хора от цял свят са генерирали 30 000 харесвания срещу 300 000 нехаресвания. От цял свят, а това е в противоречие с теориите ти.

36

До 34

преди 5 години

Пиле, проблемът е, че хора с доказани психични и сексуални отклонения се опитват да определят кое е норма и кое - не!

35

Анонимен

преди 5 години

Глобалистите съвсем изперкаха. Утре ще наложат закон,че мъжествеността е престъпление,и всеки мъж трябва да се държи като гей,и да се облича гадно като тях.Тази лудост ако не бъде спряна ще стигнем до тук. Хора,пазете си децата от тази пропагнда,обясенеет им,че пропагандата е лъжа,че те не се раждат различни,а пропагандата ги прави такива.

34

к0нсерва

преди 5 години

Бойкот!

33

4

преди 5 години

До АнонименТова сама ли го измисли? Не е нужно да си на другия бряг или да си да си с диагноза либерал, за да различиш добро от зло. Това, което се случва на мъжете напоследък е меко казано злобно и отмъстително.

32

Анонимен

преди 5 години

Балканските нрави се показаха. Истински мъже били...нещастници.Истинския мъж не трябва да злоупотребява с това че е по силен...а да учи децата на толерантност.Никой не е показал че всички мъже тормозят другитв но е факт..че и тормозещите съществуват. Но ***, големия мачо...засегнат се чувства.

31

Драго Чая

преди 5 години

....еми всъшност по-нежните мъже постоянно си бръснат д.у.п.е.то.... така,че използват повече бръсначки.... Какаво не е ясно???? Хората гонят продажби,печалби.... А май и тия в парламента ползват доста бръсначки.... днес се видя......

30

мнение

преди 5 години

До Анонимен 24"Само дето по-добре "токсичен" мъж,каквото и да означава това,от колкото нетоксичен пeндeл!

29

до 24

преди 5 години

Токсична мъжественост? :D Ти да не би да се от онези дефектирали *** активисти, дето смятат, че истинският мъж е оня дето се намира между двата "бряга", и се епилира и гримира повече от жените?

28

?#me too

преди 5 години

Шефката- германка да я е6а,исká да я óбърна ,да я е6а.Е па óбърнах я,да я е6а.У къщи жената,да я е6а,вика:-Еех Пешо,оти и заплатата ти не е тоукова гоуема колкото онази ти работаТака вика,да я е6а.

27

Анонимен

преди 5 години

Краварските драми продължават