103

Анонимен

преди 5 години

Ще кажа само две неща на плюещите тук по Ласкин и Терзийски. Първо: Терзийски може и да не е най-великият писател, но е лекар-психиатър, каквито вие не сте и не можете да бъдете. Щом той трудно се лекува, а е специалист, значи работата не е толкова лесна! И второ: Тези които знаят на Ласкин само филма "Васко да Гама ..." показват ниската си култура, че не са ходили никога на театър и не са го гледали там! Точка.

102

Чалг

преди 5 години

Пълно е в тази държава с Николетки и арт пияндурници. Чалга отвсякъде.

101

Анонимен

преди 5 години

Навън е - 5 градуса, а аз още не съм си пуснал нещо за отопление...имам и парно , имам и духалка....и се чудя що не ми е студено. Ми на 2 кила домашно вино съм.Наздраве, българи! Ванко отиде на по-добро място.

100

Анонимен

преди 5 години

Поне се отърва бързо Ванката. Не като примерно Михаел Шумахер....Впрочем ако имаше милионите на Шумахер щеше да е жив още с трнсплантиран дроб.

99

ined

преди 5 години

Алкохолиците все се мислят за по-умни и по-артистични от другите и не знам защо толкова много ги интересува дали ги уважаваш.

98

doko

преди 5 години

НЕкои пичове и пи2ки май прекалиха..

97

Доктор Дулитъл

преди 5 години

Алкохолик за алкохолика ...Сега се разбра ,че единия пияница бил тамплиер / Ласкин / !!!!! Алкохола , математика , тамплиерство , масонство и всякакво ....онство не прощава !!!!Алкохола разделя човека от животното , но алкохолизма превръща човека в *** ...

96

Анонимен

преди 5 години

Това сега какво е ? Ода за алкохолиците ?Пияниците са прогледнали светци , а не пиещите са некви тъ-па-на-ри , които не знаят че няма смисъл да живеят ?!?!?Това е върха на глу-постта , която само БГ може да сътвори .

95

сара

преди 5 години

Ех, Терзийски, поне да беше замълчал вместо да изречеш нещо толкова нелепо. Аз до сега пък си мислех, че всички са тленни.Съболезнования на близките на Ласкин ! Да почива в мир !

94

Анонимен

преди 5 години

do 94 Никой не те пита дали харесваш такива хора или не. На този свят всякакви има. Когато не са ми у къщата не ми пречат. Не живея с тях- той сам си е избрал пътя и нямаш право да го съдиш. Имат право да му се сърдят посмъртно Алекс и децата му. Все едно ти ако пушиш по 2 кутии на ден, аз да кажа на чаша уиски( понеже съм пияч, но непушач), че не ми харесват пушачите дето пушат като съдрани като теб. Всеки да си се трови както намери за добре ,важното е да не пречи на другите.

93

Анонимен

преди 5 години

Ех, тази некадърна Стоянка Мутафова....

92

ШибиРиби

преди 5 години

Ех Терзийски Терзийски... а *** де! Ама не ти стиска. Защото нито си артист нито си от най добрите. Просто пиеш. И разбери че пиенето не е средство да останеш в музея. Най много да те дават за пример на децата като тризъб софеанец

91

Анонимен

преди 5 години

Ласкин, Бог да го прости,ама не е бил никога голям артист. За съжаление мога да кажа че,такъв тип хора аз не харесвам. Бог му дал жена,дете,семейство,добра работа,жена му пари изкарваше а,той оправдаваше собственото си бездарие и слабост с това че не му харесвало положението в Бг! И на мен не ми харесва но, няма да избягам от битката с алкохол.

90

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен 90"От пияния и лудия бяга"...

89

ПроСоТо

преди 5 години

обаче аз бях поразен от мъдростта на "заключевието" на Калин:-"Артистите умират от пиене. Често - най-добрите."......брех ,да му са не види!...За това ли простия народ е казал:-"Представи си,како Сийке,живо пиле да умре!.."...?.........................Пустия му "Интернет"!..От всичко можеш да направиш далавера в него..

88

Анонимен

преди 5 години

Алкохолизмът е бич в по-голяма степен за околните, отколкото за самия алкохолик!!Или според Терзийски на жената и децата на алкохолиците им е хубаво?Така ли???

87

Боб

преди 5 години

Доста сърдити коментари, не се ядосвайте. Калин от гледната точк на алкохолик казва какво мисли за трезвените които съдят за хората само по пороците, а не по добродетелите. На ме ми харесва как го е написал.

86

Анонимен

преди 5 години

Когато тоя Терзийски беше във "Фермата" заедно с оная дето го обичаше Елен Колева и Мариян Бачев в ролята на Елен Колева в шоуто на Слави: "Аз съм в кравефермата и обичам на Калин Терзийски...творчеството". Цялата зала в бурен смях. )))

85

Анонимен

преди 5 години

Време е да се затвори тази тема за Ласкин.А ако ще се дискутира вредата от алкохола, алкохолизма, активен начин на живот, правилно хранене и т.н. , то в Бъллгария все още има квалифицирани лекари, терапевти и специалисти, които ще бъдат радостни да споделят своите мисли пред някой репортер от това издание дори без пари. Достатъчно е само да потърсите тези хора, да ги питате и да направите статии.Повече от седмица се върти едно и също - "ама защо пил", "ама какъв актьор бил" и т.н.Стига клюки!

84

Анонимен

преди 5 години

На тоя Терзийски от алкохол му се е изпържил мозъка. Хаотични мисли до откат.