145

Анонимен

преди 5 години

Истанбул е може би най-подценеият град за добро живеене.Преди да сложиш минус,посети го и се увери.

144

Анонимен

преди 5 години

Да напускат,голяма вълна без косми!Ще си разплетем чорапите от мъка!

143

Анонимен

преди 5 години

Купувам турски имот на разочарован турски бизнесмен около Босфора.Обявата е публикувана N-Пъти,ама продавачи НЯМА

142

Анонимен

преди 5 години

Статията на New York times е написана с краката нагоре.Ама това от друга страна е хубаво за драскачи който си нямат понятие от турският манталитет и култура.Браво, поощрява,така е...Вярваме й.

141

Присмехулник

преди 5 години

до привет от германия: и това кой го пише? точно главният дпс цензур на българските форуми!ти не си дядо, нито баба ванга, *** и цензуре на дпс! но ако си в германия възползвай се от закона за да се впишеш в третия пол... откъдето иде и най-голямата злоба към нормалните.

140

Турчина

преди 5 години

Ами от къде да знаех , че Ердоган ще си инсценира опит за преврат за да има мотиви да ликвидира неудобните с цел да вземе еднолична власт ?! Аз да не съм дядо Ванга , че да мога да предвиждам всичко !-Абе ти не бешели този, който постоянно се хвалеше, че почти никога не грешиш в твоите убеждения?! Кел файда от твойте почти безгрешни убеждения след, като си грешал в такава важна тема?

139

Анонимен

преди 5 години

Иска им се на писачите,ама съвсем не е така.А пък най-ми е смешно,че се заселват в Гърция.Турчин там тепърва не се заселва,виж Швеция,Дания, Германия...Все едно българите който бягат от България да се заселват в Македония или в Албания

138

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаАз не живея в Турция бе гюбреджи! А ти преди преврата в Турция ли живееше, че тогава хвалеше Ердоган повече от всеки?..................Ами от къде да знаех , че Ердоган ще си инсценира опит за преврат за да има мотиви да ликвидира неудобните с цел да вземе еднолична власт ?! Аз да не съм дядо Ванга , че да мога да предвиждам всичко !

137

Присмехулник

преди 5 години

до привет от германия: кога си критикувал меркел? но и да си го правил с половин уста, ти си техен ***. нищо няма да ти направят.

136

Анускоп

преди 5 години

Както винаги,бягат богатите.Примери много,1917-болшевишката революция,България след 9/9/1944г, имн. други примери,как богаташите се спасяват,а бедните отнасят ,юкът''.Да му мислят оставащите,заминаващите не ги мислете.Те отиват направо на новозакупените си имоти,в паралел с новото си гражданство.Всички богати турци ще се откажат от турското си гражданство за да спасят кожата и парите.Турция не допуска двойно гражданство.Точно затова Ердо ги нарича предатели.Тези богаташи никога вече не ще се вър

135

Присмехулник

преди 5 години

интерсно къде се дяват всички тези "демократи", които бягат от режимите в страните си? сорос-веле = ню йорк таймз имат ли идея къде избягаха всички онез, които се заклеха да напуснат америка ако тръмп стане президент. само глупави пози и лицемерие, на онез, които с всички сили подкрепят "миграцията"... или по-точно цунамито към европа, която ще потъне по-бързо от непотъваемия титаник.

134

привет от Германия

преди 5 години

До 999Абе що се излагаш като кифладия ?! Едно е да ти следят комютъра ,съвсем друго е да язеш бой заради "неправилно" написан коментар за султана ,за Меркел или за Путин !Аз тук и да критикувам Меркел ,нито ще ме бият ,нито ще ме съдят ! Но я от Турция някой да напише някаква критика за султана ,да видим каво ще му се случи !

133

999

преди 5 години

До привет от ГерманияМНОГО ПОВЪРХНОСТНО И С ЛИПСА НА ДОСТАТЪЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ИЗКАЗВАШ !НИКОЙ НЕ Е ЯЛ БОЙ ЗА КРИТИКА,ТАКА КАКТО В ТУРЦИЯ ПЛАЩАТ СОЛИДНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА УБИДА НА ЕРДОГАН,ТАКА И В ГЕРМАНИЯ ПЛАЩАТ ЗА МЕРКЕЛ!!!ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОЯ - *** ТЕ И В ГЕРМАНИЯ ГИ ВИДЯХМЕ И В ПАРИЖ И В САЩ И В ЛОНДОН И В МИЛАНО..... ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НАВСЯКЪДЕ ГИ БИЯТ!

132

999

преди 5 години

ДАЛИ СИ В ТУРЦИЯ ИЛИ В САЩ, КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА - ДОРИ В "БЪЛГАРИЯ" СЕ ЗАСИЧАТ ВАШИТЕ IP АДРЕСИ! НАЙ-СИСТЕМНО И НАЙ-АКТИВНО! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТРИЕНЕТО НА НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ! И АКО ЩЕ ПРАВИМ ДРУГА СЪПОСТАВКА,ЛЮБОПИТНО МИ Е -КОЛКО ЛИ СА ИЗБЯГАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ?ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НЮ ЙОРК ТАЙМС -ПЛАЧЕБНА Е СИТУАЦИЯТА! ВМЕСТО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ПРИБИРАТ ПАРИТЕ , РАЗБИРАШ ЛИ ... ТЕ ОТИВАТ В ЕВРОПА И ОАЕ! КОЕТО СЛЕДВА ДА СИ ЗАДАДЕМ ВЪПРОС - ДО КОЛКО Е НАДЕЖДНА АМЕРИКА??? КОГАТО ИЗБОРА Е ОАЕ!? А,ДЕМОКРАЦИЯТА?

131

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаАз тук и да критикува и да възвалявам когото и било / дори и Меркел / , няма да ям бой , няма да ми спрат социала нито ще вляза в затвора ! Ти там в Турция внимавай да не напишеш някоя "грешна" дума за султана ,иначе сикерлер ананън амънъ !

130

Али Риза

преди 5 години

Падишаха Ердоган нека Аллах му даде още 1 година живот е справедлив чиляк.Той се грижи за демокрацията в султаната.

129

привет от Германия

преди 5 години

До ТурчинаСлава Богу българските полицаи не малтретират българи ,които са критици на властта !

128

Бай Али

преди 5 години

До копувачПращам по ЕконтЗа толкова малко количество пари не искам.Само дай половин домус, че тук в Чорлу умираме от глад.

127

купувач

преди 5 години

До Бай АлиШе са разберем,лесна работа, трябват ми около десетина кила лук, и 2-3 връзки праз.

126

привет от Германия

преди 5 години

До Разградски ТурчинКакъв турчин си ти, който приканва за нападение на турски полицаи бе? Ти си срам и позор за турците!................Какви турски полицаи бе ?! Полицаи на режима на Ердоган ,които трошат главите на турците искащи демокрация , а не демагогия с фалшифицирани дипломи ,фалшиви избори и фалшиви преврати !Такива полицаи заслужават само бой и мъчения !