10

ГОСТ

преди 5 години

Русия и Щатите си преброили шпионите. Не е за първи, няма да е и за последен път. Лично мен не интересуват някой по локални проблеми. Примерно, кога ще заработи без проблеми системата за електронните винетки? Или шпионите на Щатите и Русия се надпреварват кой най-добре ще я саботира. И тази статия е прелюдия към развъзката. Проблемите на системата за електронни винетки са дело на саботаж и тероризъм. (Друго обяснение нямам)

9

rusnak

преди 5 години

Тоя сега как ще пее. Наиграха се пиндостан. Арестуваха дузини невинни руснаци но лихвата ще се окаже жестока.

8

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя цъpвyл е натопен шпионин. Най вероятно си е въобразявал че шпионира за някоя частна компания а руснаците са му пуснали флашка с фалшиви имена и ето ти интрига. Нито има какво да изтъргува сега с руснаците нито Америка и дреме какво ще плямпа. Ще отнесе някоя задна прашка из панделите и ще го пуснат след време със зашит г.ъ.з

7

Анонимен

преди 5 години

Е за нашите форумци тоя ако беше руснак в САЩ нямаше да е шпионин и всичко щеше да е измислица. Сега обаче е страшен шпионон

6

Анонимен

преди 5 години

Поне не е хвърлял парфюми с мьiшак, заради популярното използване на арсен за тровене през Средновековието и малко след това в Кралския двор в Англия. За съжаление е много стара отрова и изотопния анализ може да не покаже английски произход. C Lewisite щеше да е крачка напред, че mustard gas много на горчица го избива с тази сяра и хлор. До флуорофодфоорганични пестициди едва ли ще се стигне, че те са повече по нанопенетрейшъна на ПАВ-ове.

5

****

преди 5 години

Версията която подържат,че този индивид отива на свадба,но защо не казват на кого точно отива,в кой град,и т.н. ?

4

Анонимен

преди 5 години

Не може да е крадец, с тези честни сини очи.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази стания е в нарушение на закона GDPR и разкриване на данни от личния живот на г-н Уилан.

2

Анонимен

преди 5 години

И какво ви интересува вас това и къде са ви фактите, че Уилан е шпионин цялата статия е от типа една жена на пазара каза че е тъй засрамете се и си намерете някоя работа на някой строеж не ставате за журналисти.

1

Анонимен

преди 5 години

Искат да го заменят за Бутина (въпросът е, дали тя ще иска да се връща...)