74

Анонимен

преди 5 години

Били показни и правили паради. Ами тебе някой насила ли те кара да им ходиш на парадите? Те и едни други показно се събират на язовир Копринка. Що не ревеш и срещу тях?

73

Пако

преди 5 години

Очаквайте и интервюто с Годзила в което тя ще заяви същото: "Не съм чудовище!"

72

Анонимен

преди 5 години

Аз съм хетеросексуален...по принцип. Вчера виждам една готина мадама и искам да правим секс. Отказа ми, направо ме дискриминира. Ей така за да видя дали и обратните дискриминират отидох и до едно гейче да го питам. Ами не ме дискриминира, нави се. Та сами си направете изводите кои са дискриминатори.

71

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбирам за какви ПРАВА става въпрос, нали всички имаме еднакви права! Какви са тези специални права, за които постоянно говорят и никой не ги е чувал? Ако са някакви специфични права, някой трябва да ги измисли и да ги сложи в закон ли? Не разбирам!

70

Анонимен

преди 5 години

Някои не могат да преглътнат това, че има много по-известни и успяли обратни отколкото са те самите

69

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че има хора като Азис. Така може да се види по ясно кои са кумирите на българина, хората, които искат, се учат на различаване. Ако такива като него не излизаха наяве, как да знаем на какво се кланя българина и какви вкусове има, защото Азис не си изкарва парите от 3% хомосексуалисти и от ромите които нямат пари за хляб, какво остава за билет за шоу на Азис.

68

бай Тъпчо

преди 5 години

Ееееее как Василиса Прекрасна ша е чудовище бе, то толкоз доктори са се трудили да я направят такава, та не обиждайте свинщината на медицината де...Аз искам друго да питам началника от редактирането-Ами, тая година къде ша дават хунорарите, да знаем да са наредим от първите бе? То покрай празниците са поохарчихме, та чакаме не толкоз търпеливо вече.Ама да не е като миналата по граждански договор, щото първо ний сме селяни и по-важното, че после искат са декларират, та дайте по другия начин де...

67

God

преди 5 години

Природата е решила, че гейовете са грешка. От еволюционна гледна точка те са мутация, която изчезва с умирането на носещият я индивид, защото той не може да се размножава по естествен път. Хората са приели съществуването на гейове за нормално, но не виждам причина те да черпят права от своята мутация.

66

Анонимен

преди 5 години

Ми дайте сега тогава да направим парад на хетеросексуалните и асексуалните тоест тези дето са решили да са като монаси и изобщо да не правят секс и само гледайте за нула време това ще излезе дискриминация .Ами направете си. Кой ви пречи? Когато ви попречат тогава ревиз, че е дискриминация.

65

Анонимен

преди 5 години

Какъвто и да е, поне не си изкарва парите от разни фондации и НПОта, каквото и да прави, хората сами си дават парите за да гледат шоу и представления с Азис.

64

Анонимен

преди 5 години

Организирай парад на хората с развалени перални и искайте безплатно да ви ги оправят.

63

Анонимен

преди 5 години

Tоя на снимката докога ще се изживява като някаква жертва?Жертви сме всички ние,които денонощно ни занимават с проблеми измислени от ЛГБТ общността.Тия се мислят за центъра на света,и че дневния ред на обществото непрекъснато трябва да се определя от тях.Чак пък и Цветана Манева се орезили с тях,падна ми в очите.Е гати измислените каузи

62

Анонимен

преди 5 години

А на мен проблемът ми е, че се развали пералнята и от две седмици сме без перална, а нямам пари за нова.

61

Анонимен

преди 5 години

Мен пък друг ми е проблема.Защо трябва някой постоянно да ни за класа с това с кой спи.Ми дайте сега тогава да направим парад на хетеросексуалните и асексуалните тоест тези дето са решили да са като монаси и изобщо да не правят секс и само гледайте за нула време това ще излезе дискриминация или неморално но за гейове може.Пък това за котките и таралежа да го разбирам ли в смисъл че Азис от гей е станал зоофил, защото е това вече отвсякъде си е извращение сексуално.

60

Истина

преди 5 години

защо започнете да третирате всички еднакво, ако има статия за тези ЛГБТИ, трябва да има статия и за хетеросексуалните, иначе си е чиста дискриминация и ще трябва да се сезира еврипейската кумисия че дискриминирате хетеросексуалните хора!

59

Анонимен

преди 5 години

До така еПърво човек се учи да пише, после отваря фирма. Неграмотен *** се мисли за бизнесмен... е за това няма млади в БГ, не заради Азис.

58

Анонимен

преди 5 години

И тая мода ще мине, ама амортисьорчетата им ще останат разхлопани. Поне няма да имат хемороиди. Хаххааххах.

57

ДС

преди 5 години

А бе кой има нещо против вас бе ? Просто престанете с тази показност. ***.

56

Умник

преди 5 години

10 години гей паради какво постигнаха? Според мен само озлобиха още повече хората срещу гейовете. Съмнявам се някой да е почнал да ги приема по-добре само защото е имало парад през юни. Парадирането е излишно и за двете страни.

55

Анонимен

преди 5 години

Сега като почнат масово да осъждат България за нарушени права набързичко ще им разрешим браковете