98

Анонимен

преди 5 години

Залагам си къщата, колата, кучето и котката, че догодина сорта брент ще падне на 20 и Русия ще се срине!

97

Анонимен

преди 5 години

Най-после нещо "ново" в руския Гулаг !Да живее Мумията !

96

Анонимен

преди 5 години

До 112нефта няма на къде да пада, под 50$.."няма къде" , ли? Главата си залагам, че нефта догодине ще падне под 50 долара, а долара ще тества 85 рубли. В същото време - еврото ще бъде най-силната валута в близките години.

95

Анонимен

преди 5 години

До до 109Не бе, не бе, тенденцията е надолу, към 35, после към 25, после на 20 и Русия ще рухне, дааааа! Като стане 20 и Русия ще рухне.

94

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

93

Анонимен

преди 5 години

Отдавна заприличва на Ким, който вадеше "големите" ракети, "плашеше с унищожение и ответни мерки", за да бъде в края на краищата погален по главицата "на червеното килимче" и по този начин "признат за равен"Но бай Дончо публично издърпа ушите на малкият Мук пред цял свят (" - хулиган си, момче'"), като неглежирано отмени чрез туитче среща, подготвяна в течение на 5 месеца, 5 часа преди срещата, докато си вземаше освежаващо душче на борда Еър Форс 1

92

Анонимен

преди 5 години

Е да де, но за да добиват нефт в труднодостъпните райони и да е рентабилно на руснаците им трябва цена на нефта от поне $100. Даже вече започнаха някои западни фирми да изоставят тамошните залежи. Руснаците нямат пък технологии за да добиват.

91

Анонимен

преди 5 години

Ми не ги разбирам ***.Каква военна мощ имат.Могат да затрия градове, цели народи за миг.Какво повече искат?Защо бягат,като обезумели от Рашанията.Е при нас сумати се домъкнаха.Било топло.Ама норвежци,шведи/истински де/,финландци не идват да се заселват.

90

до 109

преди 5 години

нефта няма на къде да пада, под 50$ щатските шисти да на загуба че и даже спират работа, така че не ги мисли рашките. 2018 бюджета им беше смятан при цена на нефта 43-46$ а той скочи до 80$ така че споко ,направили са си сметка

89

Анонимен

преди 5 години

Тея няма какво да ядат, но все ракети са им в главите.

88

Берлин

преди 5 години

Отново ли ще свалят пътнически самолети?

87

Членска карта №7

преди 5 години

до 109Що така им вгорчаваш мриите...

86

Анонимен

преди 5 години

Я кажете сега, като падне на колко сорта "брент", и Русия ще рухне?

85

До Анонимен 89

преди 5 години

И харчи (Бразилия) 25% от бюджета си за наука и образование, срещу няколко в Русия.И къде го прочете това, умнико? Ако е така, къде са им научните постижения? "Чисто новата" столица им я планира Оскар Нимайер преди повече от 60 години. Хубава и богата страна е Бразилия и за отопление не се харчат, ядат на корем банани и ананаси, ***, папая и т.н. Всичко това не расте в Сибир. Не намираш ли, че много глупаво да сравняваш несравними неща. Все едно да кажа, че във Сан-Марино няма магистрали!

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт 136 млн. население на Русия ,по-малко от 30 млн. живеят на изток от Урал.Там вече китайците са повече.

83

учительница

преди 5 години

До Анонимен Аз съм учителка в Москва и заплатата ми е 30 000 рубли.Сигурно говорите за заплатите на професорите от ГМИ.

82

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 98А защо, според теб, не се загрижат за просперитета на Африканския континент? Той е едно от местата с най-много природни богатства, а най-голямата мизерия е там. Ще ти подскажа. Защото той отдавна е под техен контрол. Толкова, колкото Африка ще просперира и Сибир, ако го докопат. След след като получиха безплатен и безконтролен достъп до нашите ресурси, не виждам и ние да сме просперирали много.

81

слава Украина

преди 5 години

До БонобоУшанка,колко Б2 са свалили татарите до сега?Самолет за 2 мрд. долара парчето ,наистина е невидим и мнооооого опасен.Нали не мислиш ,че американците са най-големите абдали на света, че да дават такива пари за самолет ,който е лесна мишена.Ще кацне пред Кремъл и няма да го видят.А това вече се е случвало при великия СССР.Един германец си направи гаргара с цялото ПВО на СССР и паркира пред ..Ленин.

80

:):)

преди 5 години

днеС Чибурашка се е кръстил Читател та Читателю, *** в новата столица на Бразилия, само че извън ситито не излизай щото ще ти трябва един взвод да те пази от мучачсите...

79

Анонимен

преди 5 години

"1: Подводници от Норвеж. и Средиз. море ликвидарат чадърите в Калининград и Крим2: С Невиждан град от томахавки "Роналд Рейган" от Балт. море, довършва Калининград, а "Доналд кук" от Одеса довършва Крим и чупи моста..." Да не са ви построили психодиспансера във формата на пентагон?