213

Анонимен

преди 5 години

Кой ще се съгласи да стане донор на алкохолик? След пет години ще му трябва нов черен дроб

212

Анонимен

преди 5 години

Извода какъв е ? За един живот един черен дроб не стига !

211

ДАНИЕЛА

преди 5 години

МОЛЯ,БЛИЗКИТЕ НА ИВАН ЛАСКИН ДА ПОТЪРСЯТ ПРОФ. ЗАХАРИ КРЪСТЕВ ТОЗИ ЧОВЕК ,"ПРОДАВА НАДЕЖДА"!!!!

210

ДАНИЕЛА

преди 5 години

ЗНАМ, КАКВО ИЗПИТВАТ БЛИЗКИТЕ НА ИВАН ЛАСКИН.МОЯТ СЪПРУГ СЪЩО ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ С АЛКОХОЛА.СТИГНА ДО СЪЩОТО СЪСТОЯНИЕ,НО УСПЯХ ДА ГО СПАСЯ!СЕГА СЕ ЛЕКУВА И РАБОТИ ,КАТО ЛЕКАР ПО 12ЧАСА!ПОЖЕЛАВАМ НА БЛИЗКИТЕ НА ИВАН МНОГО МЪДРОСТ,ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!

209

TheCrow

преди 5 години

А Ласкин иска ли някой да го спасява? Знаеше, че не е добре и продължи да се унищожава сам! Всички са му приятели, ама само пред медиите, щом са го оставили да се докара до тук... Донор за човек, който не иска да живее...

208

Анонимен

преди 5 години

Алкохолиците ме отвращават...,но по някаква причина този човек предизвиква съжаление в мен.Може би заради това,че има прекрасно семейство и би било много тежко за тях,ако се стигне до фатален край.А може би заради това,че вътре в себе си този човек не е лош,но се е оставил пороците да вземат контрол над него.Дано се оправи и се върне при семейството си като нов човек,с нова нагласа и желание да се отърве от пороците.

207

Анонимен

преди 5 години

Точно така! Значи, МОЖЕМ ДА СЕ ЗАПИТАМЕ КАКЪВ ПРИМЕР Е ДАЛ НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ? Кое е нормално и кое не? Едини и пиини нон-стоп? Това ли е нормалното? Защото разни ид.иотски предавания лансират това, като едва ли не бохем, ларж, чаровен и тн, а то си е едно болестно състояние и човек би трябвало да се срамува от това, да не го лансира на целия свят и да го крае за себе си. Поне, аз като се наливах без мярка така правех, а не по телевизиите да давам за пример такова поведение на тинейджърите.

206

Анонимен

преди 5 години

Герболекарите няма да го спасят, защото не се мазни на Вожда.Това да не е подли зурката Христо Мутафчиев, за когото пратиха правителствения самолет да го спасява от препиване.

205

Анонимен

преди 5 години

Ако пукне ще е спасение за всички негови близки които са се мъчели и ще се мъчат ако прескочи по-някакво чудо !

204

Анонимен

преди 5 години

Наливал се е като замаян над 20-ет години и сега ще го жалим след като на него му е било през онази му работа !

203

Анонимен

преди 5 години

Гледам всичките му познати артисти/вероятно приятели по чашка/ се юрнаха сега да му помагат. Ама къде бяха през тези години, в които той се налива до припадък? Някой да го посъветва да се лекува, да му въздейства?Сега след дъжз качулка. Също като с Чочо Попйорданов- оставяха го да спи пиян на стълбите, а после реват за него

202

Jonkata

преди 5 години

Баща ми почина от същото, за няколко часа го оставиха да умре в Исул...няма ВМА ,няма професори..

201

Баси

преди 5 години

Баща ми почина от зависимости (които криеше горе-долу успешно), да не мислите че автоматично мисля че е горкия човек заради това за да съм богоугоден, за да не се излагам? Ужасна смърт на фактическо ниво, но на ниво сантимент - презирам го за слабостта му и за пораженията която това нанесе върху семейството. Не станах наркоман, само заради достъпа до по-добра информация в днешно време, но виждам че и до ден днешен самото наблюдение на такива поведения си остава психологическо наследство

200

Животното666

преди 5 години

А всички "добри хора в темата" правите един и също номер без да искате или не толкова, същия който описах по-долу.За да може да осъдите другите като *** за дето имаме мнение, се налага да разтурите Ласкин от контекста на характера му и примера който е дал по сумати изяви. На тов се отвращават хората И С ПРАВО. Не искаме да понасяме такива типове, такива примери. Имат си предистория всички тея реакции, това да не е ей така щото сме зли хора , а вие сте добри щото се самоцензурирате нали

199

гп

преди 5 години

Не харесвам Ласкин като характер, но това няма значение! Да - алкохолик е и се е докарал дотук, но това е зависимост, също както всяка друга и не е толкова лесно да се прекъсне! Не трябва да подхождате само с обвинения - оо, той си е виновен - е какво, да умре ли? Хората със зависимост имат нужда от помощ и разбиране, всеки прави грешки и всеки има нужда от помощ! Всеки има слабост! Не бъдете такива съдници и толкова лоши! Чудя се какви зависимости имате и вие! Пушите,пиете,изневерявате...!

198

Уууу!

преди 5 години

Ще се намери донор и ще се оправи.Има още роли да играе,няма да се предава я!

197

Аз

преди 5 години

Чудя се просто. Защо този ще го сложат по напред в списъка на чакащи за донор от хора които имат заболявания. Той сам си го е направил?????????

196

Българин

преди 5 години

Ако Къци е съвместим , а познайте дали ще му помогне. За това преди да унижаваш някой трябва да мислиш повече...

195

Анонимен

преди 5 години

Старите хора са го казали: "кой каквото си го направи сам и друг не може да му го стори".

194

Пукницата

преди 5 години

дълго време не се бях замислил за изразаПукницата не прощава на никого!сега ми светна какво се има предвид