49

Щом

преди 5 години

Сме за малко,защо да се моря да работя,някой друг да работи!Ще си почивам,докато са живи мама и тате,пък после ще видим!Хайде да пушна една цигарка,че нещо ми се препи,пък,ако имаше нещо чуждо,нали сме за малко,ще вземе да ме бутне някоя кола!

48

Уууу!

преди 5 години

Чета коментарите и се питам сега това градивна критика от обществото ли е,или злобно злорадстване?Всички сме замалко на тази земя и жив никой няма да остане.Един избира да пие,друг да се друса,трети да кара с висока скорост,четвърти да е веган и т.н.Накрая всички ще станем на прах.Човек и добре да живее умира и друг се ражда.Какво толкова философствате?Все от нещо ще се мре,а времето е без значение колко си живял.Каквото и да спазваш утре кола може да те бутне или да се хлъзнеш на леда и си труп

47

Анонимен

преди 5 години

Дали ще доживее да му казват за много години?

46

Анонимен

преди 5 години

Не пие пред хората.Иначе го даваха в Папараци миналата година,как пие от едни пищовчета в една джипка.

45

Д-р Хаус

преди 5 години

Ласкин вероятно не пие вече, но пораженията върху дроба са необратими. За съжаление в този случай изхода е трансплантация.Справка-Джони Велинов-вратаря /кръстен така на любимото си уиски/.и жена му не можа да го отучи от чашката, даже го прикриваше. Спомням си случай, в който полицията го спира с колата, на седалката натъркаляни бутилки , тогава писаха, че тя упорито твърдяла , че са нейни.

44

Анонимен

преди 5 години

е и

43

Анонимен

преди 5 години

до 48 Единственият Бохем- пияница беше Иван Славков!Мнооого голям!

42

Анонимен

преди 5 години

То пък една роля на Васко от село Рупча... Филмчето си е класика, но да играеш дете, когато си дете, не е некъв висш актьорски пилотаж. Не мога да ги понасям такива псевдо-известни пияндурници. Най-често наричат себе си бохеми, така и ги представят Ласкин бохема, Гъмов бохема, а те... най-обикновени пияници

41

Анонимен

преди 5 години

Цялото общество боледува. Поредната болест се нарича герберска цироза.

40

Анонимен

преди 5 години

Само Хабиб Нурмагомедов и Сабина Саидова- "Мой Дагестан", бре!

39

Анонимен

преди 5 години

до 43 Е как, бе...в Брадъра тоя заедно с оная пияна свииня Фънки дето се подиграваха на Къци Вапцаров? Това малко ли е?

38

Ралин, Безглаголно

преди 5 години

До Герберастката ***:"Радой Ралин: Безглаголно за животаГрадина, пролет, май, цветя,скамейка, шепот сладък.И сред цветята Той и Тя,любов и тъй нататък.......Наследници, камбанен звъни яма сред цветята,лопата, кирка, поп и кръст,ковчег без тъй нататък."

37

Анонимен

преди 5 години

Реално нищо значимо не помня за този актьор. Детска роля във Васко да гама от село Рупча... и това е.

36

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, де...колко ще пиеш? Аз от сутринта съм на домашно вино и към 4-5 следобяд съм накълван и лягам да спя в почивни дни като в тоя и утре като стана в 7 часа за работа съм спал 14 часа, но съм свеж като репичка.

35

Анонимен

преди 5 години

до 39 Ако е здравноосигурен ще харчи здравната каса. нали затова си е внасял осигуровките, бе читателю?

34

Анонимен

преди 5 години

Последно го гледах тоя преди 2-3 години в някакво предаване по БТВ ли беше по Нова ли и водещият при влизането му заедно с жена си Сърчаджиева му задава първия въпрос:- Откога не си пил?И Ласкин го поглежда и му вика:- Бе преди да вляза тук ударих две уискита само.

33

читател

преди 5 години

Трябва ли здравната каса да се харчи за алкохолици и наркомани, докато деца бавно умират?

32

Да

преди 5 години

Си платят лечението!Този заради пиенето,Слабака заради пушлявенето!Помни ли някой ,какви ги говореха публично и много убедително!За всяко прасе,все някога идва Коледа!

31

Анонимен

преди 5 години

до 35 Няма как да е преиграване, защото е доказвал тоя че за една седмица може да изкара 1000 лева като лепи плочки на частно и след това 2-3 месеца жена му да го издържа. Доказал е пред жена си че е майстор и когато си иска тогава работи и то качествено.

30

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че има една тълпи чака пропадяци-пияници. Да се чудиш кой ги крепи. Голямо зло им прави.