15

месара

преди 5 години

Поредната лъжа, питайте Цвако и гербавите ***

14

Анонимен

преди 5 години

Комунистически животни, съсипаха България!

13

Хах

преди 5 години

Щото 3 милиона далавераджии се осигуряват на 450 лв. или щото наистина искат да ни кажат че 3 милиона българи някак си живеят с по 230 евро на месец? Само в София сигурно има 1 милион осигурени на 450 лева хора, бих посъветвал така загрижените партийни кадри да проверят работодателите на тия хора най-напред... Току виж излезнали няколко десетки милиона данъци в повече!

12

Анонимен

преди 5 години

Бедни няма щом плащаме двойна цена за изтребители Бахрейн за същата цена купува 16 бройки ,. а ние 8 бройки.. големци и газари

11

Анонимен

преди 5 години

Хора, които не са работили 1 ден през животите си.Работят "Професия политик"Хранят се с популизъм...същите ми съчувстват за това, колко съм бил беден.Е за разлика от тях, аз си изкарвам парите сам, не ги получавам от държавата, която пък ги получава от моите данъци. Мисля, че най-добре знам колко и защо съм беден.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ви измерва стандарта на живот и икономическата сила чрез "минимална заплата" значи е социалист.А ако някой политик мрънка срещу "фрапиращата бедност" значи не е успял да влезе в парламента на последните избори.Така като гледам... потвърждават се тия неща.

9

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме защото САЩ ни грабят

8

Анонимен

преди 5 години

Лъжа.Няма бедни вБг.Щом си стоят в къщи на топло са си добре.Щом харчат по 2млрд за Коледа каква бедност.

7

шепот

преди 5 години

При Гоце тя бе още повече вопиюща,нопо Коледа той искаше от хората даренияи сега не си знае милионите.Последнообещание бе,че ще се маха такса мощност.След като спечелихте Рум.Офчказа,че ще се натоварят останалите и до там.След тази дебилност, не се обещава.

6

Анонимен

преди 5 години

разни такива като започнат да се правят на борци за справедливост наистина предизвикват отвращение.Защо никой не казва защо досега държавата само се разграбваше, всичко се унищожаваше и експлоатираше зверски без да се създава нещо ново на негово място, че тази въпиюща(ама че думичка!)бедност ни бе докарана не за ден не за два а за цели 29 години демокрация? Стига вече. Да измислят нещо друго- например какво биха направили те, да говорят за нещо конкретно, а не да разтягат поредните локуми.

5

бай Иван

преди 5 години

Ми,агент Гоце Първанов и останалите от АБВ да дарят за Коледа част от милионите си на ограбените бедни,ако все още не сте атеисти комунисти!

4

akud

преди 5 години

а малцинствата който не сключват брак, нямат нищо , нямат никакви касови апарати, дори и фирми нямат. а взимат милиони помощи с тях как ще се справи АБВ. при тези диаспори има голям проблеми защото само се поощряват, те не знаят, че имат задължения да плащат, данъци, ток, осигуровки......?????

3

Не е вярно !

преди 5 години

Къде я видя другарката Ганчева тази фрапираща бедност , след като минималната работна заплата у нас е 510лв. а в еталона за развита държава за АБВ Русия е 270лв. ?!

2

са

преди 5 години

броим ли масовата практика да се осигуряват служителите на минималната заплата?

1

Анонимен

преди 5 години

Смях ...помня 1988..1993.. 1997 и 2003...Сега има 1 милион автомобили и 500 000 всеки празник по света :)) Стига глупости.