8

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Евала , ефенди прав си : свобода та свобода само сасипахте имерията .И какво след 150 години същото.Само Ероган оже да оправи тая пропаднала земя.Скоро/////

7

Факт

преди 5 години

ДПС е единствената партия с визия и план за бъдещето на България!Обаче го виждат по такъв начин,че едва ли ще се хареса на някой друг освен тях самите и ци.аните,Съмнително е даже дали всички български турци и помаци одобряват тоя план.Не става въпрос за присъединяване към Турция,а за нещо друго-създаване на собствена,лична държава на Доган,която ще е напълно контролирана от ДПС(както БКП преди) с помощта на ци.аните като електорална опора.Срещите с US-посланика говорят за американска подкрепа!

6

име

преди 5 години

като си патриот върви в батак и се поклони , после на шипка ,стара загора , плевен ....по делата виждаме що за либерална стока сте.

5

coskun

преди 5 години

До Владимир Зидаровbravo batko prafsi tesa teroristi

4

АсанкУ

преди 5 години

Умните индобългарите и турци от много време не са в ДПС и ДОСТ Те са в други партии.Например: ГЕРБ, ДСБ, ЗА БЪЛГАРИЯ, АБВ, СДС, ВОЛЯ.

3

Анонимен

преди 5 години

Карадайъ да не ми се прави на интересен. Направо ми писна от него и тъпите му изявления. по - добре да вземе да прочете някоя от изявите на себеподобните си тука, тогава ще говорим за какъв патриотизъм говорим . Ако предположим че има нетолерантност, което не е вярно, то по- скоро те да погледнат себе си, защото освен себе си те друго не виждат. Много може да се каже за това, но не му е тука мястото да се разпростирам.Толерантността към тях е повече от достатъчна.

2

Анонимен

преди 5 години

Може ли този да говори български, без да мисли на всяка дума. По-добре да се скрие.

1

Владимир Зидаров

преди 5 години

Лъжеш кучe.Никакви патриоти не сте.Национални предатели сте от ДПС.