24

Истината

преди 5 години

С толкова много буркани, които сега влизат в столицата, има реална опасност от плъзване на БИО-ЗАРАЗА. Призовавам РИОКОЗ всяка да дезинфекцира всяка кола, както и пътниците вътре, Всички буркани да бъдат запалени на клада.

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолективно си останете на село

22

Анонимен

преди 5 години

Колективно сме на село с болнични до 2.1.2019г.После колективно пристигаме в София.

21

СЛЪНЧАКА БЕЙ

преди 5 години

Винаги съм си представял, че през 2019 ще има летящи коли и роботи навсякъде, но ей го на - прегрели бангии и бутане от трилентов в еднолентов път като някакви овци,Аз не знам Боко Тиквата - Буда, като пътува до северна България (Княжество България) сигурно ходи с хеликоптер.

20

Анонимен

преди 5 години

Шопи че дойдем по силни за ваш инат.

19

Много кока и бело

преди 5 години

10 километра затворен път, за да могат 4-*** човека да бачкат с една машина. Много умно решение. Честита 2018-та година

18

g0604erniq5@k

преди 5 години

Абе Бойко колко пътища е построил, вие за една магистрала циврите...НЕБЛАГОДАРНА НАЦИЯ СТЕ ТВА БЪЛГАРИТЕ ЕЕЕЙЙЙ.... ТЦ ТЦ ТЦ.

17

До Софиянци

преди 5 години

Обърнете се към Управляващите и към "спасителя на нацията" - Боко, нали той щеше да ви "оправя"! Никой от хората не иска да ви идва в миризливата и противна София, просто няма работа и препитание в малките населени места! Докарахте Боко да оправи държавата, да оправи и този важен детайл - съживяване на селото, на селското стопанство и животновъдство! За съжаление обаче се прави точно обратното, всичко се унищожава а Боко се централизира и окопава! Не са виновни хората!

16

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Бойко Тиквата и другарите от БСП 20 години не можаха да ремонтират тая магистрала... еднолентов път от трилентов.Оня ден седяхме 40 минути, движейки се с 5км/ч в тва творение на пътостроителството незнайно защо наречено магистрала.

15

Анонимен

преди 5 години

дреме ми ...

14

Драгалевци

преди 5 години

Подстъпите към София незабавно да се взривят - по един виадукт на всяка магистрала, за да не могат сланинаджиите с виснали търбуси, говорещи на мутирал диалект, срам за възрожденската българска реч, да нахлуят в Райската Българска Столица! Наближава моментът за масов въоръжен конфликт между гражданите на София и селяните от прованса! Няма да имаме милост Софийските Войводи към неградската фауна, паразитираща по нашите земи! Време е за Софийско Възстание!

13

Анонимен

преди 5 години

Софиянците се прибират от родните си места където са посетили родителите си и са напълнили багажниците на колите със пресни консерви, лютеница, прясна сланина, кисело зеле и и домашна ракия. Тези провизии ще им стигнат поне за 1-2 месеца да не гладуват в София понеже повече от половината заплата я дават за наем и транспорт.

12

Анонимен

преди 5 години

Т.нар.Софиянци са налазили форума и плюят..Хаха Вижте се бе! Живеете на 1 туба бензин от центъра на София в някакви смрадливи панелки - Люлин 58 или Младост 99 и се наричате Софиянци?! Мерси. Ходете си там по разкопаните и разкаляни улици и си дишайте мръсния въздух. Не всички искаме да дойдем при вас

11

София, Бизнесмен

преди 5 години

В моите бизнес проекти аз не допускам провинционални субекти!Строя паянтови обекти, продавам ги на селски субекти!Заеми тегли всеки кияк, сметката ми пълна сЪС евраК!Вярва, че владее нещата, земетресение ше му разклати краката!И тогаз ще падне негова кутийка, няма да сформира софийска кирийка!Безимотно куче ще остане, пътя към село ше трябва да хване!

10

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да се прибира. Ще си вземат болнични и ще карат почивка до Нова година. Те ни лъжат, че ни плащат, ние пък ги лъжем, че работим. Това е реалността

9

Американеццц

преди 5 години

Мършиии...никой не ви пита и не го интересува какво искате хахаха

8

Тереза Софиянска

преди 5 години

Не се диша от тази чесново - дизелова смрад, прикрита неуспешно с евтин парфюм за 49 лева от някоя бедняшка парфюмерия в подлез! Аз вярвам и считам за крайно наложително да се пусне Зелена Карта като за САЩ, която да се дава чрез томбола, а може и чрез лотария с търкане на билети на силно ограничен брой крепостни люде, които да се настаняват в предградието, да кажем Кремиковци! Всеки с възнаграждение под 1500 лева чисто след данъците да се депортира в конски вагони до землянката си от кирпич!

7

Василева

преди 5 години

Колко хубава беше София тези дни.За съжаление довечера всичко ще свърши...

6

Гошу на 9 к

преди 5 години

Нека дойдат селяните.Имам нужда от обслужващ персонал.Щото съм потомствен аристократ.

5

Софиянец

преди 5 години

не ви щем.Не разбрахте ли.Айде лев завой и обратно.Кой от къде е дошъл.