11

Анонимен

преди 5 години

Византийската вяра ви прави слаби и с робско мислене. Тя е създадена единствено, за да държи овцете в подчинение, векове преди да е измислен за същата цел Фейсбук. Просто е остатък от една средновековна държавна тирания, няма истина там.

10

Сълзица

преди 5 години

Аз съм една от тези хора - бедна, самотна, със сериозни заболявания и без надежда...

9

Анонимен

преди 5 години

На Запад не ги ли колят прасетата? Живи ли ги ядат?

8

Капиталист

преди 5 години

Добро утро господа капиталисти! Честит празник и нека се увеличават печалбите ви, а другарите да стават в 6 часа да ви бачкат по цял ден за надника, вие си карайте мерцедесите и си живейте в скъпите имоти, другарите нека блъскат като са неудачници и некадърници.

7

Греек

преди 5 години

Ако чакате бъдни вечер за да сте по-скоро добри значи всичко е загубено. То по принцип повечето хора особено младите са такива циции , че и коледа няма да им помогне. Ама те са ***, не им пука и няма оправия.

6

Бау

преди 5 години

Добър опит, ама съм още тук :PХристос Воскресе! :D

5

Анонимен

преди 5 години

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Бъдете живи,здрави,благословени и силни във вярата.

4

Bash Bakan Erdoan

преди 5 години

СВЕТОВНА ПРОЛЕТАРСКО-РАБОТНИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ, съчетана с Много пари и големи заплати за работниците !Това е бъдещето..Тези попове, и банкерите -- ще ядат хурката през 21 ек !Светът е на Исляма и Работническта Класса ! Капитален Пролетарски Социализъм .

3

Бау

преди 5 години

Ами доста парички изкарват по тези празници. Как няма да са благородни :D

2

Анонимен

преди 5 години

Толкова са благородни поповете по Коледа и Великден, че благородството на тия два дни им стига за цялата години - през останалото време го удрят през просото.

1

Анонимен

преди 5 години

Такива неща разправят поповете по Коледа, ама през оснаналата част от годината има страшно много самотни, отчаяни, изоставени и без надежда и на църквата не й пука. А когато между думите и делата има разминаване - на това му викат лицемерие.