15

Анонимен

преди 5 години

Бедната България - с такива патриоти няма да пребъде...

14

ГЕРБ

преди 5 години

СА МАФИОТИ--МИЛИАРДЕРИ ОТ КРАДЕНИ ПАРИ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ....ЦАЦАРОВ,СЪБУДИ СЕ БЕ --ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ ДРУЖКИТЕТИ-ХИЧ НЕ СА ДИСКРЕТНИ В КРАДЕНЕТО....

13

Анонимен

преди 5 години

Ако патриотите продължат да участват във властта, само след няколко месеца Шкембе Войводата толкова килограми ще натрупа, че квесторите ще го вкарват с носилка в парламента. Разбира се на носилката ще има и бутилка водка както и тънко нарязана пастърма за да замезва докато "работи".

12

Анонимен

преди 5 години

Единственият проблем, който Джамбазки съзира, е че са разкрили мръсните им игрички и не са си замълчали. Ей това е морал на патриот...

11

House M.D.

преди 5 години

А къде се намира паспортният портал?

10

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А таз фамилия Джамбазки от къде е...

9

Анонимен

преди 5 години

Всички словоизлияния на Джамбазки могат да се синтезират в едно изречение : "Трябваше да ни оставите далаверката, за да не излагаме страната."

8

да

преди 5 години

Аз все повече се убеждавам, че дпс са по-големи патриоти от тези. Мошеници. Българин съм, с българско име.

7

Анонимен

преди 5 години

Дпс са същите крадци като "патриотите" но специално за паспорт гейт отговорност носи русенския "войвода" с агентурно име Иван тежащ 160 килограма.

6

Анонимен

преди 5 години

Според Джамбазки за да не допуснем страната ни да става за смях, не трябва да се бъркаме в бизнеса на патриотите с българското гражданство и трябва да си затваряме очите, че са нагазили до шия в корупционни схеми.

5

Ясно ли е корумпе

преди 5 години

Корумпираното ***-ело пра..се Каракачанов направо да влиза в затвора доживот след унизителната сделка с 40годишните самолети за милиарди долари щото хората ще го линчуват без почивка до живот!Гаранция!

4

Анонимен

преди 5 години

Браво бе жъмбас, вие издавате фалшивите удостоверения, а пък са виновни тези които са ви разкрили. Логика та дрънка.

3

Бивш ВМРО-вец

преди 5 години

Джамбаски, пик-льо, още пред 10 години знам от И. Николов, българин от Западните покрайнини, че ДАБЧ, търгува с БГ-паспортите. Във Враня е имало подставено лице, сръбкиня, за тази цел! Тумбак воевода, тескере хаирсъза е продажен мошенник и разтури организацията, като прогони честните хора!

2

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което казва променя ли факта, че за да минат процедурите са плащали хиляди евро? Това, че скандалат е инициират от ДПС, означава ли, че всичко, което излезе за корупцията в ДАБЧ не е вярно. Това че агенцията не издава паспорти и удостоверенията за български произход се проверяват, означава ли че такива удостоверения не се издават единствено срещу заплащане, дори кандидатите да имат български корени. Най-добрият начин да лъжеш е да изкривяваш истината.

1

вижда се

преди 5 години

И този е от агенция ЛАПИ-ПАПИ !!