53

Анонимен

преди 5 години

Нека БСП да върнат откраднатите пари от КТБ и с тях да построим стадионите за световното!

52

Анонимен

преди 5 години

***.

51

БОГ

преди 5 години

Аве Момче осъзнайсъ каде ще ги приемеш тея хора тряя и стадионите са да ти плащаме.много,много говориш

50

Анонимен

преди 5 години

Войната между Косово и Сърбия по време на това първенство ли ще бъде ?

49

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ще създаде комисия и от 01 01 19 лилито павлова шеф 12 - 15 години , до разрушаване на сгради и стадиони !

48

Анонимен

преди 5 години

Готови сме да защитаваме като екип политическите и икономическите интереси на Балканите. Това е най-умното нещо, което се направи от ГЕРБ. Ако държат така няма да сбъркат. Турците ни съсипаха, защото бяхме разединени и не се държахме заедно. Надявам се сме си взели поука след горчивия, кървав и катастрофален урок!

47

БАБА КУНА

преди 5 години

ОТ ФИФА ОБЕЩАЛИ ДА НИ ДАДАТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО АКО БОКО ИГРАЕ ЦЕНТЪР НАПАДАТЕЛ ЗА ДА МУ СЕ СМЕЯТ И КОКОШКИТЕ !!!

46

Ала_Бала

преди 5 години

Този смята да управлява до 2030 година и да краде и от футбола. Дали ще надмине средната продължителност на мъжкия живот в България? Забравих, че е ***, нали искаше да приеме Истанбулската конвенция.

45

Анонимен

преди 5 години

Путин направи световното в Русия.Банкянският Тоолуп сега иска да се прави на 1/4 (една четвърт) Путин. :)Не ставаш, баке-е! Не ставаш! И за 1/4 не ставаш. :)

44

Лоренцо

преди 5 години

Къв Лазур бе!? И тоа си е същия селски като останалите ...ноооо виж ако Бобко мокету го открие мондиала с едно яко драйфане {след яко пййни преди това} гарантирано ще ни отбележат за историята

43

Гацо от бацова маала

преди 5 години

Я да питам с кой стадон ще участваме? Националния; -антикаСтадион Пловдив (бивш 9ти септември)-недовършен но явно Ваньо тотев небго интересува...Варна (Юрий Гагарин) в период на строителство от памти века! *Само "Лудогорец арена" и "Лазур" (донякъде)!!! са приемливи а Баце?

42

муспи

преди 5 години

ФИФА и УЕФА поставят условие - Ако ще играе Бойко Борисоф! Б.Борисоф обаче е категоричен - ще играе, ако и турция се кандидатира. Султана казал, че турция ще се кандидатира, при условие че като домакин ще участва без да минава през квалификации, България специално да ходи да играе в Африканската група - Киншаса Ломпур, Горна Уганда и Тринидат у Табого. Македония ще бойкотира първенството ако ще е без Централна Балканска Република Македония!

41

Узуна

преди 5 години

С нас няма да стане, но ако сложат вместо нас Турция, Македония или Албания по може да го бъде.

40

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

- Господин Стоичков, какво ще кажете за това, че България ще кандидатства за домакин на световно първенство по футбол ?- Не е забранено да се кандидатства. Дали ще те изберат е друг въпрос.Някои хора се опитват с трици маймуни да гонят (тук Стоичков искаше да каже да ловят) ...БЕЗ КОМЕНТАР !!!

39

на гол г-з чифте пи-

преди 5 години

стига с тез прУстотии бе ,ние сме най-бедната страна къв мондиал ви гони ?що богати като Швейцария,Люксембург,Лихтенщейн не се напъват ? - щото не са *** тикви

38

гробарят

преди 5 години

Aйде спрете с вашите анекдоти господа управляващи какво европейско ,мондиали ,пиянски брътвежи с този пиян, Мокет и корумпирано първенство какво ще организират .От UEFA и FIFA трябва да са абсолютни наивници и *** ако ни дадат домакинства ,това няма да стане посмъртно!!!!!!!!

37

анонимен

преди 5 години

Тоя нашия.Изби рибата ви казвам! Ей че на сериозно се взема.То газов хъб.То какво ли не чухме.Сега пък ЕП ? Хайде след Нова година.Да си ходиш вече.Че много ти стана! -:)

36

ЦАР ТИКВУН

преди 5 години

ще води отбора на ЦЕЦО КАУНА

35

Анонимен

преди 5 години

до 38 Само че строенето на стадиони където се приемат хора от цял свят не е като строенето на магистрали на Тиквата, където минаваме метъра за 2-3 години и се разрушават. Ония от ФИФА нали се сещаш че няма да допуснат некачествено изпълнение на стадион, на съоръжения, на инфраструктура около стадионите? К'во световно, бре? Да ни гледат ссиганията цял свят ли?

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36То целта е фирмите около Герб да печелят наволя от строене на стадиони.