216

Анонимен

преди 5 години

По същата причина, по която още не махат визите - прекалено много русофилски настроения, прекалено много руска агентура у нас.=====За какви визи става въпрос, бе.Говорим за крактотраен престой в САЩ, без право на работа, главно за туризъм и посещение на близки.М/у другото аз пиша в момента отвъд океана.

215

Анонимен

преди 5 години

Ами добре, Ф-35 няма да ни дадат и няма да ни продадат, поне едно известно време. По същата причина, по която още не махат визите - прекалено много русофилски настроения, прекалено много руска агентура у нас. Рафалът е екзотика и е ужасно скъп. Има нетехнически параметри, цял куп, които също влияят.

214

Анонимен

преди 5 години

Шкембе,кой те направи министър.Ти ставаш само за овчар по Пирина.

213

Анонимен

преди 5 години

Точно заради такива тъпашки приказки като твоите той се отказа от руско оръжие и от 1972 година Египет започна да се въоръжава изключително със Западно оръжие.====Ха-ха-ха, не знаех, че президента на Египет е чел "Днес.бг"

212

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 236"Учил съм във военно училище със сирийци и много добре си ги спомням"Аз пък съм учил с руснаци, безотговорни пиянгурници на които не можеш да разчиташ за нищо.Между прочем президента на Египет Ануар Садат е елитен летец признат за такъв и от руснаците, обучаван в СССР. Точно заради такива тъпашки приказки като твоите той се отказа от руско оръжие и от 1972 година Египет започна да се въоръжава изключително със Западно оръжие. Заради това руснаците го убиха.

211

Сат

преди 5 години

Като си учил във военно училище, какво се правиш на дръж ми шапката? Не можеш ли да четеш ТТ Данни, не разбираш ли от логистика, от стратегия? Какви Г-35, кви Рафали... *** прос.

210

Анонимен

преди 5 години

Ехоо. Какво ви става бе разбирасе лобизъм не си заравяите главите в земята ехооо троловете. Ф16 да страхотен самолет и точка. Не е за България това е. 1 - много скъп - не ни казват дажее2- нямаме инфрастуктура за него3- ще сме зависими само от САЩ4-няма да ни ги доставят 8 бр до 2 години А можеби 5-6 години И какео правим кажете де А другите 8 бр кога от сега смятаме 7- 8 г За да имаме една ескадрилаСМЯХ ЗА ВВС то ни. И така ще подържаме руски и американски ама скъпи самолет.

209

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се пениш русофилско манипулаторче, няма да вземем руски дараци от сорта на Миг и Су.=====Ха-ха-ха, писах да купим Ф-35 и Рафал, които не се произвеждат в Русия, дори направих сметка, че ще ни излезнат по-евтино от сегашната оферта на Герб.

208

tt

преди 5 години

Плаща им с евросредства,мутра пари от джоба си не вади,само слага.

207

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 235Колкото и да се пениш русофилско манипулаторче, няма да вземем руски дараци от сорта на Миг и Су. Забрави за тях с Русия ние приключихме, а скоро и света ще приключи окончателно с Русия.

206

Анонимен

преди 5 години

И защо смяташ че руснаците с нещо превъзхождат арабите? Прото се заблуждаваш че арабите са по лоши шофьори от руснаците. ====Ти си пълен невежа и дилетант в тази област. Израел започва да печели войните си с арабите, когато там емигрират офицери от бившия СССР. Учил съм във военно училище със сирийци и много добре си ги спомням, изключителни мърди. Учил съм военна тактика с книжки озаглавени "Поуките от арабско-израелските конфликти" и мога да ти пиша цяла нощ за това.

205

Анонимен

преди 5 години

Знаеш ли че Израел въпреки че има Ф-35 за сега не ги използва пълноценно защото имат на склад много муниции които просто не стават за Ф-35 ...==========Нищо общо между Израел и България, манипулаторе.Ние нямаме амуниции за Ф-16 и ще купуваме всичко наново. Давам 400 милиона долара за тях, малко ли ти се виждат?А, Израел предпочитат старите самолети защото имат пилоти, които летят повече от 10 години с тях.

204

ха-ха-ха

преди 5 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

203

Анонимен

преди 5 години

Когато усвоим 18-те Ф-16, ще дойде време и за ф-35. И тъкмо ще им поизчистят детските болести. Но малко да поизмрът ***, че и в Армията са останали чат-пат.

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 228Манипулациите ги вършиш ти. Знаеш ли че Израел въпреки че има Ф-35 за сега не ги използва пълноценно защото имат на склад много муниции които просто не стават за Ф-35 и докато не ги стоварят по главите на иранците ще продължават да си използват Ф-15 и Ф-16. Предпочитат Ф-15 защото е много по мощен от Ф-16 и с товароподемност 1.5 пъти по голяма от ф-16.

201

Анонимен

преди 5 години

Брей Боко впрегнал яко тролеите да дезинформират. Дали от бюджетният излишък или от джоб им плаща?

200

Анонимен

преди 5 години

Ф-35 не е за България той е със съвсем нови муниции ракети и бомби за които ние нямаме средства.========Нямаме средства за ф-35?Чети коментар 225 и тогава пиши елементарните си манипулации.

199

Анонимен

преди 5 години

Когато се харчат толкова много пари първото нещо което трябва да се има предвид е да вземем това което се е доказало че отговаря на изискванията в бойни условия. Ф-16 и Ф-15 имат зад гърба си стотици свалени Миг и Су. Колко самолета са свалилили Грипен? Май нито един. Само заради това е пълна безотговорност да хвърлиш 1.8 милиарда лева и после да установиш че не ти върши работа.

198

Анонимен

преди 5 години

Боко затвърди позицията си на фурнаджийска лопата. Вече всеки знае, че на него не може да се вярва. ***. Такива национални предатели, като него трябва в затвора да гният - не да се правят на гъзари.

197

Анонимен

преди 5 години

В *** има към 60 млн дръпнати очи и *** от тайгите, пред които може да върви плоската ви пропаганда. Тука не вървите.