323

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Изгърбич, другия път срещата пред Тина Киркова, та като напълня отзад да те вкарат директно в родилното

322

Бай Петко

преди 5 години

На американците само милиционерите им са на ниво

321

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Веско, тебе дупето сърбеско? Изпедерич Гъзобръклян е мишка и мушна вестника отзад като ме скива. Нещастници. Само от ръста ми се накендзахте.

320

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Всеки може да види на камерите как Изтръбича взе да си връзва обувките небрежно разсеян.

319

пецата

преди 5 години

В сащ е прието сред полицаите че по добре е да убиеш нарушителя от колкото да го гониш,събаряш , въргаляш и да му сложиш белезници и той после да си намери добър адвокат ,ще изкара медицинско и ще съди ченгето да му плаща цял живот за нанасяне на морална или физическа щета, мъртвия нарушител няма да те съди а близките му в много малко случаи се занимават защото е трудно без свидетел да се установят нарушенията , затова се стреля на месо с или без причина а затвор за полицаи няма най много уволне

318

ХМ

преди 5 години

...и почвам да бегам бате... ама там такива не минават.

317

ужас

преди 5 години

Тази статийка сякаш е писана от първокласник. Уж семейството на Джордж богато с ресторантьорски бизнес, а сестрата събира пари за погребение? Уж убитият толкова обичал братовчедка си Мари, че чак поискал да кръстят сестра му на него, а Марчета на Гала тъкмо беше абитуриентка, *** на колко години е сестра му, най0вероятно е средношколка още, па събира пари за погребение и се обяснява обширно по социалните мрежи? Уж застреляният бил душата на компанията, добър и най-известният в Бъфало, пък бяга от

316

Бай Петко

преди 5 години

Я пак!? аве момче ти вярваш ли си !?

315

Анонимен

преди 5 години

"Тук ги оправдавам американците, нормално е милиционера да гръмне агресивения наркоман който не изпълнява заповеди"Заповеди на цивини има право да издава единственно съд в законова държава. Няма закон който за дължава подчинение на полиция.Този израз единствено показва средновековен манталитет на крепостен и господар.

314

Анонимен

преди 5 години

До 334Що бе, мислиш че в БГ живота ти нещо струва ли ?-----Не мисля. Нали сме си ги избрали за модел на подражание. Боко и Цветанов ни ги даваха за пример за прогрес Янките. Догноваме.

313

Генчо

преди 5 години

В Щатите има закон и ред. В България имаме Цацаров и полицаи които служат за забавление на ромското население.

312

ШибиРиби

преди 5 години

Много важна новина за българската публика, която по принцип освен сеир друго не знае. Както един цепеняк който пристига в Чикаго вижда небостъргачите и заключава - на тея само едно земетресение им трябва. Абе kaлъф стой си в кирпича и се радвай че леля ти и чичо ти в София имат топла вода в чушмата.

311

Жалко

преди 5 години

Полицаят е имал късмет че е в САЩ. Ако беше у нас сега щяха да разсипят фамилията че е стрелял четири пъти, (а не е трябвало) че е уцелил човека и че го е убил. Те нашите са само статисти, затова не им дават да стрелят. Може да се наранят самите те.

310

Бай Петко

преди 5 години

Тук ги оправдавам американците, нормално е милиционера да гръмне агресивения наркоман който не изпълнява заповеди

309

Анонимен

преди 5 години

В Щатите редовно убиват при самозащита бягащи. Полицаят се чувства застрашен, че ако му избягат, ще му четът конско от работа. За това стреля. Оправдана самоотбрана.Страна в която човешкият живот не струва, а държавата си прави каквото си иска.

308

Discovery

преди 5 години

Малеее 300++ коментара за чужда трагедия... и повечето някакви хейтърски. Не му знаете историята на младежда, недейте говори. Аз Гала не я харесвам, но не е нужно по такъв начин да го показвате. Защо и какво е докарало момчето до тука, не знаете, така че си премълчете простоттиите...

307

Анонимен

преди 5 години

По-добре - пръв на село...отколкото - втори в Рим!Трябвало е да направят семинар на местните полицаи - коя е леля му на Джордж ( Георги...Гошу ) и кой знае ... можеше да му се размине - на изпадналия в амок наркоман!

306

Анонимен

преди 5 години

Е как близки, обичали се, липсвали си, а не се чували от юли?! С братята ми сме на три края на света и се чуваме всяка седмица и два пъти в годината се виждаме. Въпрос на принципи, може би.

305

Анонимен

преди 5 години

Егсси, ужас, ама тои на екскурзия в Северна Корея ли е бил? Ужас, САЩ трябваше да ги бомбандират тези севернокорейци!!

304

до 322

преди 5 години

Е не съм - като теб - в кюлотите на баба ти - отворко!Да въ и биячите и трЪкалячите