5

Анонимен

преди 5 години

ЕС не спазват правилата си, а очакват от нас да ги спазваме.

4

Анонимен

преди 5 години

"Комисията поддържа позицията си, че сътрудничеството и съвместният дипломатически ангажимент са най-подходящият начин за постигане на напредък."За близо 12 години напредъкът е 0%. Уж сме едно "голямо семейство", а когато САЩ толкова дълго се гаврят с членовете му, ЕС ти обяснява колко силно се е ангажирал с решаването на проблема, като продължава да залага на губеща карта. После някои хора да не се засягат като ги наричам ***.

3

Анонимен

преди 5 години

"ЕК настоява: Безвизов режим за САЩ за всички в ЕС!Визовата реципрочност обаче е "контрапродуктивно" решение"Контрапродуктивно решение е позицията на ЕС по въпроса за реципрочните визи. САЩ просто ще откажат, след което всичко се връща в начална позиция и цикълът се повтаря. Не можеш да очакваш, че ще притиснеш някого с гза си. Симулиране на дейност, това е което прави Брюксел по темата.

2

Анонимен

преди 5 години

Това го слушаме всяка година, а рузултат няма.

1

Анонимен

преди 5 години

Не знам за какво им трябва безвизов режим на българите.тези които трябваше...кому няги и техните ко пелета са отдавна граждани на сащ..рассията е в сърцата но кинтите и копел даците са в сащ.такава е русофилската любов