17

АХА

преди 5 години

А другарко *** да беше споменала че икономиката за 15 години упадък сега е в развцвета си!!!!да беше споменала че воените са набрали такава скорост че неприячтелите на америка почна да им трепери под лъжичката!! платена статия целяща да оплюе и злепостави един родолюбец който нее слуга на мафията.

16

Какво ви говори това

преди 5 години

Спукват Тръмп от разследвания и хрaчки по медиите, значи влиятелни кръгове не искат той да бъде президент.

15

Aha

преди 5 години

Подкрепящите тръмп в коментарите явно не са слушали и едно изречение казано от него. Възгледите му настрана- това е едно рядко тъпо парче, което не може да изрази кохерентна мисъл в прав текст. Интелекта му е нисък дори сравнен с болшинството коментиращи в днес бг, което трябва да ви говори нещо.

14

Ех, експертии..

преди 5 години

Газетите цял ден плюввaт по Тръмп и не осъзнават, че няма такова нещо като лош пиар. Важното е всеки ден да влизаш в новините. И когато на изборите през 2020г. срещу Тръмп се изправи някое политкоректно лeвичарче, он ще го изяде със все парцaлките! Тръмп е акула и играч, хищник и боец, скъпи дрaскачи. Милиардер не се става с четене на Чомски и изнасяне на речи за международната дружба (прием на бежанци) или за борбата с класовият враг (Тръмп).. Това е разликата между Тръмп и еврочиновниците.

13

Анонимен

преди 5 години

Условието,което постави Путин на Дони за да го направи президент беше да изтегли краварската армия от Сирия.Виждаме че нещата се сбъдват.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако Путин не беше хакнал изборите Рижавия пуяк никога нямаше да е президент.

11

Анонимен

преди 5 години

Бай Дончо е г-н Никой! Козирува на същите господари, на които козируваха Обама, Буш, Клинтън, Рейгън и т.н. Тая задокеанска лудница се управлява от Юдео-Масонския картел и от рептилните им господари - Ротшилдовци и Рокфелеровци.

10

Анонимен

преди 5 години

Тръмп са го приклещили здраво с руския случай, прокурора Милър е събрал 17 обвинения по които Тръмп трябва да бъде разпитан. Адвоката му Джулиани успя да измоли от Милър отговорите на въпросите към Тръмп да бъдат дадени писмено, но тези отговори хич не са се харесали на Милър и той настоява за лични обяснения от Тръмп. Джулиани се е видял в чудо с този прокурор и заяви че Тръмп ще се яви лично само през трупа му. Хората около Тръмп твърдят че не се държи адекватно заради надвисналия руски кейс.

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** путин го направи президент.

8

преди 5 години

Икономиката на САЩ в момента пръщи по шевовете. Има опастност да се получи обратен ефект поради липса на работна ръка. Искам това да се случи с България !

7

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е един клоун, поне да се изкъпе гол в някоя река като истински лидер

6

Анонимен

преди 5 години

Тая държава избила невинни индианци и хвърлила атомни бомби над невинни хора трябва да бъде изравнена със земята. Завинаги!

5

V

преди 5 години

Допуснал съм грешка по долу .Съдии одобрени от конгреса ,отменят правото на изпълнителната власт да управлява дадено им от народа .Това не би трябвало да е възможно в държава с разделение на властите и,,демократично ,, управление .Които носи отговорността ,той трябва да взема решенията. А трябва ли да гледаме под чаршафите на хората с власт ??? Това на кво прилича ? И кво общо има с политиката ? на избори друг трябва да е акцента .Ама явно американците си мислят че ще живеят по добре при Клинтън

4

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 5 години

Задокеанските психопати пак се връщат набити. Във Виетнам ги набиха, в Ирак ги набиха, сега в Сирия пак са набити. Стъпи Путин в Сирия и тия мъърши се връщат. С руснак който се е сбил, добро не е видял. Питайте Наполеон и Хитлер.

3

V

преди 5 години

Само да поясня .Конгреса е партийната система на САЩ ,а сената мажоритарната ;) Нали се сещате че ,,демократите,, никога няма да спечелят сената ;) И в бг е същото ако имахме мажоритарна система герб бсп и дпс нямаше да ги има ,а в парламента щеше да има хора от по висока класа ;)Тука пише че имало разделение на властите ??? Тогава защо съдии одобрени от конгреса отменят правото на законодателната власт ??? Само питам де .В САЩ възраждат сталинизма ,а дори в СССР го заклеймиха

2

Анонимен

преди 5 години

Обама си беше доста по-нормален.

1

Анонимен

преди 5 години

"Парижкото споразумение (за климата) не работи добре за Париж. Хората не искат да плащат големи суми пари, главно на страни от Третия свят (със съмнително управление), може би за опазване на околната среда.Напълно е прав Тръмп долу глобализма.