17

Василев

преди 5 години

За да спечелиш войната, ти трябва да знаеш кой е твоят противник, и как да го подчиниш или на-малко , да го накараш да мисли като теб!!!Противника е мюсялманския ислямски мозък, и той не е за подценяване!!!Има два начина, а може и комбинирано да действаш!Първи начин опростачване, и втори начин програмиране и препрограмиране на мозъчните гънки, може да се комбинират!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Айри Бапс!ЦРУ!!!

16

Джугашвили

преди 5 години

До 13Как достигна до извода, че съм фашист?

15

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп и ко.(визърам Путин) отвличат вниманието на човечеството, чрез локални войни, които създават изкуствено. Отличат по-важни въпроси, а именно глобалното затопляне, главоломното ускорение на раждаемостта, изхранването на жителите на земята... Но той гледа отгоре и съди по делата!Кой е ТОЙ? Той е Бог Висш космически разум, Универсална позитивна енергия, както искате го наречете, но всеки ще отговаря за делата си!

14

Анонимен

преди 5 години

До истинатаВъобще не са ги изпуснали от контрол, това е т.н. американска концепция за "контролиран хаос"

13

House M.D.

преди 5 години

Статията очевидно е превеждана с Гугъл.

12

Анонимен

преди 5 години

Има два начина за справяне с проблема:1. Забрана на варварскатa религия Ислям.2.Тотално изтребление на всички джихадисти и превъзпитание на мюсюлманите в трудови лагери.=====Включително и вас фашшистите !

11

АНТИ

преди 5 години

Запада не знам каво ще спечели,но с бейби бум, ще основат още нЕкоя страна, на Запад от нас !Така се печели в днешно време.

10

Джугашвили

преди 5 години

Има два начина за справяне с проблема:1. Забрана на варварскатa религия Ислям.2.Тотално изтребление на всички джихадисти и превъзпитание на мюсюлманите в трудови лагери.

9

гого

преди 5 години

мн приказки и празно дърдорене, действа се по руски , огнен ваш, тотално чистене, щом с Чечня се оправиха и Сирия ще я върнат към света....

8

Василев

преди 5 години

Ако запада иска да спечели войната в Близкия изток, трябва да впрегне целият си научен потенциал , за да промие мозъците на ислямистите и мюсюлманите, или по коректно казано да ги превъзпита и образова в толерантност към различните религии и етноси!!!Вече почти изчерпаха ресурса си създаването на терористични групировки, въоръжаването им и локалните войни между ислямистките народи!Много скоро може да стане революция в Мюсюлмнския милиарден мозък, и тогава и оръжието ще е безсилно!Карагар!ЦРУ!

7

Да спечели войната?

преди 5 години

Може! Но трябва да унищожи ядрото на болестта! Трябва да се ликвидират центровете на исляма Мека и Медина и всички измислени "светини"! Точно така , както се постъпва с престъпници - прахът им се разпилява от вятъра...

6

ТЕ

преди 5 години

Кой разби арабския свят с революции и преврати,кой нахлу в Ирак ограбия и съсипа,кой нападна Либия и също я съсипа,кой прати терористи да свалят законната власт в Сирия и декара огромни беди,смърт и бежанци?!?!?!

5

ВЪПРОС

преди 5 години

Този Анализ е писан от пиян човек , в късните часове на денонощието .

4

Василев

преди 5 години

От свръх секретният геостартегически аналитичен отдел на ЦРУ , сме длъжни да заявим, че групировки като Алкайда, ИДИЛ са жизнено необходими за контрол над региона и суровините!Как си мислете, че милиард ислямисти и радикални мюсюлмани могат, да се контролират???Всичко е толкова просто, става въпрос за оцеляване на вас и вашите семейства ЗА БЪДЕЩЕ , а не за някакви анализи,стратегии и тинтири минтири!Агент Пери Гривърс!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Турчина е казал така---интереса клати феса.

2

истината

преди 5 години

Запада си играеше и подкрепяше терористите а сега ги изпусна от контрол,вижте какво се случва в Либия,Ирак,Сирия някога богати и мирни държави сега са разрошени и населението страда кой ги доведе до тук?Запада и САЩ...

1

Анонимен

преди 5 години

Няма приятели, а само интереси. Но когато интересите не са като на другите, а нямаш и приятели?