51

Анонимен

преди 5 години

Парите трябва да се усвоят до Нова година, така че и камъни да валят пак ще се асфалтира.

50

Ди 50

преди 5 години

Еййй ! Джендара си е баш гейндар ! Ако не намеси и Русия няма да може да спи .

49

Анонимен

преди 5 години

Усвояване на евросредства майка ! Пролетта пак , нали ? Нема такава държава с 80% д еб и л и !

48

Анонимен

преди 5 години

Браво, и в русия така работят.Принципно си прав, само дето се "усвоява" още повече. Ако и тук не ги биеха през ръцете от Брюксел от време на време, щеше да е същото, де. То тия нашите наяждане нямат.

47

Малей

преди 5 години

Трябвало е да сложи стар асфалт. От този, който се реже преди асфалтиране и да го натъпка, като временна мярка. Въобще с какъв акъл се асфалтира зимата - при валежи, студ, сняг и лед??? Само временни неотложни мерки могат да се вземата, а не да се асфалтира, защото е скъпо.

46

The Crow

преди 5 години

Мълчанието на агнетата...

45

Василев

преди 5 години

Нацистка Германия е строяла пътища и магистрали, преди 70 години, които са в пъти по-качествени от сегашните български прехвалени магистрали и пътища!!!Това е някаква магия, селяни прости, с по остаряла техника и технологии, да строиш по-качествено!!!Това се нарича магия , а немците са магьосници!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

44

Василев

преди 5 години

Това е нов вид асфалт, с добавки и не замръзва!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

43

Василев

преди 5 години

Казах ви да работите качествено и ефективно селяни прости, защото после всички ще плачете с крокодилски сълзи!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

42

баба мара

преди 5 години

ама иначе изкарват камионите да протестират срещу опозицията

41

Веле

преди 5 години

Подобни катаклизми се правят постоянно и то по много.Това се нарича узаконен обир на народа . Колко неща остават не видяни си нямате на представа. Дори и много по-груби и безморално неща се случват особенно в медицината с частните клиники.българския народ е безпардонно ограбвам ежесекундно, но той обича да си мълчи.Не се безпокойте.

40

Еврогеец

преди 5 години

Бойко прави милки,а команизите реват!!

39

Анонимен

преди 5 години

Браво, и в русия така работят.

38

Анонимен

преди 5 години

знае че бойко няма да изкара мандата и затова бързат със ремонта да усвои паричките фирмата

37

Василев

преди 5 години

Ситуацията е форсмажарна, трябва да се усвоят едни пари, защото другата година я камилата , я камилара!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на г-н Борисов, България отчита невиждан прогрес. Инфраструктурните успехи са без аналог. Но няма как да бъде иначе, след като трима Папи са го галили по главата и е ходил на Божи Гроб. Всички политици видят ли Бойко и се затичват да го прегръщат и целуват. Това се нарича уважение. Голям държавник и ръководител. Путин не иска да се вижда с Радев, а с Бойко Методиев. Тръмп за България знае, че Бойко я управлява и че Премиера се радва на огромно уважение - безброй пъти преизбиран!

35

Гробокопач

преди 5 години

"Борисов 3" е паднал. Но, обещаното на обръчите от фирми, ще се даде, затова са спешени с усвояването, защото подаде ли Бойо, официално оставка, сега, след това, тия същите ще го изоставят за следващите избори. Отглеждай си електорат с държавни пари. Затова ГЕРБ винаги има сигурен електорат, който е твърд: "Не се огъвай, Борисов, ние сме зад теб" или "Понеже няма алтернатива, пак за Бойко".

34

Един

преди 5 години

Годината приключва и плащанията към асфалтиращите фирми трябва да се направят, преди да е изтекла, за да могат да се заделят съответните проценти ;). Ако не се направят тези плащания, то парите се губят и съответните проценти ;) също се губят, което е истински проблем. Кое не ви е ясно?

33

Анонимен

преди 5 години

Стига сте клатили стабилността!Нашенските строители са иноватори в световен мащаб, за това и протестираха да не им се петни името.

32

Анонимен

преди 5 години

Смятайте как се е крало.Тройната не бяха цвете, но такова крадене като сега аз не помня да е било. И тая пуста магистрала за Бургас все има по някой тотално разнебитен участък с наплякани табели "ограничение до 90 км/ч", а Хемус е магистрала само на хартия. И все ремонти, и все от нашия джоб или европари, докато някои хора станаха милиардери на наш гръб. Вече нещата са леш още по време на ремонта, даже не издържат 2-3 години.