171

Анонимен

преди 5 години

Когато някой е решил да се смоубие, никой не може да му помогне.

170

Сата НАТО

преди 5 години

А християните хич не се интересуват кой е `глава` на църквата им. Дали е под руско върховенство или под Цариградско.-Ти още ли не си разбрал, че в Православния свят няма върховенство? Негодяев е абсолютно равнопоставен и с Вартоломей, и с Неофит.

169

Анонимен

преди 5 години

Много ни дреме за украинците. Всеки си заслужава съдбата и ние също.

168

Анонимен

преди 5 години

Дори украинските социологически проучвания не могат да си изкриват душата и да му дадат на ШЕФА НА ХУНТАТА ПОВЕЧЕ ПРОЦЕНТИ ОДОБРЕНИЕ ОТ 5%.Но иначе тролската увереност, че въпреки това ще го изберат е впечатляваща. Така и у нас Тиквите винаги печелят.

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Единственият начин Потрошенко да го преизберат за президент е да вземе Цецо за съветник по изборите."И без помоща на Цецо ще го изберат, а оня дето помагаше на Янукович и на Тръмп в изборите ще търка наровете 4 години за лъжи и криене на срамните си връзки с руските убийци от КГБ-ФСБ.

166

Анонимен

преди 5 години

До До 179 нацистаНяма как да оправдаеш супер агресивната политика на Русия и Путин с нещо логично и смислено освен с груби лъжи, измислици и небивалици. Що се отнася до разколниците и убийците на православието те се намират в Москва и се ръководят порнославния генерал от КГБ Гундяев.

165

Василев

преди 5 години

Слава на Русия

164

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин Потрошенко да го преизберат за президент е да вземе Цецо за съветник по изборите.

163

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

162

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наздраве глупендъри

161

До 179 нациста

преди 5 години

Русия изобщо не е започвала да воюва с Окраина, и се радвайте, че не е започнала, нещастният опит на Саакашвили в Грузия завърши трагично за часове.Руски деца бяха убити от Окраински снаряди и оръжия, и то забранени снаряди от ООН.Вие убивате деца, затова не можете да бъдете част от признатият православен християнски каноничен свят.Искрено се радвам, че сте разколници!Хиляди църкви няма да измият кръвта от ръцете ви!За души не говоря, вие нямате просто нямате души!

160

Анонимен

преди 5 години

Това не е църква,защото е създадена от разколници.Никоя църква не ги е признала,освен Цариградската.Не знам как ще служат на Бога с толкова омраза към Руската църква.Не подхожда на свещеници да заявяват,чеУкрайна няма да пие московската отрова от чашата на Москва.Така има опасност да пият от чашата на гнева Божии,което е страшно.

159

Анонимен

преди 5 години

Какво означава автокефална? Да не би да е нещо мрьсно като онанизьм или гейклаб?

158

Анонимен

преди 5 години

До Убити деца от НацитаЕдинственият виновен за убийствата в Донбас е Русия и нациста Путин. Ако не бяха нападали Украйна убийства нямаше да има нито на украинци нито на руснаци. Сега и да хленчиш руснашки глупости от сорта "убивате деца" няма файда. Късно е либе за китка. Украйна се разведе с извеpга и убиеца на деца Русия и си потърси нормално семейство.

157

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наздраве на всички празни кратуни в този сайт.

156

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наздраве празноглавци дето си губите времето тук

155

Убити деца от Нацита

преди 5 години

Даниил Протасов - 5 г., 13 август 2014 г., ЗугресВсеки нормален европеец би навел глава пред невинната детска кръв полепнала по ръцете на Укрите.чрез коментарите им Ви показах истинската, чудовищна същност на нацистите в Киев. Желая на Укрия да сънува душите на тези деца, за вас няма Бог - Той отдавна е отвърнал погледа си с отвращение, а църквата ви с право е отделена-тя няма измие кръвта от ръцете ви, Християнството не е убийство на деца.Радвам се, че не сте част от християнският свят

154

Анонимен

преди 5 години

Само за сведение Потрошенко има доверие 5% .Дори недоразумението Плевнелиев имаше доверие - 7%. Ще гледаме сеир как ще го преизберат.

153

Анонимен

преди 5 години

Браво, Порошенко си осигури втори мандат като президент. Колкото и да се мъчат пyтлеристите да го изкарат нацист и изверг, украинците ще го изберат за втори мандат без проблем, за назидание на Путин и слугуващата му русофилската и3мет.

152

Анонимен

преди 5 години

И България и Украйна са вече щастливи колонии на САЩ. И местните им администрации редовно се отчитат на Вашингтон. Народът - беден и оскотял, но според политическия елит много доволен, че САЩ му е големия брат.И двете страни са най-бедни в Европа. Затова народонаселението бяга и даже не се обръща назад.А християните хич не се интересуват кой е `глава` на църквата им. Дали е под руско върховенство или под Цариградско.