24

Само убиец

преди 5 години

Значи.Ако реша да се самоубивам ,изтегляне си всичките 700лв. Заплата.Напълвам всички кухненски ножове сатъри и въжета за простиране,защото нямам пистолет или картечница.Отивам в някое дере и се беся с въжето от простира.

23

Анонимен

преди 5 години

До ЩерюАко комунистите са готвели атентат с/у Б.Б., бъди сигурен, че опечалените щяха вече да хапват житце. Нямаше да се много! И престанете с тези игьотии за готвен преврат - тъъъпо, наивно, инфантилно! И внася разделение в нацията! Всъщност, това е целта на поръчителите...

22

Анонимен

преди 5 години

Че то има ли некорумпиран милиционер?

21

Анонимен

преди 5 години

Абе, много тайствено стана сборището на Русофили за смяна на модела на язовир Копринка !Този КАТаджия дали не е бил Мулето за оръжието, което наскоро откриха в същия район около Арсенал?

20

fake news

преди 5 години

какво означава "незаконен револвер" относно служител на МВР? това е оксиморон според закона.

19

Щерю

преди 5 години

Възможно е това убийство да има връзка с откритите наскоро големи запаси от оръжия и боеприпаси, изнесени от завод "Арсенал". Ако комунистите са готвели атентат с/у Б.Б. и тази им операция е била надушена, и разкрита - бушончето е било пожертвано, за да се потулят по- големите замесени комунисти.

18

House M.D.

преди 5 години

Анисийче, пропуснала си да уточниш дали става реч за съкровищни или за приватизационни бонове.И какво ни интересува нас, нормалните хора, смъртта на един виден член на гей общността?

17

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е било нещо заради мъжка чест може би има любов замесена...Застрелял се е до трупът има разхвърляни доста пари и друг пистолет но,в чанта.Интересна загадка.Склоняване към самоубийство си е пактът на ООН за миграцията.Как всички били длъжни да осигуряват пари,храна,жилища и безплатно здравеопазване на цяла Африка.

16

Ф.С.В.

преди 5 години

Сега ще сменим тефтерчето с-халваджийско такова - и ще кажем последно сбогом - Алелуя-БГ е държавата която НЕ СИ ИМА МАФИЯ-аМАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!ЧНГ дами и господа от работническото населени-съжалявам виВ БГ може да живеят само богатите престъпници (депутати банкери висши полицаи и магистрати - бели алчни престилки и бели бизнес якички нямащи дори 5 щатни работника и пътна и строителна техника псевдо хотелиери и псевдобизнесмени близки на псевдокметове и общинари -ПАРОДИЯТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА!

15

Анонимен

преди 5 години

Ей тая сЛобода и ДемоНИкрация какви чудесии върши. Този дето му е определил срещата за да му даде мангизите го е самообил. Интересното е защо 10 000 лева пистолета и телефона са на местопрестъплението. Някой ги е подплашил и не са имали време да ги приберат. И да вярваш на служител на закона ли. Че то такива няма. Всички са вързани по един или друг начин с подземният свят. Мангизи се правят само когато се правят далавери. С честен труд се стига само до гробищата и до клошарството.

14

Анонимен

преди 5 години

Това си е класическо самоубийство с усложняването вината обстоятелства !!!

13

Анонимен

преди 5 години

И това тефтерче ще го покрият, както тефтерчето на един гербераст Златанов му беше името. Тефтерчето изчезна тогава от колата на някакво "вещо лице".

12

банда мвр

преди 5 години

Да корупцията склонява към "самоубийство"полицаите започнаха да се убиват за да не излезе истината....

11

Анонимен

преди 5 години

До 3Склоняване към самоубийство е - примерно - когато Чепига и Мишков отидат да гледат на коя катедрала наблизо и ти вземеш точно тогава се напръскаш с Новичък !

10

гошо тъпото

преди 5 години

до сега четях за склоняване към проституция сега вече имаме към самоубийство

9

Лошо

преди 5 години

Що ни правят на луди,този е корумпиран бандит полицай и вместо да се изчистят от мръсните полицай МВР пуска абсурдни версии.

8

Гашо

преди 5 години

Сметай...щом разнася 10 к със себе си, колко ли има покрити по мазета и тавани. Ми тия що не кажат кво пише в тевтера, ко има да му се изследва. И дете може да прочете сигурно. Или се готвят да изчезне тефтерчето, историята помни подобни " случки"

7

чистка трябва

преди 5 години

Пари,тефтери,незаконно оръжие все едно става дума за бандит а не зя полицай,всички знаем истината полицията е тежко корумпирана и работи с бандитите.

6

НЕбългарин

преди 5 години

Не са му излезли сметките явно.

5

Българин

преди 5 години

Корупцията е впита в държавата ни! Веднъж подадеш ли й се....няма отърване! Вършете си работата с желание, независимо, че не всеки път правдата възтържествува,....вие господа, които работите в службите за опазване на обществения ред, олицетворявате законността, колкото и да я няма в България!