266

Анонимен

преди 5 години

Не се горещете толкова срещу обратните щото това е причина още повече кинти да им дават и те това искат- да са жертви.

265

Лазар

преди 5 години

абе ано 272, знаеш ли как ти личи, че си ***-цензур? мнението ти е като "мисълта" на всеки комсомолец на длъжност в ес...

264

Анонимен

преди 5 години

Сега са дните на Рожденственските пости, българите не сме много ревностни християни но все пак все още преобладават хетеросексуалните двойки и в това отношение иначе доста разгащените българи си падат консервативни.Абсолютна провокация не само по отношение религия и заради момента,но провокация към приетите норми в България-прави каквото искаш но не си показвай голия....на улицата.Пълна гнусотия,те били различни,ами да И ХЕТЕРО-то СА РАЗЛИЧНИ,що няма билбордове-семейство в църква за Рождество!!!

263

Реалност

преди 5 години

и какво викате от диктатурата на джендърите? че нямало било страшно? след всичката цензура, фалшиви новини и манипулации на общественото мнение?

262

Tracker

преди 5 години

на плакатите отпечатани с пари на данъкоплатеца, освен знака на ек спокойно можеше да се мъдри и надписа: "ние зачитаме всяко чуждо мнение, стига то да не се различава от нашето!" параграф 22

261

Nekrolog

преди 5 години

любовта на гейувете се изразява в омраза към различните от тях. доказва го ежедневната им цензура и... терористичните им актове по площадите...

260

Oko

преди 5 години

от изтритите коментари по темата може да се направи заключението, че не заради борисов българия е на 118 место по свобода на словото, а заради джендърите на сорос, юнкер, меркел, обама клинтън, гутериш и оон!

259

АнонимеН

преди 5 години

ГЕЙ ВЕЧЕ ПОБЕДИ В ЕС!ДОРИ РУМЪНИЯ КОЯТО Е ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО КОМУНИСТИЧЕСКА ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЛЕГАЛИЗИРА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ СЛЕД КАТО НАСЕЛЕНИЕТО САМО ДО 20% БЯХА ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!------СЕГА ВЕЧЕ ИМАМЕ МНОГО ПО ГОЛЕМИ ЦЕЛИ :DТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ПОЛИГАМНИТЕ БИСЕКСУАЛНИ БРАКОВЕ !!!ЕДНА ЖЕНА ИМА НУЖДА ОТ МИНИМУМ ДВАМА МЪЖЕ С КОИТО ДА Е И ТО ЗАКОННО :D ТОВА Е ЗА ПОЛИГАМИЯТА! А МНОГО СЕКСУАЛНОСТТА ЗНАЧИ, ЧЕ МЪЖА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОРАДВА И НА ЖЕНАТА И ДРУГИЯ МЪЖ ТОЧНО КАТО БИ ПОРНО ;)

258

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ САМО ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО ВЪВ ВТОРНИК ЗА НЯКОЛКО ЧАСА ИМАШЕ ГЕЙ ПОРНО ПО ХХЛ КАНАЛА!!!СЕГА ДВА ОТ ГЛАВНИТЕ ПОРНО КАНАЛА НА ВСЕКИ 48 ЧАСА ПУСКАТ 1 ЧАС ПОРНО С ТРАНСЕКСУАЛНИ КАК ОПЪВАТ МЪЖЕ ИЛИ ТЯХ ГИ ОПЪВАТ ОЩЕ НЯМА ЧИСТО ГЕЙ ПОРНО ПО ТЯХ НО И ИЗВРАТЕНИТЕ ТРАС БЕЗ ОПЕРАЦИЯ СЕ БРОЯТ :D ПОБЕДАТА Е НАША :D ОТ 1 ПЪТ СЕДМИЧНО ПРЕДИ ГОДИНИ СЕГА ВЕЧЕ ЦЯЛ СВЯТ ГЛЕДА ИЗВРАЩЕНИЯ 1 ПЪТ НА ВСЕКИ 48 ЧАСА :D

257

Анонимен

преди 5 години

*** отклоненията са заболяване и името му е *** дисфория. Социалните последици за болните са толквоа тежки, че 80% от тях правят ПОНЕ ЕДИН опит за самоубийство. Това е от този тип заболявания, които са предизвикани от обществото и по - точно на 99.7% този тип заболявания са предизвикани от *** пропагандата. Това трябва да е напълно достатъчно на всеки законодател за да създаде изключително строги закони срещу този тип пропаганда. *** дисфорията е практически неличима.

256

Анонимен

преди 5 години

Срещу "Син кит" заведоха реални дела, а там само 16% от децата правят самоубийствени опити. Вследствие на *** пропагандата, 80% от жертвите правят опит за самоубийство. ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА УБИЙЦИ НА ДЕЦА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ БЕЗНАКАЗАНО??? НЯМА ДЪРЖАВА И ТОВА Е! ЗАЩ ЗАКОНА НЕ ВАЖИ И ЗА ТЕЗИ, КИТО ПРОПАГАНДИРАТ *** АЛТЕРИРАНЕ? Защо само те имат право да убиват безнаказано? ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

255

Forever

преди 5 години

Защо въобще трябва да се парадира със сексуалността,това е нещо само между двама.Тези билбордове са абсурдни.

254

АнонимеН

преди 5 години

ОТ НАД 5 ГОДИНИ СВЕТОВНИЯ ДЕТСКИ КАНАЛ ИЗЛЪЧВА ТАКАВА ЯКА ГЕЙ ПРОПАГАНДА, ЧЕ И ДА НЕ СИ ГЕЙ ША СТАНЕШ :DТЪПЧАТ НИ С ГМО И ВСЯКАКВИ ХИМИИ ОТ КОИТО ОРГАНИЗМИТЕ НИ ПОЛУДЯВАТ! ДО 89-ТА ГОДИНА ГЕЙ МОЖЕ ДА СА БИЛИ ПОД 10% СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ И СЕ УВЕЛИЧАВА С ВСЯКА ГОДИНА ;DТЪЙ, ЧЕ ДО 10 ГОДИНИ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАДНЕ НЕМА ИЗМЪКВАНЕ :D

253

безмислици

преди 5 години

Просто се замислих какъв би бил алтернативния хетеро билборд.Мъж който се пъчи и вика аз съм еб..ач.Разголена жена, която вика аз съм ку..ва.Ние изразяваме свободно сексуалноста си.Наоколо минават граждани гледат и се възмущават.

252

extremist

преди 5 години

НАПРАВО БУТАМ БИЛБОРДА АКО ГО МЕРНА

251

ОБЯВА

преди 5 години

Интернационални курсове за деца на дженйдърпропагандисти. Ще имат възможност да ползват английски, френски, германски, гръцки, италиански, испански и скандинавски близалки. По желание на родителите, можем да намерим екзотични етноси и националности, като ромски и близкоизточни. Гарантирана *** - ориентация след завършване на курса. Издадените дипломи важат в ЕС, като има специална опция и за признаването им в северна америка, но тогава се добавят още 40 часа практическо обучение.

250

АнонимеН

преди 5 години

До JJ.J. TJСАМО 2 СА МОИТЕ ГЛАСА :D ОСТАНАЛИТЕ 2 СА НА ОЗЛОБЕНИ АНТИГЕЙОВЕ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ТОЧНО ГЛАСУВАТ :DТИ ПОНЕ ИМАШ МАЛКО ПОВЕЧЕ АКЪЛ И НЕ МИ СЕ ВРЪЗВАШ С ЛЕКОТА :D

249

Идеалист

преди 5 години

Не се лъжете, че това не е за защита на сексуално различните. Това е само средство. Тук става въпрос за постепенното налагане на много тежка диктатура.

248

АнонимеН

преди 5 години

ЗА ДА СЕ СПРЕ С БИЛБОРДОВЕТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!АКО НАСЕЛЕНИЕТО Е ПРОТИВ НА РЕФЕРЕНДУМА ДА СЕ СПРАТ БИЛБОРДОВЕТЕ И ГЕЙ ПАРАДИТЕ!

247

времена и нрави

преди 5 години

Живеем в агресивни времена, всеки иска да изрази себе си и да бъде някой.Някои от гейовете използват ориентацията си за тяхната минутка слава, да се почустват звези, най-вероятно поради липса на други качества с които могат да изпъкнат където и да било.Иначе за неприемане, дискриминация и такива глупости смятам че е абсурдно да се говори в България, най-малкото всяка вечер ги гледаме по телевизията.