78

Анонимен

преди 5 години

Всичко беше толкова тъ по и неубедително, че не знам защо този *** се съгласява да се явява по медиите.

77

Анонимен

преди 5 години

Много уговорки за срещи и пари, ама уговорки с Дюлгеров.Иванчева знаела ли е изобщо за срещите и парите?На Ваклин трябва да му се потърси отговорност за лъжите, които продължава да бълва.

76

Анонимен

преди 5 години

В СРС'тата няма помен от подкуп...освен ако местата обозначени с "не се разбира", да са най-новият ишерет на Мафията за искане на подкуп !

75

Зозо

преди 5 години

абе че българинът е затъпял - затъпял е, ама баш единственият негербав кмет да излезе корумпиран, на фона на ***, в която се превърна фъндукова София - ми това и *** не би го повярвал бе?! Айде напънете се да измислите нещо по-реалистичо - примерно че Нинова е подменила готините плочки на графа с павета от еврейско гето, само за една нощ

74

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че и Иванчева си е поискала по най-глупавия начин парите, но също така е истина и че я сготвиха много добре.Така че...хайде, без да и слагаме ореол.Лошото е, че всичко останали кметове са още по-корумпирани и от нея.Просто, тя си го отнесе.

73

Анонимен

преди 5 години

Я вървете да покрякате пред МС докато е хубаво времето. Хем и някой леф ше изкарате, пък току-виж дошъл я президента, я *** да се снимате за новините :)

72

Анонимен

преди 5 години

Тези обяснения са съшити с бели конци.Не знаел дали СРС-тата са автентични,но предполагал.Бил се срещал с Дюлгеров,защото бил бивш кмет на Младост и затова можел да му съдейства.Е,как един бивш кмет ще има топли отношения със сегашния?!Вероятно Дюлгеров е използвал името на кметицата за да се облагодетелства лично.Останалото са измишльотини с цел злепоставяне на нещастната женица,която явно не е силен играч,затова се опитват да я сготвят.

71

Анонимен

преди 5 години

Абе, кой дава така 500 000 евро само за да му придвижат една преписка !?Че за толкова пари Нинова ще издейства на Ваклин да построи хотел до паметника на съветската армия бе !

70

месара

преди 5 години

йеа шуууууър :)))) а ти си честен милионер, нямащ нищо общо с герб хо хо хо

69

бг

преди 5 години

Искала е да направи детска площадка жената ,но гадния чорбаджия й е погодил капан уж че иска подкуп.

68

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна и обективна истина, за сега, е истината в онова СРС, с която всички са се съгласили - и прокурор, и съдия, и адвокати - че са предложени 15 хиляди, за да бъде сготвена кметицата!И Ваклин защо не е в ареста?Свободата е мила. Истината е свята!

67

Анонимен

преди 5 години

Много интересен "подкуп" в който сума ти е народ е замесен, а само Ваклин го е давал "строго секретно" !Типични практики на бившето КДС и руската школовка!

66

Гробокопач

преди 5 години

"Директно пари не са поискани". Свобода за Иванчева!

65

Mr Hacker

преди 5 години

Принципно, СРС-тата също могат да се фалшифицират без проблем! Снимки, аудио, видео....като детска игра е със съвременните технологии.Сега има програми със първо ниво искуствен интелект които могат да сглобяват автоматично снимки, да създават аудио файл със гласа на определен човек и да правят прецизни видео монтажи които човешко око не може да разпознае дали са фалшиви.Във ютуюб има много демонстрации на технологията, правят клипове със фалшиви интервюта и изявления на известни личности.

64

размисъл

преди 5 години

1. Никога не вярвам на прокуратурата, БГ съдът и МВР. 2. В конкретният случай , съм убеден, че фризьорката се е облажила, най-малко поради обстоятелството, че няма никаква логика да се бави преписка повече от 10 месеца, за един формален подпис, който кметът е задължен да положи и за този подпис да има толково много уговорени срещи и то насаме. Веднъж представител на общината искаше да говорим насаме, отказах и изведнъж се оказа, че няма да ме глоби, а преди това ме заплашваше с огромна глоба....

63

smehno

преди 5 години

Вище комунистическогербегските кметове с какви коли ,къщи и ограбени имоти са придобили.Затвор не само за Иванчева А и за останалите крадливи кметове назад във времето.Дасе разкледват.А не да спи гн. Цацаров.

62

Анонимен

преди 5 години

Този клоун Ваклин до кога ще разиграва този театър? Колкото повече се обяснява, толкова повече става ясна цялата нагласена срещу Иванчева постановка. Жената явно не е и подозирала за целия мръсен театър, който й гласят. Истината ще възтържествува! Но съсипаха горката жена.

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрочетох СРСтата, прочетох интервюто и искам да питам този Ваклин защо не е в ареста?.........А защо трябва да е ?

60

Анонимен

преди 5 години

Тръгнали тук позитанските *** да защитават крадците. Заради такива като Иванчева сме на тоя хал. И тоя дебелия Марковски е също за затвора.

59

Анонимен

преди 5 години

Прочетох СРСтата, прочетох интервюто и искам да питам този Ваклин защо не е в ареста?