44

Анонимен

преди 5 години

В режим на диктатура,решението е едно,мълчиш търпиш и се правиш ,че живееш добре.Няма значение дали си в София,Тирана,Багдад или Конго

43

Анонимен

преди 5 години

Бягаайййте идва сянката на Путииин

42

Аха

преди 5 години

Чичо ви Вова ша ва управи, бъдете рахат. Мизерници, гледайте си българската ***, не се ръгайте там където нямате мая да се месите и изказвате. Или както се казва на чист русский"Когда гуссары говорят, кони молчат".

41

Анонимен

преди 5 години

Откакто Путин би шута на Шорош и всичките му *** последователи от територията на Руската Федерация, истерията по плюене против него,придобива приятни за моето ухо и око размери.Искрено се радвам на истерията и ужаса от него и то говорена от нормално изглеждащи на пръв поглед до вчера хора

40

Анонимен

преди 5 години

Опозиция ако питаш в НС. ЩЕ ТИ ПОСОЧАТ БСП, ДПС, ВОЛЯ.Друг е отговора, да ли е работеща.В тоталитаризма. Живков - БКП си създадоха опозиция БЗНС на Петър Танчев. Ей така за пред запада. Но хората на запад знаеха що за опозиция е.

39

Еиййй

преди 5 години

Путин ги довежда до истерия и ужас.И когато говори и когато мълчи.Когато го има и когато го няма.Това е добре, даже много добре

38

пехотинец

преди 5 години

Опозиция в Расия?! Няма такова животно. Това са подставени от диктатора лица за да симулират опозиция и така да се имитира пред света някакъв вид демократичност. Истинските опозиционери на диктатора отдавна са заличени до трето коляно и костите им се белеят разпръснати из сибирската пустош. Диктатора вече дори не си прави труда да строи политзатвори. Оловния куршум е многократно по ефтин.

37

Василев

преди 5 години

Кремъл ,ГРУ,КГБ,ФСБ,Ген. Щаба на армията са окупирани от евреите!!!Руснаците са роби в собствената си страна и на тях им се втълпява, че света е срещу тях, от същите евреи-ционисти които контролират ФЕД,СБ,МВФ,САЩ,ЕС,НАТО, и всички тайни общества!!!Агент Стиви Брейди!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

В режим на диктатура. Решението е едно. Мълчиш, търпиш и се правиш , че живееш добре. На манифестация /на червения площад, на площад в Пхенян, на площад в София / ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ УСМИХВАШ НА ВОЖДА. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МУ МАХАШ С РЪКА ЦЕЛОКУПНО ОТ СТРОЯ.Минали сме тоя начин на живот.

35

nekoj

преди 5 години

До Анонимен 42 - ами чети бе - казал съм че няма опозиция! Тези които изброяваш ( а и другите мижитурки) са в един отбор с Герб. И все едно кой е на власт - разликата е че процентите на 'разпределението' се променят. Ама до сега няма случай някой да е пострадал че е крал - нищо че власта се сменя от време на време? Посочи и един (1) случай когато това да е станало?

34

Анонимен

преди 5 години

Бсп ще загуби изборите катастрофално сега и след смърта на Путин какво повече да ти кажа

33

ТHE Патриот

преди 5 години

Дойче Пропаганделе:)

32

Анонимен

преди 5 години

Ако си с Путин, затриваш народа. Ако си с народа, затриваш си живота.Избора е важен за всеки индивид в Русия.

31

Анонимен

преди 5 години

А пък в `Ройтерс` им плащат да пускат бълвочи като горния.

30

Ердоган

преди 5 години

Много е гъвкав в леглото побърква ме от кеф никоя ханъма не може да се мери с Путин .на пълно одговаря на името си

29

Анонимен

преди 5 години

До36. Ами кажи нещо за българската опозиция. Тя е, знаеш БСП и ДПС, а и ВОЛЯ.

28

Русокрация

преди 5 години

В СеСеСеРе-2 няма плурализъм и демокрация .Всички играят по свирката на царя.След 100 години комунизъм , тея са неспасяеми.

27

Анонимен

преди 5 години

С путин и без путин русия няма бъдеще

26

Анонимен

преди 5 години

Побърква ли ви Путин?

25

nekoj

преди 5 години

само не знам защо ни говорят само за 'руска опозиция', 'сирийска опозиция' - а не споменават да речем за френска, германска, украинска и така нататъка? Там всичко си е наред, гръмнтат някой тук там, подпалят това онова, поискат да се спазват законите - ама им пуснат малко газ, водни оръдия и жандармерия - и "демокрацията" е на мястото си...PS. За България не говоря - тук опозиция няма а престъпен клан с няколко партии които си подхвърлят топката и замазват очите на хората с обещания.