143

Анонимен

преди 5 години

Цял ден ни заливате с пропаганда против Иванчева, а за поскъпването на всички стоки и услуги след НГ нито дума.

142

ььь

преди 5 години

Продажна кметица, какво повече. Нито е първата, нито е последната. Но наивните софиянци (и българи) вярват на гадателки и в извънземни. Затова постоянно ги лъжат. Като остареят, почват да хвърлят пари от балкона.

141

do 142

преди 5 години

Ахахаа, голям мислител!!! Иванчева е отказала на Дюлгеров и после той ги е сложил там за да се самонатопи!!

140

Психодиспансер

преди 5 години

Това прилича на димна завеса за СпИцялната прокуратура. Дали е невинна или виновна ще каже съдът, но това нечовешко отношение към тях при ареста и конвоирането не може да се приеме за нормално. Освен това цялото театро е толкова пошло и гадно, че дори и да са виновни, това предизвиква симпатия. Оставям настрана репарациите които България ще плати след делото в Брюксел.

139

зян

преди 5 години

Леле е е колко хора са станали зян. Туй да си дадеш парите и после да окошарят кметицата. А ходете сега да си искате парите!Затуй на такива пари на ръка не се дават!

138

ретро

преди 5 години

само дето от сересетата стана ясно единствено,че ваклин е предложил (чрез посредника дюлгеров) пари на Иванчева,но тя е отказала..едва тогава се е задействала държавна сигурност и са и спретнали постановката..

137

Пян_Гъ

преди 5 години

Ся, тя жената че си е омазана, омазана е. При толкова СРС-та, заловен подкуп и т.н. е абсурдно да се твърди, че е невинна. Говорих със следовател дали може прах да се появи по ръцете и в колата само защото се била опряла на кашона с кинтите - той започна да се смее... По-важно е друго: 1) защо не ни харесва корупцията, а като се борим с/у нея защитаваме нарушителите на закона (кмет НЕ РАБОТИ С ПАРИ!!!); 2) всички задържани ли имат право на медийно отразяване, протести за подкрепа и т.н.?

136

X

преди 5 години

А представете си и умножете такива като нея по 3000-4000 за всяка община !!! Оставка ! България тъне в разруха

135

Анонимен

преди 5 години

И къде ще са тези 60 жилищни сгради, посочи ми парцелите?

134

dodger

преди 5 години

не са бавени за пари бе - бавени са от мързел и не-компетентност

133

Анонимен

преди 5 години

А за строителството на 60 нови 10 етажни жилищни сгради в Младост нито дума. Строителство, разрешено след вкарване на Иванчева в ареста. И "строителят" се държи в тайна.

132

Гост

преди 5 години

Който прави бизнес или има за уреждане лични дела, няма как да не е гъвкав и да не е давал подкуп.

131

Анонимен

преди 5 години

Не знам как ще завърши делото, но в кърпа ни е вързано решение за нарушаване на човешките права и солидно обезщетение. И ще плаща целокупния български народ. Не се научиха тия поне човешки условия да има в затворите и арестите. Лицето на Иванчева е пъпчасало от ухапвания от дървеници и ***

130

Анонимен

преди 5 години

А бе, как се работи с предатели? Все пак се разчита всички, и двете страни да си траят!

129

Байфидан

преди 5 години

тази безумна гербавиня ще излезе скъпо на данъкоплатеца, а младостчани вече страдат от последствията

128

Гост

преди 5 години

Не мога да свидетелствам. За да си уредя въпроса, трябваше да шаря. Няма да се улича в престъпление. Беше ми жизненоважно да си решя въпроса, а не да оправям света и справедливостта. И занапред ще ми е важно. И Ваклин ако беше тая по-умерена, като мен щеше да направи, но е излудял от размотаване и прекалено голямо искане за пари

127

Анонимен

преди 5 години

Но моля ви, онзи ден дядох 11 000 подкуп. И официално не мога да докажа нищо. И гък не мога да кажа. Ама то е просто смешно, какви сте ми наивници. Те ги взимат и се смеят и им е през ухото. Тя ми каза, че с тези пари обещала на детето да го води до Париж за празниците. Смятайте за какво става въпрос, ако можете да смятате.

126

аз

преди 5 години

Има един долу дет все реве за 7 месеца. В България съдилищата са претрупани, аз за едно дело срещу Топлофикация, което се води в едно заседание чаках 8 месеца, да се насрочи, да се явят и пр. Това дело върви даже доста бързо за нормалният съдебен процес у нас.Тази ще бъде осъдена. Има свидетели, има записи, има снимки. И това, че други крадяли повече не означава, че тази трябва да я пуснат. А всеки, който твърди, че някой бил крал от някъде, нека свидетелства за това както го направи Ваклин.

125

Анонимен

преди 5 години

до 129 - имено. ИМЕННО. Иванчева винаги може да се оправдае че е размислила. Парите не са броени пред нея, а цялата работа с отпечатъците е твърде мътна и реално няма доказателство, че парите са били в нея, а не че някой и ги е бутнал, т.е. няма доказателство че е приела подкупа, а не че само са си говорили.

124

Siap

преди 5 години

Да не смесваме морала и закона. Именно затова мошениците си учят децата в Швейцария, а много тук пишущи чакат купоните към заплатката. Не месете морала и закона, че да си взимат сухото под масата.