58

Присмехулник

преди 5 години

до 74 меркел е дъщеря на предател от църквата на педофилите. концерните на дизел скандалите запалиха войните по света, начело с обама, за да имат евреите печалби. т.е. за да не пресъхват изворите им за ненаситни печалби. меркел се почувства задължена на баща си и покани всички безработни по света без документи в германия. каскетски обамовщини...

57

Анонимен

преди 5 години

До ДодоАбе на Меркел ли беше идеята да разбунят арабския кошер,да нападнат Либия и откраднат нефта от там и заради една тръба да въвлечат Сирия във война и изтребят населението там,да им разрушат домовете? А турците продаваха краден сирийски нефт и оръжие,трупаха печалби от чуждата мъка на сирийския народ.Като нямат препитание,дом,сигурност,а война,какво да правят хората,освен да емигрират? Сирийците най-малко виновни.

56

Присмехулник

преди 5 години

меркел е едно зло, но едно зло никога не си тръгва само... и Слава Богу!до 59. не обичам да нося каквито и да е шапки, още по-малко каскети. така съм от дете. бил съм навсякъде с паспорта си и никъде нелегално. така, че троловете на меркел, дойче педовеле и джендърите на габриел могат да продължават да ме преследват с хъса на гончета и с цензурата си заради истината, която изричам.

55

сссс

преди 5 години

Сравнима с Хелмут Кол хахах Като Пери сравнима ли е с МадонаМеркел е една продажна бизнес дама чийто баща е болем ***, която се правеше на толкова грижовна за сирийските деца, помните ли разпространени снимки на давещи се африканчета и т.н как говорела с някакво сирийско дете и на импулс решила да вкарал милиони хора в Европа. Българско ниво цинизъм..

54

Анонимен

преди 5 години

Обяснете ми защо след като Меркел вече я няма,защо натиснаха държавите да подпишат мигранционния договор???И има масови въстания против това в Европа,които не се отразяват в медиите!Истината е,че има някакво дълбоко правителство,което решава вместо народите и вместо държавите,без да ги пита какво искат те или какво желае мнозинството граждани!

53

Анонимен

преди 5 години

До РВНе знам защо,но съпругата на Кол ослепя,а след това се самоуби,може би защото не са играли за нещо по свирката на световното правителство или другия вариант е,че са направили нещо много лошо и са понесли наказание.

52

Анонимен

преди 5 години

Християндемократически съюз -ХДС е откровено фашистко-нацистка партия.Но Меркел я удариха първо своите - немците,заради жестокия,кървав майдан в Украйна,а след това и заради СП2 я разсипаха.А кой ще плаща и гръцкия дълг?И кой ще плаща за бежанците?

51

РВ

преди 5 години

Да сравняваш тази шантава бабичка с Хелмут Кол е не просто липса на разум.. но и подигравка с европейската история и паметта на велик човек.

50

Ким Чен Ун

преди 5 години

Бря бря бря и гледайте колко красива са я изкарали на снимката по горе ,тази дърта парясница .

49

Ким Чен Ун

преди 5 години

До произход на видовете Чул те Господ .

48

ээээээ

преди 5 години

Луди, Луди Жаби и Луди Луди Баби, Аз Съм Макрон и управлявам като Бог Аполон от Елисей!

47

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ето кой е Конрат Аденауер един отявлен либерал -фашист и антисоциалист . https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%90%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%B5%D1%80

46

Ким Чен Ун

преди 5 години

https://frognews.bg/kultura/art-jungla/tsenzurata-naricha-ezika-istinata-ezik-omrazata.html Цензурата нарича езикът на истината език на омразата .Ето това са опорните точки на Сорос -либералите и джендърите .

45

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Присмехулник Ами според сорос -либералите човек който казва истината е използвал езикът на омразата .Та либерал -фашистите само тяхната гледна точка е вярна .Ето това е тяхната мантра която пеят вече три десетилетия .

44

Анонимен

преди 5 години

То нейната политика беше един постоянен залез.

43

до 51

преди 5 години

нямаш проблем като приключат с белите ще дойдат и за ***!

42

Кифладжията

преди 5 години

Каквото и да кажем за Меркел вече няма значение, тя изпълни задачата на господарите си и зася семето на исляма в Европа. Горко ни! Дано да успея да избягам на някой остров далече от тая ***. :(

41

Присмехулник

преди 5 години

пропагандата на меркел ще бъде запомнена с цензурата на меркел по медиите и с "джурнализъма на клаас релоциус, както и неговите дизел награди!

40

Присмехулник

преди 5 години

меркел е сравнима само с аферите! като дизелгейт!и бежанцигейт!и дойчевелефейкнюзгейт!

39

Присмехулник

преди 5 години

меркел е онова, което е обамата за сащ! т.е. едно голямо, черно нищо!