47

Анонимен

преди 5 години

"Каменов е бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне."Само циментова милиционерска чутура може да роди такава идея.

46

Патриот

преди 5 години

Протест, шествие или бдение няма ли да има другари?

45

джоко

преди 5 години

тука е пьлно с реинджъри убиици на жени

44

Анонимен

преди 5 години

Никога в своята воена история България не имала рейнджъри!Някой може ли ,да обясни ,какво пречи военослужещите ,да са наричани войни или войници ?Голямата гавра е и ,да преименуваш Планиска дивизия в Алпийска !Може би имаме някаква колония на Алпите за която простолюдието незнае!

43

Умник

преди 5 години

Журналята е пълна скраб.

42

мимоходом

преди 5 години

СкраБ????????????скраБът се яде, а скраПът се преработва.Ама нищо де....

41

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаГербав тъмночервен другарю, а това какво общо има с темата под която пишеш и която е толкова трагична че няма нужда от нескопосания ти словесен онанизъм???

40

Анонимен

преди 5 години

Прав е Василев. Но тоя не ще да оре и да сее.Той иска парите веднага.

39

Анонимен

преди 5 години

Тоя е по криминални прояви , не е от ревност. Постояно му трябват пари защото няма професия. Няма и трудови навици. Свикнал на леки доходи

38

Василев

преди 5 години

Животът е жесток, селяните прости очакват от живота, да им се случат чудеса и никога да не се оказват в ролята на жертва!!!Спрете със с.елянията, егоизма и алчността селяни прости!Гледайте да сте живи и здрави селяни прости!!!Агент Кевин Мортимор!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 5 години

имах една позната жени се за военен.то не беше напивания всяка вечер, биеше я и не просто,ами я беше заключил една нощ посред зима на терасата чисто гола. като беше бременна с второто я ударил пак и детето се роди увредено за цял живот. идва плаче,викам й напускай гоа тя, какво ще правя без пари. като стана на 40г.го напусна,след като заприлича на баба,а беше първа красавица.а,и след като научи за сексуалните му посегателства към малко момиче.затова някои жени сами си търсят белата.

36

Всяко чудо за 3 дни

преди 5 години

Убийствата и Войната по пътищата следват и ще следват в геометрична прогресия,Мизерията - също! Но никой все още не е готов за радикална промяна,не сме французи...Захари Стоянов писа в Записките - бошлаф е за българина свободата ако си няма добитъка и лозето с дъртия пелин...

35

Анонимен

преди 5 години

Жалко за жената, много жалко! Хубава е!

34

Анонимен

преди 5 години

"При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла, поясни окръжният прокурор Румен Попов. Тепърва ще се установява дали тя е била поставена в шкафа още докато е била жива или след нейната смърт."Искам да се направи IQ тест на човека изискващ разследване кога точно е била бита и й е бил счупен вратът- преди или след вкарването на тялото в раклата.

33

избирател

преди 5 години

Да еб и скапа.....няка,Тя да не е била вещ бре?!Или домашен любимец?!Породено било от болезнен ревност.........Само слаби жалки създания,мога да бъдат болезнено ревниви!!!Това е свързано с крайна неувереност и комплес..........

32

Рамбо 1

преди 5 години

Такова занятие щях да им проиграя в гората ,че 10-г щяха да набират кобри и барети ,какъв лов щях да си направя--тоя Бг Рампо само излага спецчастите ви--да ви сгащят треньора по бели *** за нула време ....талибаните само подготвени от него чакат...

31

Анонимен

преди 5 години

Ако е ходил на мисии оня там е превъртял, обаче е спечелил пари. Тая златотърсачка е искала да му ги вземе и е ходила при него да го мандръса всичко е ясно.

30

Анонимен

преди 5 години

До 33. Ако се правят инвитро, деца се раждат и на 50.

29

Анонимен

преди 5 години

"НЕГРАМОТНИЦИ, ПРЕД "КАТО" НЕ СЕ СЛАГА ЗАПЕТАЯ!!!... НАУЧЕТЕ Я ТАЗИ ГРАМАТИКА, ВСЕ ПАК ТОВА ВИ Е РАБОТАТА!"По-кротко, моля. На всекиго се случва да сгреши. Та да поясня: пред "като" се пише запетая и в това сложно изречение запетаята си е тъкмо на мястото, но това се учи след четвърти клас!

28

jvg

преди 5 години

До гл.редактор Не така смело, че ставаме за смях май.