98

Анонимен

преди 5 години

На ДНК ниво индивид с XY хромозоми ще се състезава срещу индивиди с ХХ хромозоми. Какво означава това- мъж ще се конкурира с жени в конкурс за женска красота. Трябва ли да разяснявам кое е сбърканото в това участие?

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Повечето от тия хора са със сериозни психични проблеми.Също така са доста нещастни и се опитват да придадат смисъл на животът си правейки това което ти наричаш модерно общество.Голяма част от тях завършват животът си в психиатрични заведения,затвори или се самоубиват.Те са болни защото в едно тяло живеят по няколко човека и доста често се борят за надмощие.

96

Forever

преди 5 години

До 101,Ти хубаво си Наполеон,но само се моля някой да не се почувства Хитлер или Сталин,че тежко ни тогава.

95

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Наполеон и искам пак да седна на френския трон. Аз така се усещам и ще съдя всеки, който не го признава или се подиграва с начина по който се самоопределям. Държавата е длъжна да ми издаде паспорт с име Наполеон Император на Франция, защото като такъв се чувствам. И да махате този музей от двореца ми, Лувъра! Кълна се нямам патологична девиация, всичко си ми е наред.

94

Анонимен

преди 5 години

Еми да добре си е било преди време разбирали са се с звуци и се е знаело кое е мъжко и кое е женско щот се е виждало от далече а сега компютари ***

93

Forever

преди 5 години

Човечеството така се развива,че сигурно ще дойдат времена и на хора няма да искат да приличат,по улиците ще се движат същества като от филма Стартрек.

92

Анонимен

преди 5 години

Човечеството се развива и нищо чудно утре да може да си има собствено дете какво лошо има в това вие в каменната ли епоха искате да си стоите и да няма никакав прогрес типично *** уродлива работа

91

K

преди 5 години

Кубинките са излъскани

90

Анонимен

преди 5 години

Нито е "Тя", нито е "Той", за това същество има един род, среден, "То"....

89

Анонимен

преди 5 години

Тоя е л..уд. Майка ще става!? Гн..усно същество!

88

93

преди 5 години

92, - кви нормални хора? тук ли? :)

87

нормален

преди 5 години

Ако и дадат на тая да осинови дете нормалните хора ще протестират и няма да си оставят децата в домове за осиновяване вие кво си мислите че ще давате децата на нормалните на неспособни *** ли ааа

86

Анонимен

преди 5 години

Хем се осакатяваш полово хем дете да искаш да имаш. Не може да таковаш Дявола, не може хем ... до края, хем душата в рая.

85

аише

преди 5 години

Тая па дете иска я кат имам 7 та кво тя да не мисли че много лесно се гледа дете а щом е и *** неспособна е и точка аиде

84

Анонимен

преди 5 години

Дефиницията за пол се определя от това от кой отбор си по отношение на човешкото възпроизводство. Да си цепиш инструмента и да го обръщаш навътре за да заприлича на женски орган и да се тъпчеш с хормони до края на живота си е умишлено самоосакатяване, което те изключва от полово определение. Колкото и да се стараеш да имитираш жена, никога няма да си жена, никога няма можеш да дадеш живот. Не можеш да се бориш със собствените си хромозоми.

83

Анонимен

преди 5 години

Само яйчници не стигат, но без яйчници не става

82

Анонимен

преди 5 години

"Пишещите злобни коментари тайно са от същата категория. Няма друго обяснение за омразата им."Е нали либерланите мекотели като тебе същевременно го определят като омраза към различните? Я вземете първо да си оправите опорките и тогава структурирайте мнение.

81

Понеже

преди 5 години

НПО активистите скачате като Матросов на амбразурата, за да браните себеподобните си, ала правописът ви е като на жителите на "Столипиново", и това разваля всичко!

80

Анонимен

преди 5 години

В българия това е единственото хубаво нещо че не дава най елементарните човешки права на джендърите

79

Анонимен

преди 5 години

В българия такива нямат най елементарните човешки права да имат семеиство и деца