32

Гледна точка

преди 5 години

Трябва АБСОЛЮТНО ясно да се знае, че част от политическият елит на САЩ (вкл. Тръмп) работят заедно с Русия, за дестилиране на световният Мир!

31

Анонимен

преди 5 години

За това пък ние унищожихме миг 25 ! 70 броя . И сега искат да ни пробутат ф 16 който не може да носи ядрени ракети

30

Анонимен

преди 5 години

Американските наглеци в типичната си роля - крадецът вика - "Дръжте крадеца!"Пък и нагли - дават указания, кой от какво да се откаже, кой какво да пномени!?!Абе това да не ви е смотана ***, където си развявате коня както ви скимне...Ще ядете бой, то този път, до там ще стигнете янки.

29

Анал либераст

преди 5 години

Най голямото зло на света са ФАЩ и Изсраел. Всички беди, войни, глад и мизерия идват от там. Толкова факти за това има че не виждам смисъл даже да хабя перото. Който не е съгласен е завършен олигофренннн.

28

Анонимен

преди 5 години

Изчисти ли тоалетната на гаратав пфорцхайм та си седнал да коментирашнеща от които не разбираш .

27

Боби

преди 5 години

Ама тоя спор е толкова ГЛУПАВ че нямам думи ФИЗИКАИмате една и съща крилата ракета която я пращате по 4 класически траекториикакъв ще е обсега на действие като изключим фактора вятър1. целия полет е 20м над сушата със следене на релефа2. целия полет е 20м над морето екватора3. Целия полет е 20м над ледовете през северния полюс4. Целия полет е 10000м височина 1. Хаби гориво за маневри2. оптимална траектория3. бонус ниски температури4. БОНУС температура БОНУС Въздушно съпротивление

26

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНали знаеш, че немската джамия ще фалира без руската енергия и ресурси.

25

Пешо

преди 5 години

Никой не се е надявал да си признаят. *** не би се лишил от възможността отново да изнудва света.

24

Анонимен

преди 5 години

США е на колене!

23

Анонимен

преди 5 години

Навремето Хари Труман трябваше да пусне атомната бомба не над Нагазаки, а над Кремль. Да опърли всички болшевишки деятели. Както е казал ген. Патън: "победихме грешния враг." Не е трябвало да помагат на СССР, огромна грешка. 80 години по-късно болшевишки апаратчици в Кремль продължават да заплашват света с варварщината си. Месят се в държавни дела из цял свят. Анексират територии, извършват подривна дейност, месят се в избори, абе ужас. "Империя на злото". Вълка кожата си мени, но нрава не.

22

Анонимен

преди 5 години

НАДПРЕВАРАТА ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЗАПОЧВА! ВЕЛИКО ВРЕМЕ И ВЕЛИКИ САЩ!

21

Анонимен

преди 5 години

20 Фон Браун разработва само ракети с ТЕЧНО ГОРИВО- КЕРОСИН БЕ

20

Анонимен

преди 5 години

повръща ми се от тази 1/6 от сушата , ама честно!в най-пиковата точка на студаната война нямаше такова дрънкане на оръжия от сащ, както сега дрънка раССия! такова чудо света не помни: всяка седмица се показват, нови ракети, дронове, лазери, супер-пупер танкове, самолети - невидимки, нови видове новичоци, атака на чужди кораби в свободно море, присвояване на територии без да има война , шантажиране на цяла европа с ши-бания газ .... луда работа, честно! такова ЧУДОВИЩЕ света не е виждал!

19

Кр

преди 5 години

До Анонимен 16Епа сега и США ще разположи в Полша, Прибалтика, Румъния и т.н щатски ХУБАВИ И НОВИ ракети със средно обсегче. Да види путин кон ( лавров) БОБ яде ли!*****не ТИ.Вероятно ти мислиш, че руснаци нямат хиляди ядрени ракети ))))

18

Анонимен

преди 5 години

Умраха Вернер фон Браун и останалите нацистки учени и истината за САЩ лъсна.

17

Анонимен

преди 5 години

Я путин да каже веднага в коя дупка е скрил средната ракета на Лаврова

16

Адолф Путлер

преди 5 години

Бойко да не се мотка ами да поръчва Ф-16 и много противокорабни ракети за тях. Отечеството е в опасност. Черноморието гъмжи от малки зелени човечета.

15

78

преди 5 години

Браво Русия!

14

Анонимен

преди 5 години

Епа сега и США ще разположи в Полша, Прибалтика, Румъния и т.н щатски ХУБАВИ И НОВИ ракети със средно обсегче. Да види путин кон ( лавров) БОБ яде ли!

13

Анонимен

преди 5 години

Мученето от телчарника е музика за ушите ми. Върнете Аляска и Путин може да прекрати програмата.