570

Коментиращ

преди 5 години

Вън американските бази от Европа!!!Европа на европейците, а не полигон за чужди интереси!Колко референдума пуснаха сред европейските народи, дали трябва да има каквото и да е американско "присъствие" в Европа??? Отговор - 0!!!Краварите принтират Европа го отнася! Краварите воюват, пак Европа го отнася! До кога???

569

Българин

преди 5 години

До всички коментиращи и четящи!!!Тук въпросът не е, коя държава е с потенциална опасност да стане пустиня, а кой аджеба от европа иска да има ракети със среден и малък обсег в държавата си, като знае, че тези ракети не се контролират от страната му, а от вънка??!! Нали мурика беше подчинила Русия по Елциново време??! Защо щатаджиите продължиха да се въоражават и да нападат чужди държави (Авганистан, Ирак, Сирия, Либия, Йемен и др.)?? И защо не разрешават проблемите си без Европа?

568

Анонимен

преди 5 години

Отдавна сте мишена на Руските ракети. Краварските бази които едни боядисани комунисти разрешиха да се изселат на ваша територия ви направиха мишена. Според едно предсказание на Ванга от европа ще стане пустинен полуостров. Дано да е сгрешила но както вървят нещата май не е сгрешила. Защо си траете защо не се противопоставите на мутренските управници и не изгоните Краварите от Родината си. Каква полза имате от тях даже и наем не плащат за базите си а са окупирали безплатна земя. Кой чакате.

567

Анонимен

преди 5 години

Интересно Русия в какво ще се превърне , сигурно в ядрена градина. Такива заплахи са контрапродуктивни и не прилича на ядрена държава да говори глупости.

566

Анонимен

преди 5 години

САЩ ще воюват с Русия до последния европеец!А иначе няма нищо изненадващо в това изявление - всяка държава, в която има САЩстка база, е потенциална заплаха и затова подлежи на унищожение! Говорим за война. Вие какво бихте направили на тяхно място?Сърдете се на тези, които дадоха разрешение за такива бази в България, че и безвъзмездно!

565

Анонимен

преди 5 години

Руснаците така заплашват, че явно си личи колко ги е шубе! Всички ги мразят вече! За това са си виновни само те!

564

Благоев

преди 5 години

Руснаците се заиграват с националистите в ЕС и накрая могат да получат една независима от САЩ Германия ,въоръжена с ядрено оръжие и националистическо правителство, което не се страхува от ядрените блъфове на Русия!

563

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Абе , тия руснаци , били много прости ,бе....!Кво си мислят ...че ще оживеят при една ядрена война ,ли...??!!!ЛЕ ЛЕ ,БОЖЕ, КАКВИ УМОПОМРАЧИТЕЛНИ Т.Ъ..ПАЦИ СА ТИЯ РУСНАЦИ!!!ЕТО НЕЩО , КОЕТО ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗПЛАШИ!

562

Мад Макс

преди 5 години

Ракети война пустиня и накрая ще си карам апокалипто мобила из московската ядрена пустош с черепа на Путин вместо емблема

561

мислете с главите си

преди 5 години

Ей хора,злото е сащ и нато.какво си мислите,че тия ни мислят доброто ли.Русия си пази,суверенитета,америк.какъв го търсят в Европа а.сащ воюват срещу целия свят,защото виждат,че империята им се разпада

560

Анонимен

преди 5 години

А останки от растопения Кремъл ще има и по луната

559

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е само един Шуригин кога ще се овъгли две минути преди или след Путин ?

558

Русофилофоб

преди 5 години

Мразя всички маркс-ленинци, гейове и мутри!

557

хехе

преди 5 години

Абе Ким СеверноКорейски спря да заплашва, сега руснаците почнаха. Още малко трябва да огладнеят и ще клекнат и те като Ким. Не знам дали си спомнят, ама предишната надпревара във въоръжаването завърши, когато Рейгън накара руснаците да изхарчат 62 копейки от всяка рубла в държавния бюджет за въоръжаване и... СССР се разпадна. След това САЩ изпращаха помощи на СССР-то и тъкмо да станат партньор на НАТО и европейци - дойде Путин. И пак обратно.

556

Анонимен

преди 5 години

А от русия какво ще остане ядрено блато ?

555

Бай Петко

преди 5 години

Слава на НАТОСлава на Кончита ВрустСлава на Драгалевския Койт не скача е Хетеро

554

Анонимен

преди 5 години

Седмица след,като са превърнали Европа в пустинярашистите влизат в епохата на голямото нямане.Няма какво да ядат,облекат даже лади няма.Няма къде да избягат.Сега ще седят при НЕГО.А той им е подготвил 5 г.планове,трудови лагери и "вся власть советом."Китайците знаят ,че са следващите и са спрели кранчето.

553

ГЛУПАЦИ!

преди 5 години

Путин ги кара само заплахи да ръсят, като че ЕВРОПА като стане пустиня- РУСНАЦИТЕ и ПУТИН ще цъфтят?КЪДЕ ще се скриете? А децата ви?Всички с нас ставате на пепел! Край на путин, край на Русия!'УМНИЦИ".

552

shitkata

преди 5 години

Шуригин ке ти оригнем на ушето, свърши ти водката :)

551

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш...студената война?битката на Жуков с американски съюзници?