16

Анонимен

преди 5 години

Докато Радев е президент, Русия ще има още една възможбост за политическа диверсия у нас. В този смисъл, всеки ден на Радев като президент е неимоверно вреден за България.

15

Анонимен

преди 5 години

То щото Марешки е много добър, та Варна диша пушека на Бургас! Пълни дупки и се скрий, че и без това сме ти издигнали кандидатурата пред прокуратурата!

14

Аз

преди 5 години

Магарешки истории! Не може да очерните Президента! Всеки напън в тази посока само води до дефекация без свалени панталони и просто се размирисвате ужасно."Калта може да оцапа диаманта, но не променя стойността му"А Президента ИМА стойност и то каква!А на магарешко-гербавите изцепки народът няма да се върже повече.

13

Анонимен

преди 5 години

До Мая говори повече и това и е предимството пред Юрданка.Правиш ли разлика между говорене и работене?Или вие си избирате хора по говоренето?!

12

Анонимен

преди 5 години

Какво трябва да направи един човек, за да не го плюете?Интернет червеи.

11

Анонимен

преди 5 години

Радев е заплаха за сигурността на България. Като кмет би направил страшни поразии по София, но съм готов да ги изтърпя в името на сигурността на родината.

10

Анонимен

преди 5 години

България няма Президент, а високоплатен турист и туристка , която се прави на велика. Ходи насам натам и се чуди какви да ги ръси и как да се изложи по малко . Вече го описаха в книга като част от плана на Путин за влияние , където са Радев и Полския Президент и др. Вече стана ли ви ясно , защо полския президент си общува с нашия .

9

Анонимен

преди 5 години

Защото предполагам,се чудите как да махнете президента,но ние си харесваме нашия президент,търсете си друг за кмет!Има толкова кадърни хора с подходящо образование - инженери,архитекти,юристи и т.н.,които могат да станат кметове.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Марешки е една обикновена полуграмотна Варненска мутра"Мутра мутра ама следобед ще отидеш да зареждаш от бензиностанцията му за 2 стотинки отстъпка или ще клепариш в някоя яптека "Марешки" за още 2 стотинки. Ей такива отворковци като тебе дето му напълнихте *** с пари и издигнахте варненската мутра до заместник председател на Народното Събрание на Ребулика България.

7

до 7

преди 5 години

Мая е в пъти по-грамотна, образована и енергична от послушницата Юрданка.С толкова изхарчени милиарди, София трябваше да е новия Дубай, а тя прилича на беден кален ориенталски квартал, одимен от сажди.

6

Анонимен

преди 5 години

Да издигне кандидатурата на Мая и да се провали сам. За Мая ще гласуват само кресливите майки. Мая си проигра шанса за всякакви избори с дискриминацията сред инвалидите, която подкрепи. Лиши глухите и лежащо болните от помощни средства.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Та какъв фактор се явява партийката му, че ни занимавате с нея? "А какъв фактор се явява руския агент радев, та ни занимаваш с него?

4

Адолфо Хит

преди 5 години

Едно е ясно, Румен Радев и като президент и като премиер упс като кмет... ще го бъде, защо има електорална маса зад него която не е разочарована и знае че ТОЙ има ПОТЕНЦИАЛ! Що се касае до НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "ВОЛЯ" ТО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ТОЧНО ОТ... НАРОДА! Който ги прати в парламента като алтернатива на "управляващите" народни изедници, те обаче се превърнаха в... тяхна "патерица"

3

Анонимен

преди 5 години

Я напишете за падналата велика българска стена (по Симеонов) край Малко Търново. На снимките даже се вижда и стълба, кой и как ли я използвал?!Оставете го Радев, той е президент! Още повече, че на Марешки това му беше, едва ли би влязъл пак в парламента. Та какъв фактор се явява партийката му, че ни занимавате с нея?

2

Анонимен

преди 5 години

Господин Марешки, всички видяха че московското чyчело радев не става за президент. Каква е гаранцията че става за кмет? Може би за кмет на село Славяново?радев (пиши името на този мерзавец без главна буква за да изразиш презрението си към предателя и агента на Русия)

1

Шефа

преди 5 години

Тоя г-н Марешки определено я кара през просото, на всяко гърне мерудия!Не ти щем подигравките и шегите господине , гледай си хапчетата и ислямисткия петрол!Рано или късно , чадъра ти ще го издуха вятъра и .....знаеш какво те чака!