302

До 122 джони

преди 5 години

Джонка , ти си в София нали ? Знай, че за София е предназначена ядрена ракета и при война тя ще бъде изпарена заедно с тебе както си драскаш поредния платен коментар от НПОто на сорос а ние от привинцията ще гкедаме по телевизията ядрената гъба над софииска област седнали на маса с винце и наденица за мезе.

301

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 321: Ето ти "провокация", като я търсиш: Има арестувани украински военни кораби, а моряците им са осъдени на два месеца за навлизане в руски териториални води. Е, "да имали късмет да направят някоя провокация". Какво следва? Нищо, само приказки и дрънкане на оръжие. Никой няма да тръгне да воюва заради предизборните изпълнения на Порошенко.А ние, пак да си кажем, не ни трябва да ставаме мишена.

300

(-_-)

преди 5 години

Колкото и да ви е тъжно Русия е световна сила и целия тоя цирк срещу нея е, защото започна да се завръща на сцената.. Иначе при пияницата Елцин бяха първи приятели и свръх демократични, нали?Най-тъжното е, че ние сме баш на фронта при евентуален конфликт.. Пушечно месо общо взето!

299

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Важното е че на русия няма да и дадат повече и 1 сантиметър аванс. Каквото беше беше, като не ще с хубаво, русия ще я принудят да стане прилична държава"Хайде АНО ГЕО СТРАТЕЖЕ отговори ми на следващия въпросУкрайна де Факто е ФАЛИРАЛА за следващата година 2019 има да връща 6 милиарда $ плюс 3 милиарда $ руски дълг където вече наказателни лихви вървят и МВФ им отказа нов транш...Военно положениеУкрайна Фалира може дори и да се разпадне на "републики"Кой ще и плаща дълговете а?

298

Джони

преди 5 години

Естествено, че няма да са САЩ. Те Рашъните вярно, че са вечно пияни, но нямат желание да ръчкат голямото куче, няма да си правят и сепуко я : ) Плашат малките и толкова. Поведение тип квартален хулиган.

297

Анонимен

преди 5 години

До Боби"и естествено това са стари СССР(колко работещи?) комплекси"Дано да имат късмет руснаците да направят някоя провокация тогава ще разбереш колко са стари нямат и 3 месеца още толкова са стари. Само руснаците разчитат на сесесерско оръжие затова кой от където ги хвани ги млати яко.

296

Анонимен

преди 5 години

Герасимов лъже най-нагло.Има си механизъм за контрол на въоръженията, руски военни могат да инспектират американците и обратно. Никой не миже просто така да завинти ядрени глави на обикновените ракети.

295

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 315: Мисли, мисли, може и по-мъдри мисли да ти дойдат. Никой няма и да се опита да влезе. Но това няма връзка с темата.

294

Анонимен

преди 5 години

Руснаци, пробвайте се само! Една ракета да падне в НАТОвска страна и от Мавзолея на Улянов ще остане само прах.

293

Анонимен

преди 5 години

най-плиткото море в света с максимална дълбочина 14 метра. Ами, тапунгеро, колко гази според тебе една ***? И как влизат огромни транспортни кораби, за да товарят в Мариупол и Таганрог?

292

Анонимен

преди 5 години

До Анонимена ти *** миризлив ГAY

291

Анонимен

преди 5 години

90% корабите на НАТО не могат ФИЗИЧЕСКИ да влезнат в плиткото 8-15м "море"Според тебе колко кораба трябва да влязат, за да унижат руснаците? Мисля, че два броя стигат.

290

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzПонеже си много гъст с руснаците, сигурно са ти снесли информация че ще потопят няколко кораба от флота си като адмирал Нахимов за да спрат флота на НАТО. Тя Русия има опит в потопяването на собствения си флот още от Кримската война.

289

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 308: "щото русията е на свършек". Хайде, стига си писал г'лупости е и'диот. Такива като теб могат да превърнат всеки форум в порнография.

288

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Подрязаха крилцата на уродливата двуглава кокошка. Украйна ударно разполага крилати ракети по брега на Азовско море, а НАТО заявяви че ще влезе с кораби в Азовско море"Леле какъв експерт ВЕЛИК УНИКАЛЕНок Украйна разполага комплекси по крайбрежието на АЗОВСКО МОРЕ - и естествено това са стари СССР(колко работещи?) комплекси новия Украински такъв има 5 полета до сега и кога и дали ще влезе в производство...90% корабите на НАТО не могат ФИЗИЧЕСКИ да влезнат в плиткото 8-15м "море"

287

Анонимен

преди 5 години

Промивката на мозъци е успяла. Русия е виновна за всичко, САЩ са световен полицай. След това идва на ред Китай. Де

286

Анонимен

преди 5 години

Мишена няма да са САЩ, а страните с US ракети!----------А, колко плащат за "мишена" и може ли да използвам тъщата за мишена??????

285

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 306: "Нато ще вкара кораби в Азовско море"? Започвам да се чудя дали един и същ *** ги пише тия бисери, или са се събрали няколко. Абе чоджум, прочети първо какво е Азовско море в Уикипедия: най-плиткото море в света с максимална дълбочина 14 метра. Какви кораби ще влязат там? Това е едно езеро, свързано с Черно море. Катери, най много могат да се опитат да вкарат, но няма кой да ги пусне.

284

Анонимен

преди 5 години

До БобиКакто искаш го разбирай господин русофил сценарий, сцека,театър и т.н. Важното е че на русия няма да и дадат повече и 1 сантиметър аванс. Каквото беше беше, като не ще с хубаво, русия ще я принудят да стане прилична държава с лошо. То и СССР се фукаше и инатеше но накрая плати с живота си, та и на русия няма как да и се размине.

283

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz"Е, ти ме разсмя наистина. "Скоро смеха ти ще се превърне в горчив плач. Те и искандерите се смееха преди 3 години ама сега шефа на искандерите се чуди на коя врата да иде да реве та да му обърнат внимание и да не му слагат повече санкции щото русията е на свършек.