125

BG citizen

преди 5 години

Само инструменти с които ви контролираме засега. В бъдеще - естествено ще ви оправяме по-добре - криза, глад, бой и подчинение от самото раждане, което разбира се ще е контролирано според нашите нужди!Да имате нещо против? или да ни кажете нещо? - Нищо?! Благодаря Ви за подчинението РОБИ!!!!

124

Анонимен

преди 5 години

До 153Или ще има по-справедливо разпределение на материалните и финансовите блага, или тая цивилизация ще се самоунищожи!Трети вариант няма.............социалното неравенство стана нетърпимо, в целия свят !!!-Факт !

123

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ами ... хм... аз съм склонен да приема.Тука истински богатите купуват земя и проектират самозадоволяващи се градове. Класически пример: Бил Гейтс.По си мисля, че големите проблеми ще са в ЕвроАфроАзия. То затуй съм дошъл тук де, щото аз нямам нужда да ми обесняват.Е ся... и тук има Южна Америка, но решаваме въпроса. Виждате...А може северна корея да направи десант в парагвай и да ги запука Дончо с еко ракети.

122

Инженер

преди 5 години

За да се сподържа цивилизацията са необходими , лекари , инженери , учители и учени по природни науки и математика.. Всичко останало се утилизира . като лош биоматериал.. към лошия материал попадат сите икономисти и лъже-наукиТакъв е проекта на новия световен , няма раси и етноси .. има годен и негоден материал.

121

Анонимен

преди 5 години

Вещицата подготвя стадата-роби за мизерия и заколение, така ли?

120

Анонимен

преди 5 години

Или ще има по-справедливо разпределение на материалните и финансовите блага, или тая цивилизация ще се самоунищожи!Трети вариант няма.............социалното неравенство стана нетърпимо, в целия свят !!!

119

:)))

преди 5 години

Икономист, идеалист, инженер, анонимен - май някой тук сам си приказва, ползвайки различни никове.

118

BG citizen

преди 5 години

Вещице, не обяснявай ПЛАНЪТ - кажи на хората защо режисьорите са решили чрез теб да си огласят намеренията? Кукловодите вече не искат да се крият - бедните, затова се раждате, за да ни обслужвате! Богатите - още по-богати, с парите на всички правим всичко - НО САМО ЗАС - БОГАТИТЕ! Законът - това сме ние, властта - това пак сме ние, политика- познайте, пак сме ние! Глад, безработица, финансови кризи - е, не може да сте толкова прости! : -))) Да, досетихте се - това сме пак ние.

117

...икономическите

преди 5 години

облаги да бъдат разпределени сред всички..."Много добре казано, но нека да се уточни - по равномерно разпределение може да се получи, ако годните за труд работят, а не чакат на социални помощи. Ако предпочитат социал, какво става?В богатите държави мързеливецът,разчитащ на социал, взима малка част от благата. И го е яд, и завижда.В страни като нашата,лентяите,разчитащи на социал, източват милиарди, което намалява почти наполовина трудовите пенсии и старците, работили по 40 г. и те мизерстват

116

Анонимен

преди 5 години

До шепотХората ще стават все по бедни.--и така ще се избиват един друг ... догато накрая остане само един! може би ще да е "бог", но вече няма да има кой да му се кланя, освен този в огледалото!

115

Инженер

преди 5 години

До икономист Аз ще ви оправям автоматизацията и роботите , икономиста да ръси ъкъл и да се прави на началник .. да се тъпчете с наркотици и да учите децата си на предателство да бегат от родината и аз да ви бачкам родителите и наркоманите ви да взимат пенсии.. Ще настроя роботите да ви избият до крак , всички негодници , предатели , наркомани и ***..

114

икономист

преди 5 години

До ИдеалистА не допускаш ли, че може в един момент на "слугите" да не им трябва елит? Особено като се има предвид, че въпросните слуги се очертава да бъдат над седем милярда, озверели хора.

113

Анонимен

преди 5 години

До 135Да, тук ще лажат някои, да *** той работил , по-умен е добре, да е така, щом е по-умен ще има 2,3,4 пъти повече,-и пак не е правилно: Един може да е "по-умен" в едно, друг - в друго, трети да е по-силен и от двамата. Ха кажи ми сега, на кого уменията са по ценни? Как ще претеглиш? Защо някой счита, че той е по-важен от другия и неговата работа е с по-голяма тежест ? не е справедливо! Даже чистачката, ако не е почистила, "умния може да се подхлъзне, да падне и да умре, нали? По равно!!

112

шепот

преди 5 години

Тази женица ,въобще не я е зор за бедни.То тя ги прави такива.Тя упо-требява думата литерали.От тазикаста е назначена.Това е посланиекъм богатите,но тук става малко сложнощото те цицат и от двата нюанса.Хората ще стават все по бедни.

111

Анонимен

преди 5 години

До икономистДа,бе,като в Азия,където в някои държави работят до пълно изтощение и за мизерно заплащане и замърсяват водата и природата им! Да не говорим,че са толкова бедни,че са принудени да продават децата си за роби,за да оцелеят семействата им,затова в ЕС не купуват продукция произведена от деца,забранено е.Трябва труда да се зплаща достойно и да са строго контролирани производствата,раб. време и да не замърсяват природата.

110

Идеалист

преди 5 години

В момента сме в етапа на преминаване от класово в кастово общество, което е по жестоко за индивида. От класа в класа може да се премине, от каста в каста е почти изключено. Няма да е далече времето, когато на елита няма да му трябват и слуги. Постепенно ограничавайки се и затваряйки се в ограничението да не допуска външни пришълци постепенно ще се изродят, въпреки генетичното инженерство на което ще се подлагат.

109

Анонимен

преди 5 години

Утилизация..................вие нормални ли сте , бе??Говорим за хора, не за пластмасово бутилки!!!!Много сте зле................пийте си хапчетата и ходете редовно на психиатър!Пенсионерите са вашите майки и бащи, които са градили тая държава, когато вас вие нямало...............неблагодарници !!!

108

икономист

преди 5 години

До ИнженерТеб пръв ще те подложим на утилизация! ***, не е нужно някой да храни когото и да било. На планетата се произвеждат достатъчно блага за всички, просто трябва да бъдат разпределени равномерно между всички членове на обществото. Вече не е нужно да работим по цял ден като роби, защото трудът се автоматизира. Ние трябва да създадем едно хармонично общество, което да използва оптимално потенциала на всеки един индивид. Планетата е на всички нас, а не само най-способните от нас!

107

Инженер

преди 5 години

До икономист Икономиката не наука , а религия за грабеж.. икономисти са измамници.. Ако дойде Новия Световен Ред.. Икономистите ще са първите утилизирани..

106

Инженер

преди 5 години

Хората или светът ще се разделят , не по-раси и етноси а на ГОДЕН И НЕГОДЕН - МАТЕРИАЛ..Едните ще живеят в нормални условия .. А другите в Гета и ще подлежат на утилизация.. В момента имаме 60% пенсионери(родители на предатели които работят на запад) и половин милион младежи наркомани и шизофреници..България ще е първата държава от Новия Световен Ред.. Защото няма накъде , няма годно население което да храни негодното..