25

Анонимен

преди 5 години

И Христо Ботев замърсява Слатина и Сухата Река

24

Анонимен

преди 5 години

Вчера имаше протести. От София не излязоха и един файтон хора. Значи всичко им е наред.

23

Край

преди 5 години

И сега Фандъкова ще почне да "призовава". Страшна работа ще свърши. Фандъкова иска да харчи бюджета на София за това иска да я харесват всички. Не ще да налага ред и правила в града.Властта дето се интересува само от паричките не е никаква власт.В дните на безветрие твърдото гориво трябва да се ЗАБРАНИ.Колете без катализатор също.Отопление на твърдо гориво трябва да се разрешава само на социално слаби.

22

:)

преди 5 години

почакайте да построят, завода за изгаряне на отпадъци, тогава ще е "голямата веселба" ;)

21

Анонимен

преди 5 години

Интересно Красна поляна винаги я няма в измерванията?! Снощи не се дишаше! Май вече ни смятат за придадък на Факултета...

20

Анонимен

преди 5 години

Най-голямо е замърсяването във Факултета но никой не го мери там. Жителите на Западен парк и Овча Купел са подложени на ежедневно обгазяване и геноцид. Срамно е че софийска община мълчи за това. Повече никога няма да гласувам за Фандъкова!

19

123

преди 5 години

Какво стана със зеленото билетче?

18

м даа

преди 5 години

В апартамент и да си на твърдо гориво е недомислица, особено при цените на дървата, преди 15-20 години , кога бяха по 10-15-20 лв за куб. - *** -доди, ама днес при 70-80 лв , + времето което си губиш, мястото което ти заема печката, боядисвай тавани ..... Твърдо не!

17

S

преди 5 години

Броя на ромите се увеличава, така че проблема няма решение и ще се задълбочава още повече.

16

Еко селянин

преди 5 години

Не забравяйте да дишате дълбоко, столичани. Аз съм в гората, дърва има много, но от 2004 г. се отоплявам на ток.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХахахахахаа, ГЕРБ ли пак са криви, бре умрели червени? Вий кат бехте на власт какво гориха шведите бре? Ай сиктир!

14

Анонимен

преди 5 години

Да, със сигурност проблемът е в инверсията, а не в горенето на гуми и кабели, отоплнението на твърдо гориво и трафкът...Нищо сега общината ще анализира, а след това ще назначи контрол След това ще назначи контрол на контрола и накрая ще дойде пролет и всичко ще е наред...

13

Анонимен

преди 5 години

По селата всички се отопляват на дърва и въглища . Там защо няма замърсяване на въздуха. Просто е , защото хората са малко , а в големите градове се напълни с хора от околните села и сега олеле майко кво стана.

12

Анонимен

преди 5 години

във Варна в Трошево по бул.Владислав ни може да се диша от печките с дърва и въглища в район Младост.там има много двуетажни къщи които горят всичко .там е и Максуда квартала на ромите.щипе на гърлото.

11

Анонимен

преди 5 години

Причината за замърсяването с фини прахови частици е от ясна по-ясна, но ГЕРБ не смее да спре избирателите си да горят гуми и каквото им попадне.

10

Дръвца и кюмур

преди 5 години

За 10 години на власт, ГРОБ ни върна със 100 години назад.

9

баба мара

преди 5 години

в люлин започна да се вие дим от комините на панелките старите коли са вече потротоарите и не можеш да излезеш от блока такава мъгла скоро не съм виждала

8

Анонимен

преди 5 години

Гъста мъгла в София през деня нямаше, като към 8-9-10 вечерта рязко се увеличи и към полунощ вече беше невъзможно да се диша.Предполагам всеки е излязъл пред вкъщи в полунощ и е запалил колата си, понеже цените на горивата паднаха, а?

7

Така ще е.

преди 5 години

Докато се отоплявате на въглища,дърва,горите гуми и сечете дърветата ще е така и по зле ще става.Разберете така вие,децата ви и родителите ви се разболявате и то от неизлечими болести.

6

Анонимен

преди 5 години

Как мислите , че ще се подобри качеството на въздуха в големите градове. Това не е само проблем на България, така е в целия свят . Градовете просто са пренаселени. Когато бях млад София беше 600 000 души, а сега е 1 500 000 до 2 000 000 . населението на земята беше четири милиарда , а сега е осем милиарда . Така, че всички уж мерки са пунта мара , защото ще става и по зле. В България поне има празни села и човек може да се върне винаги на село .