47

1

преди 5 години

до всички плюещи поредният бранш който си търси правата - ами не се возете на таксите бе и тези "прости", "нахални", "мръсни" и т.н. хора от вашите семейства (почти във всяко семейство вече в София един от членовете му кара такси) ще останат безработни и ще се преквалифицират в IT специалисти например. Като гледам обаче в София все по трудно става да си наемеш такси, да не говорим пък сега в това време. Така че анонимни писарушки от топлите си офисчет, моля да си спестите нещастни вопли.

46

До 45--46

преди 5 години

... прегледа на автомобила е на 6-месеца изискват се задължителни прошнуровани фактури , ако имаш фирма се иска документ ,че не дължишх данъци и такси на общината....Ако юбер отговорянт на тези изисквания да си карат колкото си искат ,ако не искат да си намерят лоби в Парламента и да сменят закона и всички почваме по новия ,какъв е проблема , ама дето си ги пишеш и говориш ,колкото да си проветряваш устата и да се показваш ,че нищо не разбираш -няма смисъл.

45

До 45--46

преди 5 години

На жълтите таксита упражняващи тази професия им дреме дали ще има юбер ,просто когато юбер пусне цена по ниска от тази на която се кара някой пита ; защо за едните се иска изпит за водач на 3г психо изпит на 3 години документ от кат за платени глоби свидетелство за съдимост таксиметров апарат с фискална памет преминал през даи с паспорт и минаване на преглед на апарата всяка година в центъра по ветрономия сверяване на гуми иконстанти по документи иска се застраховка места и 6-месечен преглед на

44

Анонимен

преди 5 години

дрън-дрън - ми вдигайте си цените и никой Няма да ви ползва !А ,иначе всички тези малки УЖ протести са умишлени ,за размиване на назрялото напрежение , за да не гръмне Един Голям Обединен протест на Общото Недоволство !

43

Анонимен

преди 5 години

Абе я вземете,че им разрешете,да си карат на воля по тротоарите,а за по-голямо улеснение, да ползват пешеходните пътеки за паркинги,та нахалството им да получи напълно завършен вид!Тъй де,да улесним овцете в техния *** рай!

42

Протест?!?

преди 5 години

Декоративно ги подкрепили колегите от провинцията? Искат увеличение на тарифите и да карат в бус лентите, че хората да плащат по-малко! Пълен абсурд!!! А като е лошо времето и живо такси няма и никоя компания не си вдига телефона! И всеки втори ти отказва да те качи и не говоря за под 5км курс...

41

ШИШО БАКШИШО

преди 5 години

А ПА Я САКАМ ВСИЧКИ ДА СА ЗАДЪЛЖЕНИ ВСЯКА СЕДМИЦА ДА СЕ ВОЗАТ НА ТАКСИ.......АКО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ 4 КАСОВИ БЕЛЕЖКИ ВСЕКИ МЕСЕЦ, ДА ИМ СЕ СПИРАТ ЗДРАВНИТЕ, ДЕТСКИТЕ, ПЕНСИИТЕ...И ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДО ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД!!!...А, И ДА НЕ МОГАТ ДА ПЪТУВАТ В ЧУЖБИНАТА!!!

40

Капиталист

преди 5 години

Последното "разумни" да се чете "безумни"

39

Капиталист

преди 5 години

Забележете - не искат отмяна на някои разумни такси, които им лепнаха.Искат забрана на това конкуренцията да може да предлага по-добра цена.Сякаш някой ще ги ползва при непазарно определяне на цените...***! Но от бакшиш какво да очакваш

38

до34

преди 5 години

Ти па много знае ,че не си включвам апарата ,не мога да не го включвам -не знам кого возя ,,,да има такива случай когато са на пазарлък нещата ,но машинката пак върти ,да не би да ме спре някой случайно ....ако не искам да плащам има др.начини не е нужно да ги знаеш ,но не включване на апарат за пестене е глупаво при толкова катаджии и даяджии...отделно в голямата фирма веднага надушват лъженето и помпата и веднага те гонят защото ще и спадне работата и такситата почват сами да се махат от тях

37

Анонимен

преди 5 години

баси и наглите бакшели......искали в бус лентите ... ахахахах...щяло да бъде "по-добре за клиента" ... а бе дреме ми за клиента, В БУС ЛЕНТАТА АВТОМОБИЛИ РАБОТА НЯМАТ - ТОЧКА!!!а за минимална тарифа - ахахаххаха - НАЛИ СМЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА УЖ - НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ - единствено да им махнат тавана на тарифите, пук те ако искат и 100лв/км да искат!СТ.ОБЩИНА И ПАРЛАМЕНТ САМО ДА ИМАТ КЪСМЕТА ДА ИМ КЛЕКНАТ НА ГЛУПОСТИТЕ...

36

Анонимен

преди 5 години

Изчистете бус и трамвайните ленти! Само градски транспорт на тях! Таксита там нямат работа! Прави са за стоянките и тарифите.

35

до 37-малко акъл

преди 5 години

Да в Берлин толкова изкарват-- Костов , поне ако имаш книжка винаги можеш да станеш таксиметров шофьор ,има няколко изпита все ще се оправиш и хоп -здравей живот пари колкото искаш ,къпи се по редовно да не казват че миришеш сменяй си чорапите и обувките не пуши и чисти автомобила на автомивка поне 2-пъти на ден да видиш и там какви са цените и си пйи хапчетата ,че да не се ядосваш на клиентите ,закачиси една любезна физиономия и давай... аааа-и не се издавай с чалгата-само симфонична музика..

34

saki

преди 5 години

Сега един техен хуманен номер. Причакват късно вечер около Централна Гара. Като пристигнат автобусите от чужбина ,често става разминаване с разписанието на автобусите за Варна например. Разликата е 5 мин. И като те видят ,че се суетиш в тъмното ти казват ей сега тръгна рейса можем да го догоним. Е едно такова "уж" гонене излиза между 50 и 100 лева. Естествено нищо не гонят ,а те будалкат .Посмей да не платиш.

33

Анонимен

преди 5 години

Мисля че в много държави таксита и колелета се движат в бус лентите.

32

Иван Костов

преди 5 години

Ползвайте таксита само в краен случай, ако разстоянието пеша е до 30-40 мин. Ще чакате 10 мин докато дойде и ще ви закара за още 20. Можете да спестите 10 мин време ако вземате такис. А в противен случай, спестявате 12 лв. и се раздвижвате! Такситата изкарват по 2-3000 лв. на месец, колко изкарвате вие?

31

-

преди 5 години

Бранша да си оправят колите и да се държат нормално с хората, че с това отношение и без пари да те возят не е оферта

30

WTF

преди 5 години

Как в бус лентите бе? Явно се шегуват, не може да са толкова зле. Направо да ви направим и на вас едно платно - такси лента. А може и сирени да ви сложим, че да сте като линейки.

29

Анонимен

преди 5 години

До 30:Ами като не ти харесва,смени си работата.Като не си включваш апарата и вземаш пари не ревеш,

28

анонимен

преди 5 години

Веднага контра протест за високите тарифи на таксиджиите!Видяха,че малко вдигнаха заплатите и да не останат назад и те в дрането на кожи.Да,да ,ама...не.