54

Горан

преди 5 години

Да, от една страна е ненормално да го търпи 18 години, а от друга, тая мижава присъда за убийство е също толкова неадекватна! Тоя трябва да го умъртвят, какви ти 13,4 години затвор!

53

Анонимен

преди 5 години

Да, нелепо изглежда, че много жени се връщат при такива, но да не забравяме, че докато не се стигне до убийство, защита от институциите няма. По Ничия земя имаше жена, залята с киселина от бившия си мъж, който е бил с шест ограничителни заповеди и е заплашвал пред свидетели, че ще я залее с киселина. Извършитилят е неизвестен, защото нямало достатъчно доказателства. На свобода е. Телесната повреда лека, защото не успял да я ослепи. Ужасяващо е.

52

Е.

преди 5 години

Тоя е нарязал жена си с резачка и му дават 13 години затвор! Без коментар.

51

Анонимен

преди 5 години

До До 60 Анонимен 69А детето да си зарежеш? Или то и е изневерявали с друга майка? Айде моля ти се извади си главата от 6 часа и помириши мършата

50

Анонимен

преди 5 години

"18 години тя търпи тормоза на Стефан Стефанов, с когото живее на семейни начала. Връзката им започва през 1997 г., когато все още не е разведена с първия си съпруг. Отношенията им тръгват зле още в началото"Има ли смисъл от коментар ?На това му казват мазохизъм.

49

Анонимен

преди 5 години

Повечето връзки у нас започват от грешка- непланирана бременност! Млади ,глупави и непознаващи човека до себе си до степен за сериозна връзка ,накрая двете черти ги "събира" по неволя. Боя и алкохолизма не е черта само на мъжкия пол,има жени които пият и така събират със себеподобни ,а после "той се напи и ме наби".Има два вида биячи от бедност и от богатство.Бедният бие от недоимък,богатия защото може да си го позволи и се мисли за недосегаем.

48

акп

преди 5 години

Институциите трябва да се научат на превенция, предпазни мерки... А не да издават ограничителна заповед и да му се "карат", когато не я спазва. А между другото какво е "руска точилка"??

47

Бостанджиев

преди 5 години

Просто и двамата са били много болни. Души.

46

67, кой ти е казал,

преди 5 години

че програмистите са смотльовци? Познавам такива, които тренират плуване, други имат за хоби планинарство и алпинизъм, друг пък си има у дома и гири и щанга и поддържа с тях форма. С тези момчета има за какво да си говориш. Когато си в тяхна компания не те е страх, че може да злоупотребят с теб, нито пък ще те оставят да се прибираш сама късно вечер, защото ги мързи да те изпратят.Но *** квартални кифли нямат шанс да хванат такова гадже. Затова налитат на татуираните малограмотници.

45

До 60 Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Точно защото мъжете не са създадени за бла бла..... в тоя случай жената е напуснала мъжЪТ си и е отишла при Стефчо. Та даже си е зарязала детето от първия брак.За да напусне първия си мъж, кой знае колко любовници е имал...

44

До 63

преди 5 години

Значи тези момиче не си заслужават ти да ги поздравяваш. Отминавай ги, все едно, че са неодушевени предмети и си намери някоя разумна и свястна. Ще си имаш хубава, запазена женичка, която няма да остарее бързо, ако се разбирате и тя чувства, че е обичана, ценена и уважавана. А тези патки, които сега ти вирят нос, само след 5-6 години ще са вече поизносени, доста употребявани и ще започнат рано-рано да се сбабичосват, защото в компанията на такива "батки" и лош алкохол ще пият, и дрога ще зобят.

43

Анонимен

преди 5 години

Едва ли 50 годишния *** алкохолик, който е убил жената е бил татуиран и трениращ ММА. Комплексарчета, разберете че девственият програмист, който сега се е видел у пари няма как да е идеала за една жена! Ще гледате децата на ММА-ците и ще си мислите че са ваши!

42

Анонимен

преди 5 години

Покорната жена събужда агресора в мъжа. Зная случаи, в които агресивен мъж в първия си брак се превръща в кротко агънце при втори такъв.

41

Имало е причина

преди 5 години

постоянно да се събира с този. Дали тя е била с психично заболяване или е друга причината, няма как да знаем. Най-близките сигурно са били наясно, но не са се намесили решително.Имах състудентка с леко псих.заболяване. Родителите й купиха отделен апартамент, искаха да я омъжат. Но майка й почина рано. Бащата пак се ожени и се дистанцира. Тя смени няколко "съжители" на сем.начала. И бой яде, и изневери търпя, единият дори я ограби. Но търпя всеки от тях докато сам си тръгне. Не искала да е сама.

40

Анонимен

преди 5 години

Еми то сега така е модерно.В наше село като поздравя момиче дори не си правят труда ми отговорят.Виж назобаните и татуирани батки, които едва избутаха техникума и се затруднават да сметнат колко е 10% от 2000лв ходят с най-красивите момичета.И то с по 2-3 на година.СеХ и боХ, сеХ и боХ.То е любов, татуировки, стероиди и фалшив алкохол, то е чудо.

39

Анонимен

преди 5 години

Свидетел съм на подобна семейна ситуация на физически и психически тормоз, а Полицията отговаря " Нищо не можем да направим !"

38

†БПЦ†

преди 5 години

Ако трябва ще *** всичките жени и ще набием всичките деца и ще превърнем диоцеза в мъжки манастир или президентска република, но няма да я приемем конфекцията...

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Точно защото мъжете не са създадени за бла бла..... в тоя случай жената е напуснала мъжЪТ си и е отишла при Стефчо. Та даже си е зарязала детето от първия брак.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Така ли мислиш мила? Късмет с тоя начин на мислене

35

Нилс Бейерот 2

преди 5 години

... Дори в днешни вече дни имаше няколко случая на убити момичета от властните им и самозабравили се "техни приятели" с изключително тежки психически проблеми ... Аз поне се досещам за три такива в последно време !!! ... С два от тях се занимава в отделно предаване и Мартин Карбовски ... :( ... Запознават се по някакви съмнителни сайтове за запознанства ... Или по чалготеки ... А ония само като им видиш визията и татусите и им даваш 10 години затвор !!! МОМИЧЕТА , МИСЛЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ !!!!! ...