38

Анонимен

преди 5 години

Навън няма мама и тате. Сам си и трябва да работиш много, като преди трябва да имаш и много добро образование и нагънато вещество под черепната кутия за да успееш.Тук е лесно - в общата клоака всички събрани.Нищо не вършиш, но нищо не ти и плащат, поради което вегетираш и животът ти минава.И завиждаш непрекъснато на успелите навън.

37

Анонимен

преди 5 години

Повечето неудачници произвели купчина фекалии тук, цял живот нищоправят, цял живот чакат политиците да мислят и вземат решения вместо тях, за да станат богат, като цяло това една деградирала г.няс. На тези *** най-големите врагове са онези амбициозни хора които успяват.

36

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименНие, никога няма да позволим да въведете "европските ценности. ще ви избием и изколим. Готвим се за това. Никога няма да позволим вашата Визия за Бъдещето да бъде над Българската! Ще ти дам аз на тебе едно "тровене на атмосферата";)))

35

Анонимен

преди 5 години

Повечето Ганчовци си мислят, че светът свършва с Ко чината, в която живеят и с Цар Тиква, на когото всички нормални хора, навън обаче, му се присмиват.

34

Анонимен

преди 5 години

Ами то и на Тиквата дъщеря му се върна чак от Америка, защото тя там не може да изкара и един долар, проста е като баща си.А тука тате работи цар и краде милиарди. Как да не се върне.

33

Анонимен

преди 5 години

Това което й трябва на България е едно поколение възпитано в преприемачески дух, хора с посредствен робски манталитет само тровят атмосферата, примери в този форум колкото искаш.

32

Анонимен

преди 5 години

според преброяването с цел субсидиране на вероизповеданията в България населението в момента е - 5 758 301 ...

31

Анонимен

преди 5 години

Естествено, след като навън не стават.

30

Анонимен

преди 5 години

Едно време нашите *** ни учеха колко лошо е в капиталиситческия свят. Колко нещастни и бедни са хората там и какви *** произвеждат. Сега пак се опитвате да промиете мозъците на младежите, ама границите са отворени вече и никой няма да ви се хване на комунистическите лъжи.

29

Анонимен

преди 5 години

На половината статия и вече спрях да чета.За ваша информация,когато пишете толкова дълги статии губите интереса на читателя.Да си знаете!

28

Aaa

преди 5 години

Абе,вие кухи ти.кви,не разбрахте ли,че докато не започнете да заплащате достоино труда на хората,каквито и глупости да дращете България си отива...

27

Гробокопач

преди 5 години

Прочетох в общи линии, философията на младежите и да, наистина, съм съгласен, че и с най-добрите, нямаме бъдеще. След като нямаме общ образ или израз, нямаме народност, а поединичният вътрешен свят, споделен сам за себе си или поставен в услуга на европските ценности за "правене на пари" води до липсата на бъдеще въобще. Явно, тук не демонстрира не липсата на общ образ, а общият образ на преуспелият еничарин!

26

Анонимен

преди 5 години

Много са заблудени младежите. Обаче бързо се ориентират и се вкарват в релси. До 2-3 години ще им светне лампата и ще побегнат зад граница.

25

Анонимен

преди 5 години

ПатрЕотите не разбраха едно нещо. Света не свършва с държавната граница и всеки е свободен да учи, работи и развива почти където си поиска.

24

наблюдател

преди 5 години

племенника ми завърши техническият у-т в Бостън - сега работи и участва в проекти за които България ще чуе за такива технологии и строителство сигурно след 100 години! ако се върне тук какво ще прави като инженер?? - може само да запълва дупките по магистралите на ББ ...

23

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

реклама на нещо на модерен псевдобългарски софия чия, станислав чий, вузф , ххрп на чпм и ямх щщд. ублизо 1000 думи , а тотално читалище и "Другаре, дайте да дадеме". всички знаят кой чий е от благотворителите на съвременна задунайская, стартиращи от нищото нпо, институти и инициативи. после същите излизатот "вишото" "със стаж" и пускат сашка ганева по нова.

22

Пешо Софианеца

преди 5 години

Към Ай Сиктир: Я сиктир бе нихилист! *** да се гърбиш на някоя друга държава.

21

Анонимен

преди 5 години

До ПримерОф да като падне ГЕРБ и държавата магически ще се оправи и балканския селски манталитет ще изчезне. Що говорите глупости?

20

Анонимен

преди 5 години

ние не се махнахме защото младите са необразовани и неуки, а защото управляващите ни са такива

19

Анонимен

преди 5 години

Тез които заминават в чужбина са два типа. Тези които отиват за винаги (понеже света не се ограничава до държавната граница) и тез които за нищо друго не стават освен да ходят бачкатори в Англия и Германия. Има още един тип тези които отиват да наберат опит и пари и се връщат тук за да основат свои фирми. Аз имам фирма в България но не работя с българи. Клиенти българи нямам и съответно проблеми нямам. Хайде стига се мрънкали ами поработете малко и стига сте чакали някой да ви оправи.