86

бг пенсионер

преди 5 години

Ако една валута не мога да я метна през терасата, когато ми се обадят по телефона, никаква валута не е.

85

Сатошито

преди 5 години

Честито на участницитеВие участвахте в пирамида

84

Анонимен

преди 5 години

Купуването на криптовалута не е престъпление Купуването на криптовалута е простотия

83

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах какво точно престъпление са извършили? Да притежаваш адреси, ключове и "иновативни механизми, специализирани софтуери и най-вече високи компютърни познания в областта" не е престъпление даже в Китай. Или обвинението е нередно или статията е непълна.

82

Анонимен

преди 5 години

До 84 Нямаш проблем , дай поща , аз ще ти дам сметка за превода Много е хубав въздуха, пресен е .

81

Анонимен

преди 5 години

Криптото , може и да е сравнително добра идея , но не може да се използва Значи за мен няма покупателна стойност За какво ми е 123456789101112 ето го 1 биткойн ...и ? Какво да го правя , да си го гледам на монитора или да чакам следващия баламурник да ми го купи и да се отърва ?

80

Анонимен

преди 5 години

До 82Дай три буркана.

79

Анонимен

преди 5 години

Криптовалута , обявявам на специалистии на дилетанти , означава скрита валута .Ако някой може да те проследява товавече е псевдокриптовалута .

78

Анонимен

преди 5 години

Аз продавам въздух от Хималаите ....цена 20 000 долара за буркан , голямо търсене има и имам само още 21мил буркана Свърши ли въздха край

77

Анонимен

преди 5 години

Чудя ви се на акъла , уж сте умни момчета Някой си е взел копачка и плаща много ток , като надеждата му е да си избие копачката+тока и да му остане някой лев .Някой друг купува директно крипто защото отнема време да се изкопае и не се знае цената за по-дълго време Този някой нахъсва копачите и те започват да говорят за някакви бомбастични пари И едните и другите имат една цел - да продадат срещу долари Вече обаче никой не иска да купува и балона няма да спука , а ще издиша дълго време.....

76

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че спекулация та с валута е престъпление...

75

краставица

преди 5 години

Къв е тоя смешен удар за 3 милиона и то точно от крипто валути,я да ги пускат

74

Анонимен

преди 5 години

До Номер 71 - Купуването , както и продаването на криптовалута Е НАПЪЛНО ЗАКОННО в България и например в САЩ и ЕС. Тези ги съдят, защото са създавали акаунти на името на фиктивни лица.

73

Анонимен

преди 5 години

До 70Ми то ако беше така те нямаше да същевтвуват тия криптовалути-ами то натам са тръгнАли ... до "нулата" малко остава... обуха ли ви на 20 хилки, а? сега ще ви обуят на отскока, преди да ви занулят...

72

Анонимен

преди 5 години

Ми то ако беше така те нямаше да същевтвуват тия криптовалут, кой ще ги ползва, след като е толкова лесно да се крадатДобре гледай сега, аз давам ли ти акъл как да доиш козите? Mt.Gox е борса, не е някакъв туул за хакване. Краденето на крипто ключ може да е лесно, а може и да е напълно невъзможно. Една банкнота можеш да я откраднеш ако си лежи на масата, ама ела я открадни от трезор? Децентрализация не значи това, което си написал.

71

Анонимен

преди 5 години

До 68, 70Спри да се излагаш, Mt. Gox, не е това, което си мислиш, че е.

70

Анонимен

преди 5 години

До 68Смях се с сълзи на коментарът ти. LOL

69

Анонимен

преди 5 години

Хващането става, като се следят после койновете от анонимния портфейл къде отиват. В крайна сметка като тръгнеш да вадиш койновете за да купиш нещо, те ще се влеят в портфейл, който не е анонимен. В блокчейна открито се виждат всички транзакции от и към всеки портфейл.

68

Пич

преди 5 години

Хахахахаха, само да попитам, кога придобиването на криптовалута стана законно, че да гоним някой, че "бридобива криптовалута незаконно"? :))) По кой закон се регулира придобиването на криптовалута, че да го прочетем?:) Някой се е обади на нашите ченгета, и им е казал - "Абе арестувайте тези хора защото имаме оплакване тук", и нашите папагали са действали без повече въпроси. Били "придобивали криптовалута незаконно", разбира му на Ушев главата как точно се "придобива" криптовалута, че да прецени.

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко ти откраднат криптото обаче ще пиеш една студена вода. Силата на криптото е и неговия недостатък - децентрализирането води до невъзможност да се намеси институция и да ти върне откраднатотоМи то ако беше така те нямаше да същевтвуват тия криптовалут, кой ще ги ползва, след като е толкова лесно да се крадат с Mt.Gox а и няма гаранция после да се разбере какво е станало защото системата е децентализирана.