274

Анонимен

преди 5 години

Последната световна война руската империя загуби безславно. Сега търси реванш със своите съседи, но вместо да трупа точки попада в пълна изолация.

273

!

преди 5 години

"Мария Захарова нарече действията на украинските МВС в Керченския проток бандитски и провокационни"Типичен отговор на виновен бандюга!Не се говори по същество, а се дава квалификация.От г-жа Захарова се очакват не квалификация, а обяснение какво в поведението на другата страна тя оценява като бандитско и провокативно.

272

Анонимен

преди 5 години

Очевидно конфликта се търси от режима в Москва.

271

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До рускиняДааа и вие по онова време се криехте в землянките. По същото време обикаляхте уж случайно край летищата с надеждата да срещнете чужденец ,,принц,, да го омаете който да ви отведе на ,,Запад,,....мдаааа. Нищо чудно че нашите сайтове за запознанства са блокирани от толкова много заявки за регистрации на мамашки от Россия. Да не говорим че аха.бг блокира при 50 000 заявки когато почна конфликта в Украйна и началото на санкциите.....

270

Анонимен

преди 5 години

За едните избори Порошенко ще вкара страната си във война! Идеален пример за това, как политиците "се грижат" и "служат" на народа си.

269

Анонимен

преди 5 години

Ми xoxлите няма да минат през Керченския проток!

268

рускиня

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРМного си смешен,драги. Имало това, имало онова... и космонавт имали. Сега какво имаш ти? Нещо да произвеждате? Е, признавам - чушкопека. Още да спомниш ,че България някога е била на 3 морета. Продължавай да живееш в миналото и мечти. Апропо, ако жената ти е дебела, това не означава, че и други жени са така изпаднали.

267

Прецедент Плевнелиев

преди 5 години

Напред братя!!Да разгромим руските империалисти... Аз съм във втория танк. С ***.

266

Анонимен

преди 5 години

До Учителятрябва да отидеш на доктор

265

рускиня до 345

преди 5 години

До АзовскиНе те разбират сарказъм. Аз също очаквам,че г-н Плевенлиев, както се репчил и се пенявил по телевизия - със същия плам ще хване пушката на защита на демократичните ценности. Ама май нещо се покри

264

Анонимен

преди 5 години

На хохлите им свършиха корабите, следващият път ще атакуват с надувни лодки.

263

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да му мислят, американците и руснаците да пускат атомините бомби!

262

Азовски

преди 5 години

Организирам подписка за доброволци за Украйна. Призовавам Президент Плевнелиев да оглави опълчението в защита на Украйна до пълния разгром на джуджето!

261

Учителя

преди 5 години

Моста отдавна е затворен поради технически проблеми

260

Анонимен

преди 5 години

Вижте моста, помня как хохлите се кълнаха "Мосту не буде....." вижте в тубата

259

Анонимен

преди 5 години

Да живеят и Русия, и Украйна - та това е една страна! А краварските под-логи тип Порошенко са без значение за историята.

258

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До рускиняДебела мамашке, Ти не помниш ли че техниката ни в НРБ беше западна и както произвеждана по лиценз на западни марки? Не помниш ли че по ТКЗС-тата фуражомелките бяха на Хитачи? Не помниш ли че на всички тролеи и автобуси в БГ електрониката им беше швейцарско производство както и унгарски на Ganz?Мамашке,мамашке...не помниш ли че бяхмее единсвени производитили на западни автомобили в соцлагера?-Бугаррено и Чавдар на МАН? Притрябвал му е на някой руските кютуци ,,Опера,, който тежи 65 кг

257

Азовски

преди 5 години

Русия е гобален терорист,жаден за насилие и кръв. Затворли са си Азовско море,като бащиния,а украинците също имат право на него! Докато не изчезне джуджето путин,ше е така,дано само до нещо сериозно не се стигне!

256

Шопо

преди 5 години

Украинският комунист Порошенко предизвиква инциденти с цел да обяви военно положение в държавата и да забави изборите !!! Естествено подкокоросван Краварските Съединени Щати....

255

Активист на БКП

преди 5 години

Щом не ти разрешават- не преминаваш ! Иначе -бум и няма я Украйна ! Слава ! Слава ! Слава !