12

Анонимен

преди 5 години

Провокациите и обвинението на провокираните са запазена марка на руснаците. Викането "Дръжте крадеца" е любим прийом на Мордор. Съответно после ревът, че са предадени, че са им забили нож в гърба ... Тия мурафети отдавна не работят но руснаците тъпо и упорито ги мултиплицират.

11

za RU

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги..............украинците да не закачат мечката, че ще стане лошо за тях......................за режима на Потрошенко и фашистите от "Десен сектор"!!!

10

анти ушанка

преди 5 години

Ако Русия не беше убедила С ИЗМАМА украинците да й предадат на "отговорно" пазене (отговорност от руснак?!) ядрените си оръжия, сега плешивата Лукреция щеше да заобикаля Крим отдалече, вместо да му прави морски блокади! Иначе Москва щеше да е изравнена със земята, радиоактивна прах! РАЗУМНИТЕ ХОРА НЕ ВЯРВАТ НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ, ***-БАЯЧКИ И РУСНАЦИ!!!

9

Н

преди 5 години

Алкохолик прасенко не знае какво прави крим руски и точка

8

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна говедаро-фашистка провокация.

7

Анонимен

преди 5 години

великия украински флот, смех у залата...

6

Анонимен

преди 5 години

След това следва масиран удар с антирадарни ракети срещу системите за ПВО, а после балистични тактически ракети, крилати ракети срещу летищата, военните бази, складовете и ситемите за ПВО. А след това всички еуропейски лидери ще се посерат и ще ходят на колене да молят за пощада. Вече сме го гледали това театро.

5

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Поредната руска провокация! Преди няколко дни излезе новината за главоломно сриващия се рейтинг на жужето Путин. Реакцията не закъсня. Явно само агресията може да поддържа изкуствения рейтинг на руската власт. Сибирския скот се чувства значим само, когато дрънка ръждасялото си оръжие. Но все така си е пропаднал руски мърляч.

4

Анонимен

преди 5 години

Уркаина е история. Даже ще ви кажа как ще стане. Мечо учтиво ще помоли уркаинския вермахт да се оттегли от всички точки на съприкосновение на разстояние над 100км в рамките на 24 часа. Вермахтът естествено ще изписка "Америкъ знамi" и след това ще последфва масиран удар срещу уркаинските системи за ПВО, летища и военни складове. Първо ще влязат в ход системите за радиоелектронна борба така че ГПС и всякакви комуникации в радиус 1000км ще угаснат.

3

ВНИМАНИЕ

преди 5 години

Не се връзвайте на руският номер за отвличане на вниманието! Руснаците замазват положението около поредната хим. атака на Асад в Сирия!

2

Ко стаа ва?

преди 5 години

Я пак че не разбрах...

1

!!!

преди 5 години

И после се чудят руснаците защо никой не ги обича (най-вече съседите) и се оплакват че били обградени от врагове. С хора, които дори и на подсъзнателно ниво мислят за война и главите им са заврени во веки в 1944г. няма как да е другояче!