62

11

преди 5 години

Даже вече не са смешни подобни бръщолевения на олигoфрени.

61

Дзивко

преди 5 години

Истината е че НАТО е гола вода без САЩ, и от там Алианса действа по политиката на американците, нито Британия, битова Германия имат капацитет или желание да направят нещо ако се наложи да защитят членка на НАТО от агресия,справка втората световна война...

60

пущиняк

преди 5 години

"ами много е просто защото продължаваме да бъдем васали и марионетка на Русия."Какво по-точно те кара да мислиш така- американските "Марици" ли, френското водоснабдяване ли или пък канадския златодобив в България?

59

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоС тъпaци които нито са живели по времето на развития социализъм на Цъpвул Живков, нито познават умиращата ни икономика от онова време е безсмислено да се спори. Може ли да си първи на Балканите и да фалираш? Абе имате ли поне един грам акъл в русофилските си картуни?

58

Уточнение

преди 5 години

Трябва нов народен съд и всички българофоби и русофоби да бъдат екзекутирани чрез мъчения!Всички русофили, всъщност са българофоби, защото постоянно плюват България и говорят колко хубаво било в Русията!

57

lelka

преди 5 години

Изказването на тоя министър ли е, генерал ли е значи че той е на заплато при НАТО и трябва да агитира за връзката на страната си с НАТО. Другото е че днес комуноподобната натовска, разбирай американска пропаганда, трудно намира *** да й вярват като до преди интернет-времето и сега с всички сили се мъчи да намери враг. В духа на едно време се мъчи да плаши англичаните с Русия. В днешното време е доста примитивна, ама такива са натовските главатари. Друг акъл нямат.

56

месара

преди 5 години

Ку ку, островът много скоро ще е индо-пакистански, вижте им столичния кмет, на кой му пука за тази ориенталска дупка

55

Зайко

преди 5 години

Расийя, ета страна агромная. Запада ги подцени и понесе последиците от своето решение. Знаете ли какъв е проблема на Запада? Незнам КГБ (ГРУ) ли го прави, но... През последните десетилетия Запада е пропит от комунизъм - от леви идеи като феминизъм, права на малцинства, мултикулти. В книгата на Маркс това се нарича "революционен холокост" на нацията. Как се случи така, че ония които се бориха срещу комунизма се превърнаха в комунисти??? Интересно, МНОГО интересно...

54

Анонимен

преди 5 години

За нас е пазар и източник на евтини суровини,затова който иска да си вряка срещу Русия,но съществуването на пазарите и просперитета на България зависят от Русия.Още от времето на цар Борис 3,максимата ни е била "Винаги с Германия,никога срещу Русия".

53

Бате Гойко

преди 5 години

До 47"... ами много е просто защото продължаваме да бъдем васали и марионетка на Русия."Когато бяхме "васали и марионетка" на Русия, бяхме първи на балканите по каквото се сетиш, също така имахме доста повече суверенитет от сега. Тодор Живков не спестяваше критики към Москва, когато не беше съгласен с тях. Сега сме васали и марионетка на Запада и сме първи във всички негативни класации, нямаме икономика и отбрана. Суверенитетът ни е =0.

52

Анонимен

преди 5 години

Рускотурската империя набута над 1 млн. талибани в Европа !

51

Анонимен

преди 5 години

Руската КГБ русоcвинка храни от бозките си cвинчетата бебета ХАМАС, ИДИЛ, АЛКАЙДА, ТАЛИБАН, ХИЗБУЛА, БОКО ХАРАМ и всякакви продажници от сорта на Cидеров, Каракачанов, Мари льо Пен и всичката останала националистическа cган в Европа и света.

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Единственият, който може да се справи със заплахата Русия... - е Президента Плевнелиев...

49

Анонимен

преди 5 години

Тези оллигофрени не разбраха, че Русия унищожи ИД и спаси Запада за пореден път от техните собствени чудовища, които Запада си създаде и използваше срещу Русия и нейните съюзници.

48

Анонимен

преди 5 години

До БългаринИди да се хвърлиш в някоя по дълбока река. По-големи исторически лъжи с толкова малко думи не могат да се изрекат. Сега щеше да те ядат гаргите в Сирия ако не беше Англия защото щеше да си руски поданик изпратен на война от руския самодържец Путин.

47

Анонимен

преди 5 години

Русия е самата Ислямска държава, тъй като е нейн пряк наследник, в конкуренция със Саудитска арабия !

46

ударник

преди 5 години

В Англия има 15 атомни електростанции. 15-20 ракети Калибър, изстреляни от кораби и подводници, ще са напълно достатъчни да унищожат безвъзвратно Англия!

45

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Единственият, който може да се справи със заплахата Русия... - е Президента Плевнелиев...

44

Анонимен

преди 5 години

България е съдена да се лута между империите. Турция, Русия, Англосаксия. Левски затова е бил против и е викал "който ни освободи, той ще ни пороби". Колко прав е бил но никой не го е чул. Стадото е мучало във възторг. Народа го предаде и го остави да го обесят заптиетата. Предателски народ, подлизурковски. Народ без достойнство, гледа все да коленичи. Не ми пука за Англия защото са империя, те нямат робска психика, а ГОСПОДАРСКА психика като руснаци, немци, американци. Ние сме малки и смазани.

43

Въпроси има ли?

преди 5 години

Да живее ГРУ! Без ГРУ нямаше да има мюзикъла "Скрипали", нямаше да има повод за истерични русофобски припадъци на Терезия Змейска, Донката Трумп нямаше да е американски президент, Хитлъри нямаше да е бясна, че е загубила президентските избори, пожарникарят нямаше да е министър-председател, и Брекзит нямаше да го има! Австрийският полковник, ако такъв изобщо съществува, нямаше да стане известен! Забравил ли съм нещо?