106

Анонимен

преди 5 години

И аз не виждам никой - само пенсионери и внучета.

105

до к.117

преди 5 години

До АнонименНаправих си труда да преброя колко хора на средна възраст са на снимката - девет човека. Ти да не си завършил Помощното училище - Вършец? Или си КАТаджия и започваш да броиш от 20 (лева)? Ами *** при шефа на КАТ -София град. Той може да брои до сто.

104

Цецко

преди 5 години

До до ген.РадевЕдин председател на ПГ на управляваща партия е специално заделен от Падишаха да следи всички изяви на президентското семейство. Той се опита да уязвява словесно президента, но пусти словесен капацитет е малък и го прави смешен за хората. Така ли? Злопаметният политик впрегна в действие КАТ и сега дебелоглавите всяка седмица спират колата на президентшата и я засипват с фишове. Да се знае, че бившият министър на МВР и чрез милиционерите с палките ще тероризира генерала президент!

103

Анонимен

преди 5 години

Нито един в трудоспособна възраст на снимката.

102

до ген.Радев

преди 5 години

Г-н президент, Вие не знаете ли, че едно от основните задължения на дежурните от КАТ сержанти е като им се съобщи номера на колата, с която пътува през деня президентшата, е леката кола да се спре, водачът й да се глоби и новината веднага да се разтръби чрез послушните медии? За какво издигнаха Маджо Маринов от гл.секретар в министър на МВР? За вярна служба на един бивш министър на МВР и понастоящем водач на ПГ! Нали той буквално преди 2-3 дни каза, че президентът кара в насрещното платно!

101

Защо лъже

преди 5 години

Каква режисура в Харманли ?! Нямаше ли ПТП при което баща му не даде предимство и блъсна инвалид ?! Защо Радев лъже ?

100

Анонимен

преди 5 години

Абе Радев!Ти не можеш да говориш.Жена ти не може да шофира.Вие не сте за Шенген, а и за в Европа.Ходи карай Грипени!

99

Деси

преди 5 години

Стига ми завиждахте.! ! И Вие да имате такова същото между краката - и Вие ще сте като мен !

98

просто човек

преди 5 години

Аз ли не съм разбрал?Законите не се ли отнасят и за съпругата на президента?Ето от къде идва корупцията.Рибата както казват се вмирисва от главата.

97

избирател

преди 5 години

Вместо да се оправдава, да вземе да свърши някоя работа.Все пак получава заплата. Аз ако не свърша никаква работа две години ще ме уволнят. Този президент е един лош пример.Докога ще го търпим с постоянните му изцепки?

96

Алеко

преди 5 години

Пантелейчо, оправи си правописа бе, момче. Много грешки имаш.

95

Винету

преди 5 години

До Тангра. Ох, тази басня я четем от началото на 2013 - край, отиват си, малко им остана, изритахме и т. н. Сега сме краят на 2018. Продължавай.

94

Анонимен

преди 5 години

Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из СофияГосподин Резидент съпругата ви не е автоджигит, съпругата ви е изключително проста ***. Гладна и нахална въшка изпълзяла на челото, това е съпругата ви.

93

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Има си хора за президенти и хора от народа, *** що така българите все бъркат категориите?Отговор: Щото в България всеки може всичко! Страна на неограничените възможности. Стругар прави бизнес империя. Служител на НСО става премиер. *** от Крушовица .... трам па ра рам и тн. А па военен става президент. В нормалните държави ако президента е генерал, то имаме пуч. В България е нормално президента да говори на срички, като премиера и т.н.

92

Анонимен

преди 5 години

Човека от народа да извика цялата рода на пир в президенството хахахах

91

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Радев е уникален президент. Не само защото е честен и мъдър но и защото Г-н Радев много умело владее българският език. Неговите изказвания са задълбочено мъдри със словоред на който дори Вазов би завидял! Напред и нагоре Г-н Президент. Народът е със вас в благородният ви път!

90

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Искам да предложа всички роднини на Президента на РБ да се охраняват от НСО.Ако охраняваха баща му, ония нямаше да може да му блъсне мерцедеса, без Деса.

89

Анонимен

преди 5 години

Всеки българин - президент!

88

Анонимен

преди 5 години

Баси, то голям кеф да си президент. Нищо не правиш и за това никой не може да те обвини в нищо. Можеш да си плюеш по когото си искаш и той не може да ти го върне. И най-готиното е че за това ти плащат 11,000 лева. Е, малко се дънят роднините ама ще набием канчето на тоя дето ги е хванал в крачка и на медиите дето го раздухват.

87

Един от Дивия Запад

преди 5 години

На снимката колата на НСО(що винаги са мерцедеси? Щото е чиста рима на Деси?) е паркирала или спряла на кофти място. А службата е на подчинение на Президента, който явно иска да знае кво прави Деса от Мерцедеса ежесекундно.В този смисъл Катаджията трябва да се накаже, щото възпрепятва НСО лейдито да си гледа работата.