45

Анонимен

преди 5 години

Църквата е създадена от ЕЛЬОМЕНАТИ!

44

Анонимен

преди 5 години

Какъв е проблемът? Откраднал ли го е мерцедеса? Или е продавал наркотици да го купи. Ако е от даренията за църквата тогава какво ви притеснвява. Парите са дадени на църквата доброволно от вярващи или просяци светци, това какво прави църквата с тези пари си е нейна работа, да не сте някакви съсобстеници или съоснователи на църквата, че да държите сметка на дядо поп за какво е похарчил собсвените си пари с които е упълномощен законно да разполага?

43

c4n0puS

преди 5 години

Как може да сте толкова слепи - ЦЪРКВАТА е създадена от ЕВРЕИ да се заиграват с вярата ан хората и да ПРАВЯТ ПАРИ ОТ ТЯХ... Хора опвавайте се на вярата си, зачитаите си божествата, абе правете там каквото правят вярващите - АМА НА ПОП ВЕРА НЕМАЙТЕ

42

Анонимен

преди 5 години

Каквато ни е църквата, такива и служителите. За народ, който влиза в храм на Великден преди да се наплюска с агнешко си е перфектен митрополита с С класата. А ако има оравомощия да продава имоти на църквата ще си купи и вила в халкидики скоро

41

Православен

преди 5 години

Авторът е достоен за съжаление... Пожелавам му да иде поне веднъж на църква!

40

Анонимен

преди 5 години

Християнството е учение,което ни учи че сме подваластни единствено на Бог,и на никакви религии.Христос е казал че който търси Бог в Храма,не ще го намери,там има само крадци на вяра и души.По Христовото учение,тези всички са за Пъкъла,че те не могат да изпълнят и най-малкото та да бъдеш последователи на Истината.Не Мерцедеси,...самолети да карат ще плащат за лошотията си пред ,,началника'',него никой не може да заблуди и излъже,даже и ники-тариката.

39

Анонимен

преди 5 години

"Исус е дошъл при миряните с едно магаре, а мутрополита- с 400 коня. "Освен това Исус е казал:1. Не съдете, за да не бъдете съдени; 2. защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.

38

Ludoto Lenche

преди 5 години

.kakvito ni " patriotite " ...takiva ni I popovete !!! Diado Dobri e SVETETS !!! TEZI SA SATANI !!!

37

Александър

преди 5 години

Запомнете след време тоя ще го пържат в Пъкъла. Насън ми се е явявала баба ми и казва че там в отвъдното е голям ужас,същества високи колкото десет годишни деца яко налагат бой...Па дали е така не знам....

36

Ludoto Lenche

преди 5 години

...v Balgaria vsichko e naopaki .polititsite sa nagli ,popovete sashto .strahotna "darjava " ! Rai za prestapnitsite I rodootstapnitsite !!!

35

ДЕДО ПОП НИКОЛАЙ

преди 5 години

Днес е хубав ден. Ходих до София с новото лимузина МЕРЦЕДЕС, Бог да ми я пази колицата. Отчетох парите пред Неофит, врътнах му едно дудуче, са ще се прибера ще малкия син на игуменката, ще се изтропам, ще се прекръстя 3 пъти поне съм се прочистил, ще тегля една майна на вярващите понеже ми пълнят шият и ще легна да почивам....

34

Анонимен

преди 5 години

Закриити ги тез царкви с тес попи.

33

Анонимен

преди 5 години

Забрави прабългари а за тнагра, стана българи... И стана тя, каквато стана аааа...

32

виготура_вигопрасна

преди 5 години

А дедо поп сигурно си вика да го дуфате през мокър чорап....ахахахахаааа...

31

Анонимен

преди 5 години

ole mnogo iasno, choveka varti golemi pari nqma da hodi kat proshliak

30

Анонимен

преди 5 години

Да проповядва смирение после

29

Анонимен

преди 5 години

Тоя е по голямо перде и от Курнелка,знае си,че е по добре ,сега в Рая,а не вАда в някакво необозримо бъдеще!Така де,да вземе СВ. Петър да сбърка,и да го прати в Ада,какво правим после?

28

В нарушение

преди 5 години

на последната снимка се вижда че лимузимната прави обратен завой на непрекъсната линия, което е нарушение!!! някой ще се сезира ли или тея не важът за негово.....?????

27

Анонимен

преди 5 години

Ако им забранят Мерцедесите и луксозните вещи ще останем без свещенници .

26

Анонимен

преди 5 години

Исус е дошъл при миряните с едно магаре, а мутрополита- с 400 коня.