97

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, свикнахте ли, западните лицемери ?

96

Анонимен

преди 5 години

На руснаци визи не трябва да се дават.

95

Анонимен

преди 5 години

Не е забранена частната армия в Русия има си закон,лъжци от днес бг. Както и в САЩ не са забранени.

94

Анонимен

преди 5 години

На джуджето тарикатлъците цъфнаха.

93

ОФ

преди 5 години

Моля, не търсете трилъра на Фредерик Форсайт "Денят на чакала" нито в своята, нито в публична библиотека. Той е подробен наръчник на младия терорист и няма да ви научи на нищо градивно и позитивно.

92

Анонимен

преди 5 години

Ами хората искат да си имат пенсия, а и някой да им погледне семейството, като ги свитнат на фронта. Сега на тези 5-600 души дето американците им скъсаха шортите в Сирия семействата им нищо не получават. А и като така нередовни, като ги видят и ги трпят без замисляне. Ако са редовни, все пак е Руска част, ще се замислят.

91

Загрижен

преди 5 години

Сега разбирам защо се спомина генералчето от ГРУ....

90

xej

преди 5 години

Хе хе размечтахасе американците някой да убие Путин. Ако е възможно да е руснак. Така ще кажат -Народа на Русия се разбунтува. Нали ви казахме че е гад.

89

adam

преди 5 години

Ша поварна од таз чафутскиа пропаганда. Жалка е

88

Fff

преди 5 години

Искат легитимиране пред света!!!Защо да не би да са нелегитимни?И защо частна фирма трябва да има държавни привилегии...защото това не са частни армии а са фирми които предлагат специални услуги....плащат си данъци и т.н. Това е капитализъм, не може частна фирма да има държавни привилегии особено ако това е заложено в законите на съответната страна.....и коя ще е тая международна организация която ще диктува законите в една суверенна държава..

87

Хххх

преди 5 години

Спрях да чета когато стигнах до абревиатурада DW

86

Анонимен

преди 5 години

Не искам да чувам нищо против този велик държавник от разни поклонници на Цеко пъпеша и Боко тъпата тиква.

85

Анонимен

преди 5 години

Путин може да е всякакъв ама поне му пука за хората, които са го избрали за разлика от ЕС там е обратното.

84

Обективен

преди 5 години

Хайде моля, нека използваме правилната терминология и да заменим "те не съществуват" с правилния термин "ихтамнети"

83

СЪОБЩЕНИЕ

преди 5 години

До ВЕРНИТЕ НИ СЛУГИ През следващите 3 месеца , заплащането на 5 цента всеки коментар, ще бъде прекратено . Това е последица от невъзможността ни да обслужваме дълга си , лихвите по него и натрупания бюджетен дефицит дефицит , в рамер на над 800 млрд !!!! долара . Обяснявам за част от слугите ни ->>>пише се 8 с 11 !!!!!! нули зад цифрата . С две думи - няма пари ,не че не можем да си печатаме - ама ще ни се карат , става все по-трудно да баламосваме света .Главен Кравар ......... / подпис /

82

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И мене. Ама да му е немит. Обичам да е сиpeнясал.

81

шматка

преди 5 години

Нещо не си разбрал смисъла на частните армии.Използват ги там където политически е неуместно да се използва официална армия.Казват му задкулисни игри.В Украйна кой се бие според теб щом не е руската армия.Явно хохлите сами се трепят

80

Анонимен

преди 5 години

Откакто Руснаците влязоха в Сирия, американските и израелските гейове се изнесоха като бити ***..расти, от Сирия. Руснаците изтрепаха МНООООГО американски спец части, израелски и английски инструктори и също такива спец части. Щом руснаците изкараха големия ***, американци, англичани, и евреи се разбягаха вече казах как, като бити педера....сти.

79

Гунчо

преди 5 години

Поредната партенка...

78

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Абе, не е чак толкова бавно...