102

Зозо

преди 5 години

До До зозоХаповете веднага :))))) Какви армии бре? Тук пари играят. Италия си ползва газ от Африка, Гърция на 40% втечнен газ. Ако не през БГ Путин ще пренася газта в чанти до Германия :))))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 5 години

Не знам какви тръби ще минават и какво ще тече, със сигурност обаче обикновеният българин нищо няма да спечели - само ще плаща. Ще спечелят само една шепа алчни мошеници.

100

Анонимен

преди 5 години

немога да разбера защо се плюнчатнали първо трябва да разберем какво ще напишат на банкянското ме.кере от краваршингтон и тогава да коментирамехората си имат наместник който никога не се е интересувал от това къде е интереса на българия той винаги защитава интереса на краварчетата така че стига плюнки на празен стомах

99

Анонимен

преди 5 години

*** е главоч виж Доган ефенди си знае интереса и АЕЦ правят бьлгарите нямат пари за газ едвам за вьглища намират така,че транзитните такси ще ги обира Бойко Борисов и ще ги изнася зад граница в офшори

98

Анонимен

преди 5 години

Д112. Колкото и да е голема една дупка на червения плащат ще реши големината.

97

До зозо

преди 5 години

Недей да плещиш глупости. Русия като държава е не само голяма като територия, но и с мощна армия. Как може да напишеш, че била клекнала пред пожарникаря Бойко??? Путин се съжали над България или гърците не ги харесва особено и затова няма да минава през Гърция.Дано не се ядоса да промени решението си, защото ако беше Тръмп на мястото на Путин да решава за тръбата, тя щеше да мине през България през крив макарон. Щеше да ни прецака и 10000 снимки на Тръмп с Бойко нямаше да помогнат.

96

Не се знае...

преди 5 години

На мен малко ми напомня на тръбите на топлофикациите. Минава ти през собствеността, а те карат да плащаш!!! Да не е такава и таз тръба такава-минава през цалата старна и накрая да плащаме на Газпром?? Не е лошо да ни дадат по-вече информация, кой има някаква полза и каква?! Ако за България нама ползи, да я строят откъдето искат.

95

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоКак Марулке снощи май бая "тръби" си праила?! Руски викаш а?

94

Зозо

преди 5 години

Комунягиии, пак ще ви кажа, Путин въртя, *** и накрая пак на Бойковия :))))Как фалирала Гърция и фукара Италия ще извадят пари за руски тръби А??? Най - евтино е през БГ, така че стиге спамихте фантазии. Иначе през Луната газта до Германия :))))))))))))

93

Анонимен

преди 5 години

До Зозокако Марулке ти ли си?

92

Зозо

преди 5 години

До 999Хохохохохохооо, ще мине викаш през Македония, ама там много лошо бият американците бре, и в Косово бият .... въй, въй, въй ....... много бой!

91

Анонимен

преди 5 години

вероятният маршрут ще Гърция , Италия през Франция за Испания и Португалия . всички други приказки са разпъване на ориенталски локуми .

90

Витяз

преди 5 години

Отново великодушно ще помогнем на заблудените си, природно глупави братя българи. Срам ни е от вас но не можем да си избираме роднините за съжаление!

89

Зозо

преди 5 години

До гошо тъпотоЩе мине през Македония кога ти цъфнат налъмите! А през Косово ще мине ли :))))))))))

88

Щирлиц

преди 5 години

Още един експерт на хранилка в американското посолство.Айде скрити се вече,стига се гъ...все.

87

Веско

преди 5 години

Аве нали на американски газ щяхме да минаваме...там с корабите щяха да ни го носят ко стана?

86

Анонимен

преди 5 години

Русия бърза да превари влизането на Македония в ЕС. И да си пуска тръбата. Но тая работа насила не става .Каквото каже ЕС. ТОВА Е . Населението е 550 000 000 души.

85

пп

преди 5 години

До 75 ОйТо и затова трябват хора , че като се напънат да съберат нормално количество газ. А ние както намаляваме и там няма да се справим

84

Анонимен

преди 5 години

Първата тръба на Турски поток се свързва с турската газопреносна мрежа и ще доставя 15.75 млрд.куб.м природен газ. Втората тръба със същия капацитет се строи до турско-гръцката граница. Има ли все още някой неразбрал?Евентуално може да има и трета тръба, която ще поеме нанякъде, но не сега

83

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА България заради утрепките които в момента ни управляват не взема сама решение,а чака какво ще кажат и заповядат от сащ и израел