45

Долно нагорнище

преди 5 години

Некорумпирани депутати

44

Анонимен

преди 5 години

същият професор е сред взелите законово решението банките да отпускат кредити без обезпечение и знаете после какво стана...хиляди станаха кредитни милионери...сега пък лобира за партийните милиони...

43

Отговор

преди 5 години

До ГостСърдечно благодаря! И като допълнение: НЕ ВСИЧКИ (останали в т.н. Държава България) сме ***.И/С-ЛАБОУМН.И. И тук важи българската поговорка: "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ!", само, че все още има хора с ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ!

42

Василев

преди 5 години

В политиката няма справедливост и морал, това си го избийте от селските закостеняли мозъци!!!Или си политик, който има сиво вещество и прави така, че твоето сиво вещество вкарва добавена стойност в националната икономика, независимо по какъв начин,със закони, с идеи, с организация, с реформи , с инвестиции, или отиваш като нармален човек, да се занимаваш с това , което можеш и умееш!!!Животът е жесток селяни прости, пак не сте си научили урока!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!

41

гост

преди 5 години

До ОтговорМного правилен съвет, но е малко късничко /този професор затри толкова години надържавата и народа/ , трябваше доста по-рано да му го дадете. Поздравления за съвета!

40

Анонимен

преди 5 години

То и ченгетата трябва да получават повече пари, за да няма "И какво правим сега?", и журналята, за да не пишат платени статии, и учителите за да не рекетират родителите, и хората в сферата на услугите, за да имаме хубаво ниво на услугите, и всички за да тръгне въобще тази държава на някъде. Иначе се обезлюдяваме и то с някакви невероятно бързи темпове.Грешката на народа е, че не проля кръв на комунистите, както стана навсякъде другаде. И докато комунистическата зараза седи, няма да има оправия.

39

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам защо народът е корумпиран, а политиците - Не! А най-корумпирани са пенсионерите, защото държавата им дава малко, а олигарсите се натискат да ги подкупват! Машаала Маце, евала Слави!

38

Анонимен

преди 5 години

Алчността е ненаситна.Тъй, че субсидиите няма да направят никого независим, а още по- алчен.

37

Отговор

преди 5 години

Професоре, ако това, което си казал наистина го мислиш... КУПИ СИ ЕДИН ПИСТОЛЕТ И СЕ ГРЪМНИ! А ПО ЕВТИНО ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ - ВЪЖЕ ЗА ПРОСТОР (струва само 3 лв.) И СЕ ОБЕСИ НА ПЪРВИЯ ЕЛ. СТЪЛБ!

36

Василев

преди 5 години

Системата и икономиката е такава, че няма начин депутатите да не вкарват лобистки закони на големите едри бизнесмени, защото те развиват икономиката,плащат най-много данъци, и съответно дават работа на най-много хора!Така е в целият свят и в нормалните цивилизовани страни!Стабилни са тези държаваи и икономики, които имат национален капитал, който движи тежката индустрия,машиностроене,металургия,химическа индустрия!България беше разпродадена и аутсорсингирана!Животът е жесток селяни!Винс!ЦРУ!

35

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

1лев. Добре казано заради ръкоплясканията на публикатаЕй първосигнални, за един лев ще се нароят Бончевци бонбончевци, всеки олигарх, ще си има партия за лична употреба. Дреме му на Борисов за 1 лев.,1,5 милиона ще влязат в касата на ГЕРБ, питам какво ще правят малките партии? То хубаво популизъм, ама всичко все пак си има някакви граници!

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА останалите 7 млн. трябва да са честни и да работят за мизерни заплати, иначе... Кой е казал, че трябва да работите. Да се работи беше задължително при социализма, сега сме капитализъм и демокрация - най-съвършената систеам, никой не е измислил по-добра. Никой не те кара да работиш, ако искаш работи, ако не ти харесва ниската заплата която ти предлага работодателят не работи, не подписвай договор за тази ниска заплата, кой е казал, че трябва да работиш за мизерна заплата?

33

Анонимен

преди 5 години

Не бях чувал по -чистосърдечно признание за корупция !!!!Бравус ,Боко ! :))! !!

32

Анонимен

преди 5 години

KA NEMA DA SA KORUMPIRANI BALGARSKITE DEPUTATI-TA TE POLUCAVAT PO-MALKO OT EDIN SHOFIOR NA TAKSI,KOITO POLUCAVA 8-10 000 LV,PREZEDENTA,KOITO S GENA MU SE DVIGI V NASRESHTNOTO-11 000 LV-S PERSONALNI PRIVILEGII EDIN KUP,POLUCAVA 4 PATI POVECE OT EDIN NARODEN IZBRANNIK.

31

Василев

преди 5 години

Заплатите ги дава бизнеса и реалната икономика, на всички хора в това число и на депутатите!Депутатите трябва да помагат на бизнеса, а не да пречат и да удрят малките хора с малкия бизнес!Когато расте икономиката и се увеличават спестяванията в банките, това не винаги означава , че повече хора са получили повече доходи!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Уникална логика, ако не ни давате достатъчно високи заплати, ще бъдем корумпирани. А останалите 7 млн. трябва да са честни и да работят за мизерни заплати, иначе...

29

Нископлатен

преди 5 години

Предлагам да изберем БСП които да въведат прогресивен данък както е на Запад в белите държави при капитализма. Там със средна заплата вече плащаш 40-50% данъци и осигуровки и държавата чрез социалните механизми преразпределя парите на бедните. Това означават тук БСП да наложат данък от 1800 лева вече да се плащат 40% данък и осигуровки, над 2000 - 50% и парите да се преразпределят на тези с 600-700, така ще има уравновиловка както на Запад при капитализма при белите държави.

28

ундарталец

преди 5 години

Верно. Требе депутатините ни и президента да имат европейски заплати и стандарти. Партиите също,иначе как се праиат избори ве?! Раята да се радва, защото има хора в Афрука, де умират от глад. Тук гладни има ли?КОЙ гладен? КОЙ иска пари и високи заплати? КОЙ иска и той да е европеец? Веднага да си даде данните! и,,,,,,

27

номенклатурчик

преди 5 години

Какви 11 лв. дайте ми участие в Техноимпекс, Техноекспорт, Лукойл, Топлофикация Енерго и аз сам ще се определя от коя партия да съм.

26

Анонимен

преди 5 години

1 лев!Добре казано заради ръкоплясканията на публиката но само празни думи защото никога няма да стане!