202

Анонимен

преди 5 години

Това нещо на снимката някой може ли да каже от какъв пол и произход е.

201

Chefa

преди 5 години

Тя е била в магазина,естествено не в колата.Президентша е това, какво значение имат тук някакви правила.Любовницата на шефа,те се ожениха малко преди президентските избори.И тива е нещо ново в политиката?Помия.

200

Анонимен

преди 5 години

ТАКИВА ЖЪЛТИ СТАТИЙКИ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА АУТСАЙДЕРИТЕ ДА СИ ИЗЛЕЯТ МЪКАТА, ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА И ПОНЕ МАЛКО ДА ПРЕБОРЯТ КОМПЛЕКСА СИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ-НО...НЕ ПОМАГА. ПАК СИ ОСТАВАТЕ АУТСАЙдЕРИ!

199

Анонимен

преди 5 години

До С Ъ Д И ЯОт такива червени съдии сме на тоя хал.

198

Митев

преди 5 години

До АнонименЗащото да напишеш : извинете, съжалявам, повече няма да се случва и да го направиш се иска интелект, скромност, и топки. Май на това първо семейство ( що за тъпня е тази фраза) му липсват тези неща. И те ще си отидат без следа.

197

С Ъ Д И Я

преди 5 години

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ПРОПАГАНДНАТНА МАШИНА. НИЩО НЕ Е ДОКАЗАНО НО НЯКОЙ Е КАЗАЛ И ХРЪТКИТЕ ГОНЯТ !!!!

196

Анонимен

преди 5 години

Деса не е арогантна, тя е невероятно арогантна

195

c4n0puS

преди 5 години

И лошата реклама, пак си е реклама... Май не се усещате че придаваме важност на един самозбравил се човек, без никакво чувство ии срам... *** с велосипед=Президентша с мерцедес.

194

Бонобо

преди 5 години

Моля за извинение! Да се чете F-16, F-15. F-18!...........До 220Ти защо се правиш на интересен? Ясно е за кого се отнася, но рейтингът му ще е висок, несравнимо по-висок отколкото на когото и де било от опонентите му.

193

Ира

преди 5 години

Ту баща му, ту жена му, престанете. Махленско. Огледайте се на улицата и намерете пешеходна пътека без паркирала кола. Но там свенливо преминават, гък не казват, защото не смеят, а срещу Радев вият. Кисело е гроздето обаче.

192

Анонимен

преди 5 години

До ГОТВАЧ------------------------------Тук става въпрос за Радева,не за Радев.

191

ГОТВАЧ

преди 5 години

АЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ. РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ. ЗАВИСТТА КЪМ НЕГО Е ОГРОМНА.........НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГА ДЪВКА !!

190

AZ

преди 5 години

Преди година отново имаше скандал с Деса Раева. Пияна зад кормилото на мерцедес на НСО фучеше със 100 из София. Случаят естествено се потули.

189

Бонобо-II

преди 5 години

..попадна на мерника. Радев е летял на десетина вида самолети, между които F-116, F-115, F-118, Rafale. И срещу тази боец веднага скокнаха разни меки розови дирници, меки кунки, ощракани бърборковци. В резултат - Радев светкавично натиска гашетката и дава къс и точен откос! Мърльовците са стреснати и изненадани, не са виждали истински мъж! И почва да го ръфа цяла глутница. Ама нищо не могат да му направят! Нито Б.Б, нито "човекът с особената форма на главата".Само се излагат!Намериха си майстора

188

анонимен

преди 5 години

На физиономията и е изписана арогантността! Айде стига сте ни занимавали са тая нищонеправеща женица!

187

Бонобо

преди 5 години

Гледах едно филмче на Тома Томов за летеца Румен Радев. Снимано бе вероятно с Pro Go, монтирана пред пилота, а той бе помолен да си вдигне "наличника". На мен ми се зави свят, като гледах какво правеше земята под самолета (Миг-29)! При някои маневри от G-тата лицето му ставаше неузнаваемо - носът и бузите му се изместваха! За това трябват стоманени нерви, мигновени рефлекси, здрави ***! В Крайна сметка, надхитри "противника", също такъв блестящ български орел и...натисна гашетката, като онзи му

186

Време е

преди 5 години

Дългата Деса да спре да ходи за магданоз с мерседес и охрана. Иначе втория мандат на Резидента им се утича у Перловска... мдаа

185

За 210

преди 5 години

Селска Пепеляшка?!По-точно е селска пръчкаАрогантно парвеню родено в поанелка и яхнала Мерцедес за наша сметка

184

Курти

преди 5 години

Песента "Ти си Супер Жалък" да се направи химн на БГ. #ТисисуперЖалъкХимн

183

Анонимен

преди 5 години

Нагла и арогантна