41

Московска заръка

преди 5 години

Бялата Златка има заръка от Путин да влезе в Европарламента и там да плюе заедно с Льо Пен и други на тоя акъл против ЕС...затова играе ва б,анк, не го интересува следващия парламент, важното е да се докопа до Европата...

40

до 35

преди 5 години

Успяха да заличат , все още не напълно , личността у хората , за да остане само индивида .Абсолютен интелектуален геноцид , по-лош от физическия.с

39

Анонимен

преди 5 години

Не дай си Боже този индивид да стане европейски депутат.

38

Стъни

преди 5 години

Волен е наясно , че кракът му в Парламента повече не ще стъпи и последния му ход за лежане с мн. пари е евродепутатството. Разбира се , че е недоволен -той се настоя , като" обикновен/ ***/ депутат" , но му орязват мерака за необикновен/ сложен/ депутат.Волене, твоите комерсиални планове години заблуждаваха някои от народа , но истинското ти лице сега лъсна , като тиган на месечина.Какъв патриот си ти ? Далавераджия, фурнаджийска лопата,марионетка на ДПС.

37

Анонимен

преди 5 години

До 35Успяха да превърнат индивидите в консуматори и толкоз . Без душа-иначе няма да могет да ги управляват.то затова е и борбата по всевъзможни начини за потискане на Аз-а , съзнанието и самосъзнанието на индивида, за да го превърнат в един *** атомизиран елемент, досущ като пчелата от кошера, която продължава и продължава да събира прашец, въпреки, че кошера отдавна прелива от мед, но тяма няма мозък и съзнание, за да "прецени", че върши нещо крайно неразумно и нахалос, а харчи енергия

36

sofeto

преди 5 години

"Оправи" България и сега е "мераклия"(най много са на този свят) да оправи и ЕС!!!

35

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Волен скоро няма да е и един...*** депутат в българския парламент.Както върви от доста време,партийката му се е свила в...кибритена кутийка и самостоятелно клони към...нула.За това е...нервен и коалиционите му авери го усетиха и го вземат на...майтап.

34

Анонимен

преди 5 години

Всичко отдавна е пари .Нищо повече няма .Приемете го и толкоз.Тия дето са решили да е така в света не ги и познавате щото е било преди векове.Успяха да превърнат индивидите в консуматори и толкоз . Без душа . Не било лесно ,но успяха .На последните в мисъл ни е трудно да приемем тази матрица ,но е така .Мъчно ни е ,но на тях не им е мъчно .

33

Анонимен

преди 5 години

Условието: Подкрепя вицепремиерката и става водач за евродепутат-национален протест ще има, ако тоя тотален *** лук стане евродепутат!ако винкела и шкембе войвода уважават себе си - няма да го подкрепят тоя най-мразен от всички т.н. политици!

32

Анонимен

преди 5 години

Цялата патриотщина на Сидеров лъсна, един мандат евродепутат и живота ти е оправен. Има ли още заблудени да гласуват за ОП ? Всъщност мога да задам въпроса и така, има ли още заблудени хора да гласуват за партиите които са в момента в България? Всички партии са изчерпани, затънали и прогнили в корупция, единствено ги вълнува власта и парите, на никой не му дреме за народа. Снощи видяхме и измисления Слави, трябват ни млади образовани хора да милеят за България.

31

Един от Северозапада

преди 5 години

На мен ли ми се струва, или от както е във власта, баш атакиста заглади косъма, и направи бузки? А го помня, от годините, когато ходеше да агитира по честа, и охраната му беше едва ли не от хора, изглеждащи като клошари...Има един машинен елемент в техниката-самонагаждащ се лагер се нарича.Тоя е такъв...Да сте чули скоро нещо за златото на България, за американските военни бази, да сте чули да плюуе по Баце, както преди? а 1000 лева пенсия и минимална заплата да споменава? Хвана го амнезията и т

30

Мечтата Брюксел

преди 5 години

Дайте Брюксел ,Брюксел ми дайте." Депутатлъка стана като средното и висшото образование ,само че да си в Брюксел вместо в ки/рливата София ИМА СМИСЪЛ! Българският парламент да влезеш е трамплин към парламента в Брюксел.Сега разбрахте ли след 30 г защо ви накараха да влезнем в ЕС ,защото там е голямата лапачка.Вие какво мислете че работи евродепутата ,че създава закони? Това са просто едни мъпети които им дават пари за да казват да или не по скрито приети директиви и закони те не знаят за какво гласуват.ХЕР Волен видя че дори пр/остия до/ду/к Бареков е по добре от него защото стана ев

29

Анонимен

преди 5 години

Той е един открит руски агент / и уж български патриот/ във властта, изместил българските агенти при патриотите

28

Анонимен

преди 5 години

з това ви го казах още преди месеци, ама вие не вярвахте. Воленчо иска да евродепутатството да бъде венец в неговата бурна и неадекватна кариера. Всичко се диктува от младата му женичка. Откакто се ожени, само за пари е отворил уста и други работи.

27

евродупеДат

преди 5 години

До Анонимен 24Ми какво искаш от един политически семкаджия!?Като искат серсемите да си го избират,няма проблем!Само ме е страх да не почне да краде бравите на европарламента!

26

Yoan

преди 5 години

"Аз съм един *** депутат"" - да си *** е разбираемо, но да си *** депутат би трябвало и избирателите ти да са прости и глупави.

25

Анонимен

преди 5 години

До ined 22Паун Бареков е "филолог" човек, лингвист - сиреч, изящна душа, и е изключително полезен за българо-нубийската кауза - за разлика от Гого Пирински, Плъхчо Станишев и Пепо Курумбашев, които упорито медитират на попрището на безмълвните "мъдреци".

24

Анонимен

преди 5 години

За тоя никакъв Брюксел да си ходи в Москва.

23

Анонимен

преди 5 години

Та значи човека го интересува евро депутатското място. А пък това че хората гласували за него очакват да прокарва политики защитаващи техните интереси е без значение.

22

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е да си депутат, ама друго е да си евродепутат! Нали толкова радее за Россия, защо не отиде при ***!?