173

Анонимен

преди 5 години

В Сащ всеки не осъждан гражданин може да си купи 12,7,99 мм Барет от супер маркета в русия дори за спец частите им е дефицит

172

Анонимен

преди 5 години

Както казваше Рейган (знам че пияндурите имат пушки много пушки сега ще ги накарам и да дядът пушки )

171

Анонимен

преди 5 години

Само за едно десетилетие Путин превърна Русия в най великата държава.Евала.

170

sofeto

преди 5 години

Пожелавам на *** цял живот с танкове, атомни ракети и калашници да закусват и вечрят. Честито да им е!

169

Анонимен

преди 5 години

До 193 абе първия път и ние очаствахме и бая шутове ядаха рашките в чуторитеси Накрая дори ние им издиктувахме датата за капитулация Факт

168

Анонимен

преди 5 години

То дори каубойското опълчение е по добро въоражено от масовата руска армия ако трябва да сме обективни

167

Анонимен

преди 5 години

Така си раздвижват икономиката и създават работа на хората. Във военната/уръжейната индустрия са заети най добрите специалисти от всички области.ВсичкиГолям развой, голямо нещо а дори стрелковото им оръжие още е базирано на АК.

166

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни 14 годишно момиче от Сафоново Смоленска област изпратило писмо до Путин за да му разкаже за ниската заплата на майка си работеща в местната болница. Момичето имало нарушено зрение в училище го тормозили и наричали Циклоп. Като разбрали в болницата извикали майката и и се накарали. Вчера момичето се самоубило.

165

Анонимен

преди 5 години

Пита се: КАКВО ПРАВЯТ НАТО и шефовете им-САЩ, около границите на Русия?Има ли руски войски около американските граници?После, да не кажете - ех, тая Русия още по-огромна стана!Два пъти я нападат, искат трети път да си счупят тъпите, но безкрайно алчни тикви!

164

Анонимен

преди 5 години

Като не могат да купуват американски чипове ясно че руската техника ще е на ниво 19-ти век, щото дориКитай ползва американски чипове и електроника за техниката си.Русия - капуутен ;)

163

Анонимен

преди 5 години

Ние тук си седим и мрънкаме за цената на бензинеца докато сме в задръствания....но някоя ситрин ще се събудим от прелитащи руски изтребители и ще научим, че руската армия е близо до Мюнхен, а китайците са окупирали половината Америка и се водят ожесточени сражения с местното каубойско опълчение.Светът дами и господа, лека полека си отива към бой!

162

Анонимен

преди 5 години

Ако смяташ 43 годишния танк Т90 Б за модерен Джуджи ( щото по ново нямате ( .оная арматурна недомислица Армата ще я дялате до към 2027 според Шуйгуто( бая оптимис ама карай )

161

Анонимен

преди 5 години

Опита от Сирия (( най вече паническото бягство на 700 руснаци без да (броим и сириците )от палмира от има няма 200 брадати ФАКТ

160

Анонимен

преди 5 години

Ватенки я да кажете 2/3 нови оръжия дето са под 25 години в кочинката ви .Като сте боядисали гнилатаси железария ,нова няма да стане ако ще дребния ви мухлю 100000 анимета да пусне

159

Анонимен

преди 5 години

Тоя сайт са го налазили разни пубери дето ги мързи да ходят на училище. Само простотии драскат и дори сами си верват.

158

баце

преди 5 години

вие пък ко крякате в чуждо блато , гледайте ч нашия бостан бат ви бойко го обра до шушка. технология немали за това краварника мучи срещу всеки който дръзне да закупи руско оръжие и съответно му налагат санкций ам нали сте все дървени философи малоумно.

157

haha

преди 5 години

Пари нямат ,технологии нямат ,ама на приказки са номер едно++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hahahhahhhahahahahahahhahahahahhahahhaПари се печатат като е с долара, нема покритие за нищо просто хартийки... Технология може да се поспори кой какво има. Ако немаха никаква технология защо Нато ги обвинява че са му спрели ГПС? хахаххаххахаххахахаххахахаххахаххаххах

156

Анонимен

преди 5 години

Не могат да се превъоръжат с толкова малък военен бюджет и при тези ограничителни санкции, защото Русия е на технологичното ниво на Бангладеш.Затова Индия се отказа от съвместното производство на самолет 5-о поколение. Русия е безумно изостанала.

155

Анонимен

преди 5 години

Че какво модерно е влязло в руската армия бе джуджи ? Едни ремонти на ссср бо,клу,ците и до там. Няма и 100 парчета техника под 25 години Факт

154

ssssss

преди 5 години

Какво ще се превъоръжават пък тея бедняци ? Пари нямат ,технологии нямат ,ама на приказки са номер едно.Путин ще тласне расия към нова надпревара във въоръжаването и естествено ,ще го загуби ,а единствено ще страда руския народ ,който и без това е обречен на глад и нищета.